Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ε αναλογα με τι υφος το ειπες και εσυ. Αν του το ειπες λες και κανει κατι κακο, σου λεει λογαριασμο θα σου δωσω;

Πρέπει να έχεις μια πολύ δύσκολη ζωή εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς. :)

Πιο δύσκολη από του Manuel έτσι.;ρ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να έχεις μια πολύ δύσκολη ζωή εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς. :)

Πρεπει να εχει πεσει ομαδικη μην πω, δεν εξηγειται αλλιως. Εννοειται μανα μου, οτι αν πας με κατακριτικο υφος η κουτσομπολιστικο και ρωτησεις εναν γειτονα γιατι πλενεις το αμαξι σου τοσο συχνα οτι μπορει να σε περασει για αδιακριτο και να μην σου απαντησει. You know ευγενεια; οχι προφανως;ε; Τι ρωταω και εγω..

Α και μια που ειμαι στο σωστο θρεντ.

Με ενοχλει η γαιδουρια

η ελλειψη ευγενειας.

Πρεπει να εχει πεσει ομαδικη μην πω, δεν εξηγειται αλλιως. Εννοειται μανα μου, οτι αν πας με κατακριτικο υφος η κουτσομπολιστικο και ρωτησεις εναν γειτονα γιατι πλενεις το αμαξι σου τοσο συχνα οτι μπορει να σε περασει για αδιακριτο και να μην σου απαντησει. You know ευγενεια; οχι προφανως;ε; Τι ρωταω και εγω..

Α και μια που ειμαι στο σωστο θρεντ.

Με ενοχλει η γαιδουρια

η ελλειψη ευγενειας.

Εμένα οι άνθρωποι που έχουν μια απάντηση για όλα. παραδεχτείτε επιτέλους ότι δεν ξέρετε παρά λίγα πράγματα και βγάλτε το σκασμός.

Εμένα οι άνθρωποι που έχουν μια απάντηση για όλα. παραδεχτείτε επιτέλους ότι δεν ξέρετε παρά λίγα πράγματα και βγάλτε το σκασμός.

Οι ανθρωποι που εχουν απαντηση για ολα ειναι ξερολες. Εγω δεν γνωριζω πολλα πραγματα. Οι ανθρωποι που απαντουν γρηγορα ειναι απλως πιο ετοιμολογοι απο εσενα. Thats all. Και ηρεμησε, θα παθεις τπτ.

Ηταν αγενής φίλε? Για αυτο σε νευρίασε? :D

για αυτο εισαι αποτομος μαζι της? / του?

Ηταν αγενής φίλε? Για αυτο σε νευρίασε? :D

για αυτο εισαι αποτομος μαζι της? / του?

Γιατι ειναι ιντερνετ και τον παιρνει νομιζει για αυτο. Σιγα μωρε σκασιλα μου.

Γιατι τι θα παθει ρε φιλε κάποιος ή καποια

αμα πάρει μια ερώτηση απο κάποιον "άγνωστο?" εδω που μιλαμε

ολοι μαζι τι ειμαστε γνωστοι? :S

Εξαρτάται το τί θα ρώτηση ο άγνωστος κι επι του συγκεκριμένου θέματος για να μη μιλάμε γενικά...τι σε κόφτει εσένα κάθε πότε ο άλλος καθαρίζει η όχι το αυτοκίνητο του..να μας πείς..

Kαι αμα κανεις καμακι θα σε κρεμάσουν φιλε?

δεν το αντεχει η περηφάνια σου ε? :D

Άλλα γράφω και άλλα καταλαβαίνεις..

η ζωή της πόλης έχει αποξενώσει τους ανθρώπους , τους έχει κάνει μιγιάγκιχτους , καχύποπτους και περίεργους σε σημείο να απορούν που κάποιος "ξένος" τους απευθυνει τον λόγο.

Είναι πραγματικά λυπηρό.....

Έτσι ρε φίλε, πες τα. Θα φοβόμαστε να μιλήσουμε μήπως μας κακοχαρακτηρίσουν κιόλας, δεν πάμε καλά.

Εμένα που είχε έρθει ο άλλος ο άσχετος και με ρώτησε γιατι ΔΕΝ πλένω τόσο συχνά το αμάξι μου;;;; 1,5 χρόνο εχω να το πλύνω ρε παιδιά, δεν νομίζω πως έχει μαζέψει πολυ βρώμα;;; Τι περίεργοι άνθρωποι...

Το δεύτερο σκέλος είναι αληθινό

η ζωή της πόλης έχει αποξενώσει τους ανθρώπους , τους έχει κάνει μιγιάγκιχτους , καχύποπτους και περίεργους σε σημείο να απορούν που κάποιος "ξένος" τους απευθυνει τον λόγο.

Είναι πραγματικά λυπηρό.....

Άλλο να σου απευθύνη τον λόγο κι άλλο να σου κάνει έλεγχο ο ξένος με το τι κάνεις με το αυτοκίνητο σου..και γιατί το καθαρίζεις τόσο συχνά...

Δε χρειάζετε να έχεις ιδιαίτερη εξυπνάδα για να καταλάβεις μια κακο προαίρετη ερώτηση..εκτός κι αν είσαι πολύ μικρός σε ηλικία.

Εμένα που είχε έρθει ο άλλος ο άσχετος και με ρώτησε γιατι ΔΕΝ πλένω τόσο συχνά το αμάξι μου;;;; 1,5 χρόνο εχω να το πλύνω ρε παιδιά, δεν νομίζω πως έχει μαζέψει πολυ βρώμα;;; Τι περίεργοι άνθρωποι...

Το δεύτερο σκέλος είναι αληθινό

Δεν είναι περίεργοι αυτού του είδους τα άτομα..έχουν θράσος κι ότι δεν συμβαδίζει με τα δικά τους στάνταρ προσπαθούν να το κοριδέψουν ή να σε βάλουν τη γνωστή ταμπέλα...

Γνωστοί και ως "κατίνες"..

Πάντως εντάξη είναι ο άνθρωπος μωρέ και πως σε προσεγγίζει ο άλλος. Δηλαδή άμα ερχόταν μία περίεργη φάτσα και μου έπιανε την κουβέντα δεν ξέρω αν θα το συνέχιζα. Αλλα γενικότερα άμα ο άλλος / άλλη φαίνεται κυριλλέ, κανένα πρόβλημα. Εγω κάνω κιόλας και autostop (ενω είμαι εγώ αυτός που οδηγώ) άμα δώ οτι βρέχει και ο άλλος ο κακομοίρης πάει με τα πόδια. Τις προάλλες ένας πιο μεγάλος απο εμένα καμια 10ρια χρόνια φοβίθηκε αλλα τελικά μπήκε στο αμάξι. Καλό τυπάκι... Μία άλλη φορά είχα πάρει έναν παππού και πήραμε και το εγγονάκι του απο το σχολείο (θα πήγαινε με λεωφορείο αλλα το έχασε, ε και προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρεί ένα autostop).

...

Δεν είναι περίεργοι αυτού του είδους τα άτομα..έχουν θράσος κι ότι δεν συμβαδίζει με τα δικά τους στάνταρ προσπαθούν να το κοριδέψουν ή να σε βάλουν τη γνωστή ταμπέλα...

Γνωστοί και ως "κατίνες"..

Χιούμορ έκανα ρε. Γιαυτό γράφω και στο spoiler οτι το δεύτερο σκέλος είναι αληθινό, δηλαδή το σκέλος του οτι έχω να πλύνω το αμάξι 1,5 χρόνο.

Χιούμορ έκανα ρε. Γιαυτό γράφω στο στο spoiler ιτ το δεύτερο σκέλος είναι ληθινό, δηλαδή το σκέλος του οτι έχω να πλύνω το αμάξι 1,5 χρόνο.

Δηλαδή αν δεν το είχες καθαρό το αυτοκίνητο σου θα έδινε αυτό το δικαίωμα σε κάποιον άγνωστο να έρθει και να σου πεί γιατί δεν το έχεις πλυμένο; :blink:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...