Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Stavi παιδι μου, παντρεψου πρωτα και μετα πες την γνωμη σου , που αντι να πλυνεις κανα πιατο εχεις και αποψη .. αντε..τελειως 20ιες η συζητηση..

και για να ειμαστε και στο θεμα , ναι με ενοχλουν οι φαλοκρατες που σου λενε αει μωρη να πλυνεις κανενα πιατο . Και θες να του απαντησεις εχω πλυντηριο πιατων . Πανε πλυνε εσυ κανενα..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μια χαρά είναι αφού γράφει για σεξουαλικές φαντασιώσεις πετάει.

Θα ανησυχούσα μόνο αν διάβαζα δημοσίευση του που δεν είχε τέτοιο περιεχόμενο :lol:

Να τον ακούτε τον Τσιλ.Ο ψυχολογικός βιασμός που πρέπει να έχει περάσει αυτό το παιδί ακούγοντας τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις πρέπει να είναι τεράστιος.

Άντε μωρή κουμπάρε θα σου στήσω άγαλμα για το ψυχικό σθένος.Πραγματικά με εκνευρίζει που η κοπή τέτοιων στρέητ σαν εσένα σπανίζει.

Η παρούσα δημοσκόπηση προτάθηκε από το μέλος paschalia.

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι φανερή στα υπόλοιπα μέλη.

Εμενα μου την εσπασε ο paredwse που στο poll εβαλε "βαζελοι" αντι για ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ και ολυμπιακοι αντι για γαβροι

Της paschalias ιδέα ήτανε

Είναι πολύ σπαστικό το γεγονός πως πρέπει κάθε μέρα να τρώμε, να κοιμόμαστε και να πίνουμε νερό. Τρελή επανάληψη και τρελή σκλαβιά. Κάθε μέρα τα ίδια.

Sent from my iPhone 5S using Insomnia

θα ακουστει καπως το ξερω αλλα με εκνευριζει οταν παω σε ενα καταστημα να δω λιγο τα κινητα ετσι πως ειναι αυτα τα μοντελα και να ναι ο πωλητης ολη την ωρα πανω μου λες και θα κλεψω τιποτα.Ειμουv στο public παλια και επαιζα λιγο με το sg2 το λευκο γιατι ειχα αιφον και σκεφτομουνα αν ηθελα να το αλαζα η οχι με αυτο και ειρθε ο υπευθηνος σε μια στιγμη οχι ο πωλητης και με ρωτουσε επιμονα αν ηθελα να κανω συνδεση και τα πηρα.Οκ δουλεια του ειναι και ειναι δουλεια τους αλλα δε μπορει επειδη κοιτας μια συσκευη και τη περιεργαζεσαι λιγο να νομιζουν δεδομενο οτι εισαι η μπορει να σαι κλεφτρονι.

Ακομα και στο απλ στορ που χα παει αγγλια παλια για να δω τα μακς και τα αιφον 2 υπαληλοι ηταν απο πανω μου και με κοιτουσαν λες και θα τα τρωγα ημαρτον

Και επ με εκνευριζει οταν περπατας στο δρομο και ο αλλος που ναι μπροστα σου περπαταει σα χελωνα και σε μπλοκαρει το δρομο που νομιζεις οτι εισε ρε στο σπιτι σου;;

• 8 μήνες μετά...

Η κόκα κόλα των 250ml.

Σίρουσλι; 250ml; Γιατί όχι απλά μια σταγόνα; Έτσι κι αλλιώς ούτε ο μισός οισοφάγος μου δεν έχει χωρητικότητα 250ml, το μπουκάλι αδειάζει πριν πάει το αναψυκτικό στο στομάχι.

• Like 1

Θα έβαζα το "Οι ενοχλητικοί στο σινεμά" αλλά μετά σκέφτηκα ότι συνήθως εγώ είμαι ο ενοχλητικός στο σινεμά.

Μιλάμε κατά την διάρκεια της ταινίας τραγουδάω, κάνω "Κόλλα πέντε" με τους από πίσω, από μπροστά, από δίπλα κτλ. :P

Μην τα διαβαζεις..

Προτειμω αυτους που καθονται και ψαχνουν λιγο... Παρα τους τεμπελιδες που ανοιγουν θεματα που εχουν απαντηθει ηδη...

• Like 1

Το πιο σπαστικο ειναι να θες να κοιμηθεις και το γαμημενο τηλεφωνο να χτυπαει καθε τρεις και λιγο!

Πατάς το πλήκτρο κλήσης και τον αριθμό 1.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...