Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι γεροι. Δεν έχουν υπομονή πουθενά. Να μπουν πρώτοι στην τράπεζα στο σούπερ μάρκετ στο ΙΚΑ ..... Αν σου πουν για μια δουλειά πρέπει να γίνει όπως θέλουν αυτοί και να επιβλεπουν μην την κάνεις αλλιώς. Ειδικά αν τους πεις να τους πληρώσεις λογαριασμό με ebanking καηκες. Αν δε κατσεις στην ουρά στη ΔΕΗ δεν ήσυχα ζουν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι χαζογκόμενες όταν δεν μου κάθονται.

Στα @@ σου :D

Οι γεροι. Δεν έχουν υπομονή πουθενά. Να μπουν πρώτοι στην τράπεζα στο σούπερ μάρκετ στο ΙΚΑ ..... Αν σου πουν για μια δουλειά πρέπει να γίνει όπως θέλουν αυτοί και να επιβλεπουν μην την κάνεις αλλιώς. Ειδικά αν τους πεις να τους πληρώσεις λογαριασμό με ebanking καηκες. Αν δε κατσεις στην ουρά στη ΔΕΗ δεν ήσυχα ζουν

Προσεξε μολις μεγαλωσουμε μην λενε και για εμας το ιδιο!

Εμενα θα με εκνευριζε αμα μου έκοβαν την άδεια που εχω κανονισει ή δεν μου έβαζαν το ρεπο που δικαιουμουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Απο ποια ηλικια και πανω συμβαινουν ολα αυτα?

Και με ebanking αν πληρωσεις, τα λεφτα θα μπουν στο λογ/σμο, οποτε γιατι δε θελουν?

Απο ποια ηλικια και πανω συμβαινουν ολα αυτα?

Και με ebanking αν πληρωσεις, τα λεφτα θα μπουν στο λογ/σμο, οποτε γιατι δε θελουν?

Νομίζουν ότι αν υπάρχουν σε "άυλη" μορφή τα χρήματα , δεν έχουν την ίδια βαρύτητα από το αν ήταν χειροπιαστό

Απο τα 60-65 και μετα εχουν αγνοια και καχυποψια

Αφου ολοι πλεον εχουν καρτες για ΑΤΜ και τους βλεπεις απο τις 6 το πρωι και στηνονται να πανε στο ταμειο

Ασε που τσακωνονται για τη σειρα

Σήμερα είμαι στην ουρά σουπερμάρκετ και έχω 2 πραγματακια στα χέρια.

Ή μπροστινη γυναικα (άνω των 70) έχει ένα καρότσι γεματο πραγματα.

Τις λέω " να περάσω μισό λεπτό ν χτυπησω αυτά τα 2" ;;

Μ λέει νεαρέ υπομονή να έχεις. Κ εγώ βιαζομαι αλλά περίμενα στην ουρά πολύ ώρα.

Μα λέω έχω 2 πράγματα μόνο.τελος πάντων δεν το συνεχίσω και λέω ας περιμένω....

Περίμενα και ακουγα μουρμουρα όσο έβαζε πράγματα μέσα στις σακούλες...έτσι είναι ή νεολαία δεν έχει υπομονη,βιαζεται ενώ είναι ή σειρά μου,θελει να πέρασε και εγώ να περιμένω,και άλλες μαλακιες τέτοιες.

Μετά όταν έφυγε μ είπε η ταμιας ότι είναι γνωστή εκεί και είναι στραβοξυλο.παλι καλά που δεν σ έβαλε τις φωνές μ είπε,εχει τσακωθεί με πολύ κόσμο.

Τι να πεις...

• Like 4

Νομίζουν ότι αν υπάρχουν σε "άυλη" μορφή τα χρήματα , δεν έχουν την ίδια βαρύτητα από το αν ήταν χειροπιαστό

Αρα μιλας για γερους με διανοητικο προβλημα :lol:

Eξαιρεσεις υπαρχουν σε αυτο το κανονα σου?

Περίμενα και ακουγα μουρμουρα όσο έβαζε πράγματα μέσα στις σακούλες...έτσι είναι ή νεολαία δεν έχει υπομονη,βιαζεται ενώ είναι ή σειρά μου,θελει να πέρασε και εγώ να περιμένω,και άλλες μαλακιες τέτοιες.

Μετά όταν έφυγε μ είπε η ταμιας ότι είναι γνωστή εκεί και είναι στραβοξυλο.παλι καλά που δεν σ έβαλε τις φωνές μ είπε,εχει τσακωθεί με πολύ κόσμο.

Τι να πεις...

• Like 2

Τι να πεις...

Φιλε σε τέτοιες περιπτωσεις εγω τους λεω να βάλουν και άλλο ενα ταμειο να τελειωνουμε και συνηθως έρχεται υπάλληλος να εξυπηρετήσει και περνάω πρωτος.

xaxaxaxxa :cry: :cry:

• Like 1

μπαίνεις στο λεωφορείο το πρωί να πας στη δουλειά σου και κάνουν καυγάδες για τρίχες , πας super market και πάλι τα ίδια , πας σε δημόσια υπηρεσία, τράπεζα παντού γέροι να σκούζουν , απ τη μια λες οτι σύντομα θα πεθάνουν οπότε κάτι είναι κ αυτό αλλα απ την άλλη χαλάνε τη μέρα των υπολοίπων

Πρόσεχε τι εύχεσαι ...

Γιατί τι θα μας κάνεις; Πραγματικά ψόφο σε αυτούς που κάνουν θόρυβο με την μηχανή τους ότι ώρα και να ναι.

Και σε αυτούς που βάζουν σκατοτραγουδα μές το καταμεσήμερο ή αργά το βράδυ και ουρλιάζουν

χααχχα ... καλά και η μουσική μέσα στο μεσημέρι - αργά το βράδυ είναι αρκετή για να σου σπάσει τα @@ 

εμένα χθες μεσημέρι η μια γειτόνισσα είχε βάλει κλαρίνα , η άλλη ούρλιαζε σαν ψυχασθενής στο γιο της , σε φάση λες και άκουγα επ απο την 10η εντολή , απ την άλλη πλευρά του σπιτιού άκουγες τις κόρες μιας άλλης γειτόνισσας να πλακώνονται και απ την άλλη άκουγες ένα πιτσιρίκι να σκούζει 

Περίμενα τους κλόουν και τους ελέφαντες αλλα τίποτα.. απογοήτευση ...

σκέφτηκα να ντυθώ εγώ κλόουν

clowns.png

αλλα δεν είχα μπογιές 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...