Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με εκνευριζουν:

Τα μηχανάκια που χωνονται όπου βρουν μέσα στη κίνηση.

Όσοι στα φανάρια καθαρίζουν παπριζ με το ζόρι ενώ τους λες πως δε θέλεις.

Με τρελαίνει:

Που το fb έχει γεμίσει νύχια, που ο κόσμος καίγεται αλλά τα μαγαζιά μανικιούρ πεντικιούρ είναι τίγκα με αργοσχολες καρ€#(τσες!!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με εκνευριζει οταν βλεπω γονιο να φοραει κρανος πανω στο μηχανακι ενω τα παιδια να τα εχει αφησει ετσι.Και σα να μη εφθανε αυτο παει και τρικαβαλο με το ενα παιδι μπροστα για να μην μπορει να αντιδρασει ουτε σε λακουβα.

Με εκνευριζουν αυτοί που πετάνε σταχτη-τσιγαρα-τσιχλα γενικά σκουπίδια στο δρόμο, για αντίδραση ροχαλιαζω δίπλα τούς και θιγονται κιόλας τα κ@ριολια

• 1 μήνα μετά...

Βγαίνω 2 φορές τη βδομάδα για τρέξιμο σε εξωτερικό χώρο (ιδανικό για διάφορα αθλήματα, αλλά και για άραγμα).

Και εκεί που είμαι στην καλωδίωση με τη μουσική μου, το app να μετράει επίδοση, εισπνοή εκπνοή, ενδορφίνες στο φουλ, και όλα αυτά τα ωραία, έρχονται διάφορα ΖΩΑΔΙΑ με πατσοκοιλιές και μπίρες στο χέρι, ή μου κανουν νόημα από μακριά όπως περνάω, να σταματήσω και να τους βγάλω φωτογραφία!!!!!!! Και το ζητάνε από μένα που εκείνη την ώρα είναι προφανές ότι ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ.

ΤΙ το περάσατε ρε το τρέξιμο, ίδιο με αραλίκι και ξύσιμο? Ή ότι ψάχνω αφορμή να σταματήσω και να νταραβερίζομαι με άσχετους?

Μου ρχεται όπως περνάω να χώσω ένα μπουκέτο και να συνεχίσω το δρόμο μου.

(συνέβη και σήμερα με ένα ζευγάρι ηλιθίων... )

• Like 1

Με εκνευριζουν αυτοί που πετάνε σταχτη-τσιγαρα-τσιχλα γενικά σκουπίδια στο δρόμο, για αντίδραση ροχαλιαζω δίπλα τούς και θιγονται κιόλας τα κ@ριολια

και αυτοι που αναπνεουν

• Like 1

1) όταν με ρωτάν  "που είναι το τέτοιο" :mad:

2) όταν με ρωτάν  "ξέρεις κάτι ; "  :mad:

3) όταν με ρωτάν  "θα μου κάνεις μια χαρούλα; "  :mad:

και ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε αλλά τώρα γαματο .. άστο ./..

giphy.gif

:-)  :-D  :ph34r:  

• Like 1

δεν υπαρχει εκνευριστικοτερο πραγμα στον κοσμο απο το community του league of legends ανεξαιρετως το rank καποιου, χειροτερο community σε video game τα τελευταια χρονια

οσοι παιζετε, ξερετε τι εννοω, και σου δημιουργουν τα κακα νευρα οχι οτι υπαρχουν καλα αλλα υπαρχουν και κακα/χειροτερα.

• Like 2

Να φανταστώ το ακούς συχνά ε ?  :P

Λοιπόν εμένα πάλι μου τη δίνει όταν θέλω να κάνω κάτι με την ησυχία μου π.χ να δω μία ταινία που περίμενα πως και πως η να παίξω μουσική και ΠΑΝΤΑ κάποιος ξεκάρφωτος θα θυμηθεί να με πάρει τηλ η να έρθει και να μου το χαλάσει πάντα όμως...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...