Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανοίξτε ένα τόπικ ''Τι σας εκνευρίζει στον πενταμέγιστο Τόξο'' πιο σουξέ θα έχει.

Αρχίζω εγώ.

Με εκνευρίζει που είμαι τουλάχιστον 13 πόντους ψηλότερος από τον εθνικό μέσο όρο ύψους αρρένων στην Ελλάδα (Μα και σεις 1.77?ffs)

Με εκνευρίζει που είμαι σαφώς ένας εξαιρετικά εμφανήσιμος και αρρενωπός άνδρας και το ξέρω (ακόμα κ ο Λούσης συνυπογράφει αμ τι)

Με εκνευρίζει που παρότι η τσέπη του μπαμπά είναι βαθειά κατάφερα από μόνος (σα τη καλαμιά στο κάμπο) να έχω ένα ετήσιο P60 πάνω από 45k στα 31 μου.

Με εκνευρίζει που δεν είμαι ο regional representative του division μου στον British Psychological Society.

Με εκνευρίζει που μιλάω Ελληνικά.

Με εκνευρίζει που οι γνώσεις μου στα αθλητικά far exceed εκείνες του μέσου αντρουά ελλαδιστάν στρέητ.Μον ντιε φανταστήτε το δράμα μου σε μια παρέα όταν αγκάζομαι να πέφτω κ 10 επίπεδα για να μιλήσω με τον κάθε μπάς κλας αντρίκλα.

Είναι εκνευριστικά ανυπόφορο το IQ μου (για τους άλλους)

Με εκνευρίζει που καθημερινά τρώω 10 ρηπόρτ στο Ινσόμνια όταν στις δόξες μου έτρωγα από 50 και πάνω.

Με εκνευρίζει που όταν μιλάω για τον γκέι ακτιβισμό ο μέσος όρος τα ξύνει κ κοιτάει σα χάνος.Αλλά επειδή είμαι εκνευριστικά καλόπιστος bona fide θα πω ότι δε με γράφετε (ή με γράφετε και άρχισα ήδη να φορτώνω?)

Με εκνευρίζει που ένας από τους σημαντικούς λόγους της μετανάστευσης μου στη Βρετανία ήταν η μηδενική ορατότητα των γκέι στο πατρίντα.Άσχετα που η μισή Ελλάδα ξεκολιάζεται αβέρτα στη ζούλα.

Με εκνευρίζω γιατί δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω γκέι παρτούζα με τους κάτωθι:

φρηντάμπαινα

Λούσι

Τσιλ (μμμμ)

α και με την saya

Θα εκνευριστώ αν μου το βγάλετε οφφ (και βαριέμαι να σπαμάρω με πμ τον Σνούμπ)

Τέλος με εκνευρίζω που συμμετέχω σε ένα φόρουμ (με το έτσι θέλω μάλιστα) όταν σας βαριέμαι όλους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κι εμένα μου βγαίνει πολλές φορές χωρίς αφρό. Αλλά αφενός δεν το χτυπάω πολύ γιατί βαριέμαι (από ό,τι έχω καταλάβει θέλει πολύ χτύπημα), αφετέρου δεν βάζω πολύ καφέ γιατί μου έρχεται βαρύς. Επίσης άρχισα να έχω και την υποψία ότι για κάποιο λόγο ο αφρός "κόβει" με το αλκοόλ του Baileys, χωρίς να είμαι σίγουρος για αυτό. Οπότε το απέδωσα κάπου από όλα αυτά, εκεί και δεν το έψαξα παραπάνω να δω γιατί δεν αφρίζει. Πάντως το Baileys την "ανεβάζει" πολύ τη γεύση του καφέ (οποιουδήποτε καφέ)

νομιζω συμπασχουμε. προτιμω τον καφε φιλτρου. ο στιγμιαιος με πειραζει στα νευρα.

• Like 1

Το να λες σε κάποιον " εχω έναν πονοκέφαλο σήμερα " και πριν προλάβεις να τελειώσεις .... " εγώ να δεις......" και σου αραδιάζει ότι πρόβλημα υγείας τον/την απασχολεί τα τελευταία 5 χρόνια.

• Like 2

Μου την σπαει πολυ ο εγκλωβισμος σε μια ρουτινα

..................να τρεχω και να μην αμοιβομαι

..................να κανω την ιδια δουλεια δυο και τρεις φορες γιατι το θελει ο καθενας

..................να ανεχομαι ορισμενα πραγματα

Αυτα τα ολιγα απο πολλα αλλα !!!!! :mad:

Με εκνευρίζει μια πατσαβούρα γύφτισσα στο φανάρι πριν φτάσω στο γραφείο μια φορά την εβδομάδα.

Κρατάει μονίμως ένα γ_ω-πανο το οποίο δεν θα το άγγιζε ούτε ο πακιστανός που βάζει λάδια στο πιο τελειωμένο σερβισάδικο, και κάνει το δικό της κοινωνικό έργο.

Επιλέγει, η γα__λα, ένα random σημείο που θέλει να καταστρέψει, το οποίο πάντα βρίσκεται στην ΠΡΟΣΟΨΗ του αυτοκινήτου κυρίες και κύριοι και χωρίς καν να σε κοιτάξει στα μάτια ξεκινάει και κάνει μια WAX-AROUND ONLY κίνηση για 3-4 φορές approx. Μετά έρχεται στο παράθυρο, τείνει το ένα βρομόχερο και σου ζητάει χρήματα.

ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΝΟΣΟΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ.. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΑ ΕΣΩΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ 4s, Μ___ΚΑ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΕ!

Με εκνευρίζει μια πατσαβούρα γύφτισσα στο φανάρι πριν φτάσω στο γραφείο μια φορά την εβδομάδα.

Κρατάει μονίμως ένα γ_ω-πανο το οποίο δεν θα το άγγιζε ούτε ο πακιστανός που βάζει λάδια στο πιο τελειωμένο σερβισάδικο, και κάνει το δικό της κοινωνικό έργο.

Επιλέγει, η γα__λα, ένα random σημείο που θέλει να καταστρέψει, το οποίο πάντα βρίσκεται στην ΠΡΟΣΟΨΗ του αυτοκινήτου κυρίες και κύριοι και χωρίς καν να σε κοιτάξει στα μάτια ξεκινάει και κάνει μια WAX-AROUND ONLY κίνηση για 3-4 φορές approx. Μετά έρχεται στο παράθυρο, τείνει το ένα βρομόχερο και σου ζητάει χρήματα.

ΤΗ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΝΟΣΟΥΣΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΟΥ ΔΡΟΜΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΠΛΥΝΤΉΡΙΟ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ.. ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΚΩΛΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΑΡΑΧΝΙΑΣΜΑ ΕΣΩΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ 4s, Μ___ΚΑ ΚΑΛΙΚΑΤΖΑΡΕ!

Δοκίμασε να τη πυροβολήσεις

με νεροπίστολο

Δοκιμασμένα πράγματα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...