Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου τη σπάει η νεοελληνική, ανευ λόγου και αιτίας, γκρίνια, κατήφια και πάνω απο όλα ο "ωχαδερφισμός".

Το κακό είναι οτι ώρες-ώρες με χαρακτηρίζει και εμένα, και εκεί είναι που σπάζομαι περισσότερο...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου τη σπάει:

• Όταν είμαι σε μια πίστα από ένα game στο και στο ποσοστό 95% της πίστας η και παραπάνω χάνω:( :evil:
  • Ένας χρήστης στο insomnia που εξαιτίας του κλειδώθηκε ένα θέμα μου...δε λέω όνομα μην έχουμε παρατράγουδα...
  • Μου τη σπάει όταν οι χρήστες δε κάνουν αναζήτηση και ανοίγουν τα ίδια θέματα, επίσης και ότι ανοίγουν κάθε λίγο και λιγάκι θέματα της rapidshare
  • Μου τη σπάει το σχολείο
  • Μου τη σπάει που έχω ένα pc από το 2002
  • Όταν κάποιος καπνίζει δίπλα μου
  • Όι ταχύτητες του πΟΤΕ
  • Που δεν μπορώ να κατεβάσω το εργόμετρο κατω απο 7.00 με άνεση κλπ

Δημοσ.

Με εκνευρίζουν απίστευτα:

1. Οι μ...κες (duuhhh)

2. Οι άνθρωποι που τους ενθαρρύνουν

3. Οι χωρίς προφανή λόγο χαρούμενοι άνθρωποι

4. Οι χωρίς προφανή λόγο κατσούφηδες (άρα, με εκνευρίζω απίστευτα!)

5. Οι πολιτικές συζητήσεις με άτομα που μπερδεύουν την πολιτική (προτάσεις για διαχείριση των προβλημάτων και των αναγκών των ανθρωπίνων κοινωνιών) με τη φιλοσοφία

6. Οι ξερόλες του Insomnia (μερικές φορές με εκνευρίζω απίστευτα!)

7. Οι "ποστάκηδες" του Insomnia

8. Οι περισσότεροι Έλληνες οδηγοί (μερικές φορές...)

9. Ο νεποτισμός, κυρίως στην κεντρική πολιτική σκηνή

10. Οι Έλληνες που τον ανέχονται

11. Η ανορθογραφία

12. ΔΕΝ με εκνευρίζει η ελληνική TV. Έχω πάψει να ασχολούμαι μαζί της...

13. Τα περισσότερα ελληνικά rock groups

14. Μερικές φορές με εκνευρίζει και Το Υπέρτατο Ον...ΑΝ υπάρχει

Δημοσ.

επειδη περναω αρκετες ωρες στον υπολογιστη θα αναφερω 1 για το νετ και 2 γενικα για την κοινωνια :

μου σπανε τα νευρα:

1) μερικα παιδακια που καλα καλα δεν εκλεισαν τα 20 και εχουν αποψη για ολα..ειναι κατασταλαγμενοι(!) σε θεματα που αφορουν τον την ζωη γενικα, τον Θεο, τις επιστημες κλπ.

2) μου προκαλουν αηδια και οικτο πολλοι moderators απο διαφορα forums που εκμεταλευοντε την "θεση" τους και αντι να κανουν αυτο που τους εχει αναθεσει ο admin κανουν προπαγανδα των πιστευων τους τιμωροντας οποιονδηποτε τολμησει να διαφωνησει με τις αποψεις τους. (δημοκρατες του (_._) δηλαδη).

3)η απιστευτη ατιμωρισια που υπαρχει στην Ελλαδα που τελικα οδηγει στην ασυδωσια.

αυτα τα 3 κυριως θα ελεγα...ολα τα υπολοιπα μπορω να τα δεχτω ως ανθρωπινη αδυναμια η απλα ως βλακεια :P

Δημοσ.

2) μου προκαλουν αηδια και οικτο πολλοι moderators απο διαφορα forums που εκμεταλευοντε την "θεση" τους και αντι να κανουν αυτο που τους εχει αναθεσει ο admin κανουν προπαγανδα των πιστευων τους τιμωροντας οποιονδηποτε τολμησει να διαφωνησει με τις αποψεις τους. (δημοκρατες του (_._) δηλαδη).

Χμμμμ... κάποιος μου έρχεται στο μυαλό...

Δημοσ.

Το πιο εκνευριστικό πράγμα στο κόσμο είναι να σε ξυπνάει μια μύγα που στρυφογυρίζει στο πρόσωπό σου πρωί πρωί, ειδκά όταν δεν έχεις δουλειά και λόγο να ξυπνήσεις.

Επίσης εκνευριστικά είναι η αγένεια και η κουτοπονηριά

Δημοσ.
1) μερικα παιδακια που καλα καλα δεν εκλεισαν τα 20 και εχουν αποψη για ολα..ειναι κατασταλαγμενοι(!) σε θεματα που αφορουν τον την ζωη γενικα, τον Θεο, τις επιστημες κλπ

Στο νέτ αναφέρεσαι ή στην κοινωνία?

Γιατί στο νέτ ειδικά βλέπεις κάτι παιδάκια που το παίζουν διανοούμενοι, ας όψεται όμως νέτ είναι αυτό μπορεί να κάνει το μαύρο άσπρο και το άσπρο μαύρο:mrgreen:

Ας τα βλέπει ο admin αυτά, και να τους βάλει στην θέση τους.

3)η απιστευτη ατιμωρισια που υπαρχει στην Ελλαδα που τελικα οδηγει στην ασυδωσια.

Δέν θα το έλεγα ατιμωρησία, θα το έλεγα καλύτερα πολλά μέτρα και πολλά σταθμά, για μερικούς υπάρχει πλήρης ασυλία και για μερικούς ειδικά άν επεμβαίνει η γραφειοκρατία στην μέση εφαρμόζεται ο νόμος και μάλιστα αυστηρότατα μέχρι αηδίας.

Δημοσ.

εμενα με εκνευρίζει πολύ το να το παίζει κάποιος κολλητός/ή μου και να έχει την απίστευτη άνεση μαζί μου χωρίς να του έχω δώσει ποτέ τέτοιο χώρο εγώ.επίσης με εκνευρίζει το πρωί, όταν μόλις έχω ξυπνήσει κ πάω στη δουλειά με το λεωφορείο να συναντώ κάποιον γνωστό και να πρέπει να μιλήσουμε(γενικα με ενοχλεί να πιάνω κουβέντα μεσα σε λεωφορεία,μετρό κλπ.) και τέλος με εκνευρίζουν πολύ οι γάτες που τσιρίζουν τα βράδια και στην αρχή τις περνάς για εγκαταλελειμμένο μωρό που κλαίει..αυτά..

Δημοσ.

Με εκνευρίζουν κάποια παιδια που βγαίνουν σε εφημερίδες για να δείξουν ότι έχουν άποψη για τον κόσμο και την κατάπτωση των ηθικών αξιών,ενώ είναι 13 ετων.

Αυτοί που ενοχλούν τους άλλους στα σχολεία.

Η κακία των ανθρώπων.

Δημοσ.
μου σπανε τα νευρα:

1) μερικα παιδακια που καλα καλα δεν εκλεισαν τα 20 και εχουν αποψη για ολα..ειναι κατασταλαγμενοι(!) σε θεματα που αφορουν τον την ζωη γενικα, τον Θεο, τις επιστημες κλπ.

Πες τα. Αντί να πάνε να δουλέψουν στο χωράφι ήλιο με ήλιο κάθονται τα κωλόπαιδα και σκέφτονται και ενημερώνονται λέει. Και μετά σου πετάνε και την άποψή τους -λες και μπορεί κανείς να έχει άποψη στα 20 του, και που τα αφήνουν να ψηφίζουνε τα ανώριμα πολύ τους είναι.

Δημοσ.

εσυ μπορεις να ειρωνευσε οσο θελεις (μηπως επειδη ενιωσες να σε αγγιζει η 1 απο τις 3 παραγραφους?) ομως εγω αλλο ειπα, και εσυ αλλο καταλαβες. το προβλημα λοιπον ειναι οτι εκφραζουν αποψη ΧΩΡΙΣ να εχουν ενημερωθει, ΧΩΡΙΣ να εχουν ψαχτει. και οχι αυτο που καταλαβες εσυ. αναφερομε στους επαγγελματιες ξερολες λοιπον. ελπιζω να εγινε πιο clear τωρα.

Δημοσ.

γιατι ο 40χρονος κουβαλει στην πλατη του εκ των πραγματων διπλασιες εμπειριες, ειτε εχει σπουδασει ειτε οχι. και επισης ο 40χρονος εχει διαφορετικα ενδιαφεροντα πιο πολυσυνθετα πιστευω που του δινουν το δικεωμα να εχει πιο εμπεριστατωμενη αποψη. (χωρις να ειναι κανονας βεβαια αλλα σε γενικες γραμμες μιλαμε)

απο την αλλη ο 20χρονος σαφως εχει το δικαιωμα της αποψης του οταν ομως σε καποιες περιπτωσεις εχεις να κανεις με καποια ατομα οπου τα ενδιαφεροντα τους ειναι τα windows vista, τα megapixels των κινητων, η τελευταια γ@μ@τη καρτα γραφικων της nvdia, η αν ο firexox ειναι καλυτερος απο τον ΙΕ7 τοτε ναι πραγματικα εξοργιζομε γιατι ειναι φανερο πως δεν μπηκαν στην διαδικασια να διαβασουν κανα βιβλιο ετσι εστε να εχουν μια αποψη βασιμη παρα μονο βασιζουν αυτα που λενε με βαση αυτα που ακουνε στα καναλια η ακομα χειροτερα μια αποψη κρυμενη πισω απο μια προκαταλειψη επειδη εχουμε εμπαθεια στο αναλογο θεμα. και αυτα στα λεω εγω που ειμαι λιγα μολις χρονια πανω απο τα 20.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...