Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί μου κάνεις "Black humor" ; :lol:

no offense :rolleyes:

πρέπει να πας κάποιες σελίδες πίσω να διαβάσεις τα μηνύματα που ανταλλάχθηκαν, αλλιώς το παραπάνω ποστ του φίλου δεν θα σου βγάλει κανένα νόημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

no offense :rolleyes:

πρέπει να πας κάποιες σελίδες πίσωαν διαβάσεις τα μηνύματα που ανταλλάχθηκαν,

Τα διάβασα όσο απίστευτο κι αν σου ακούγετε. ;)

Και αυτή είναι η άποψη μου.

Oh, darn. Στην περίπτωση αυτή...

I must be new here :mrgreen: :mrgreen:

Κανείς δεν είναι τέλειος αφού να φανταστείς κι εγώ κάνω λάθοι ακόμα! :lol:

(Χιούμορ κάνω μη παρεξηγηθώ κιόλας). B)

Απο που κι οσπού θα πάς στον άγνωστο εσύ και θα του κάνεις τέτοιες ερωτήσεις απο περιέργεια..

Λογαριασμό θα σου δώσει;

Κι εγώ απο περιέργεια λέω να έρθω στο σπίτι σου να δώ πως είναι και να σου πώ αν μου αρέσει.

Προφανώς και δε θα μου δώσει λογαριασμό, αλλά με την ίδια λογική μη με ρωτήσεις τι ώρα είναι. Λογαριασμό θα σου δώσω τι λέει το ρολόι μου; Μήπως θες να μάθεις και πόσο την έχω;

Γενικά κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιο σημαντικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα και ότι ο καθένας θέλει να μάθει τα πάντα για αυτούς. Και για να είμαι μέσα στο θέμα, μου τη σπάει αυτό.

Προφανώς και δε θα μου δώσει λογαριασμό, αλλά με την ίδια λογική μη με ρωτήσεις τι ώρα είναι. Λογαριασμό θα σου δώσω τι λέει το ρολόι μου; Μήπως θες να μάθεις και πόσο την έχω;

Γενικά κάποιοι νομίζουν ότι είναι πιο σημαντικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα και ότι ο καθένας θέλει να μάθει τα πάντα για αυτούς. Και για να είμαι μέσα στο θέμα, μου τη σπάει αυτό.

Εδώ είναι και το λάθος που κάνεις..δεν είναι η ίδια λογική.

Την ώρα την ρωτάς γιατί προφανώς δεν έχεις ρολόι και έχεις κάποιο ραντεβού κανονικά..άλλος μπορεί να νομίζει πως του κάνουν και καμάκι..

Κι άλλο είναι να παρεμβαίνεις με ερωτήσεις απλές..η περιέργειας σε πράγματα που απλά δεν σε αφορούν.

Στο τελευταίο σκέλος αν μιλάς γενικά συμφωνώ υπάρχουν και αυτοί..αλλά θα διαφωνήσω αν το εννοείς αυτό για κάποια παιδιά που έκαναν πόστ στις προηγούμενες σελίδες.

π.χ καθάριζα το αυτοκίνητο μου κι έρχετε ένας νεαρός απο τη γειτονιά που δεν είμαστε κάν γνωστοί να μου κάνει την ερώτηση-παρατήρηση γιατί καθαρίζω το αυτοκίνητο μου τόσο συχνά...

εσύσουνα μωρή; και τι σου είπαμε; να μη μας κάνεις λούτσα!

κάθε τρεις ώρες ξεκινάς τον κατακλυσμό με τη μάνικα...το 'πνιξες το καημένο το ζάσταβα, θα το μουλιάσεις

εσύσουνα μωρή; και τι σου είπαμε; να μη μας κάνεις λούτσα!

κάθε τρεις ώρες ξεκινάς τον κατακλυσμό με τη μάνικα...το 'πνιξες το καημένο το ζάσταβα, θα το μουλιάσεις

Αυτός είναι πιάστε τον απο εκεί πήγε! :shock: :lol:

police-arrest.png

Πρόσεχε τι λές γιατί την άλλη φορά αυτό θα φέρω.. :whistle: :devil:

article-0-062B64C5000005DC-692_468x337.jpg

λοιπ'ον να προ΄σεχεις με το ^%$# λάστιχο μ' έκανες ^$#^%$#! οι κάλτσες μου ακόμα δε στέγνωσαν

Λογαριασμό θα σου δώσω τι λέει το ρολόι μου;

Όπως απάντησε κάποτε ένας Κοζανίτης (έχει μια κάποια σημασία για όσους γνωρίζουν) όταν τον ρώτησαν την ώρα:

"Μαζί το αγοράσαμε ρε φίλε;". Και έστριψε και έφυγε.

Απο που κι οσπού θα πάς στον άγνωστο εσύ και θα του κάνεις τέτοιες ερωτήσεις απο περιέργεια..

Λογαριασμό θα σου δώσει;

Κι εγώ απο περιέργεια λέω να έρθω στο σπίτι σου να δώ πως είναι και να σου πώ αν μου αρέσει. <_<

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα που λένε εδώ κολλάει.

Γιατι τι θα παθει ρε φιλε κάποιος ή καποια

αμα πάρει μια ερώτηση απο κάποιον "άγνωστο?" εδω που μιλαμε

ολοι μαζι τι ειμαστε γνωστοι? :S

Τα καμμενα που οποτε ανοιξεις ενα σαιτ πρεπει να ειναι εκει. Και οτι εχουν αποψη για τα παντα. Μαλλον τα μαθαινουν ιντερνετικα, αλιως δεν γινεται.

η ζωή της πόλης έχει αποξενώσει τους ανθρώπους , τους έχει κάνει μιγιάγκιχτους , καχύποπτους και περίεργους σε σημείο να απορούν που κάποιος "ξένος" τους απευθυνει τον λόγο.

Είναι πραγματικά λυπηρό.....

Ε αναλογα με τι υφος το ειπες και εσυ. Αν του το ειπες λες και κανει κατι κακο, σου λεει λογαριασμο θα σου δωσω;

Εδώ είναι και το λάθος που κάνεις..δεν είναι η ίδια λογική.

Την ώρα την ρωτάς γιατί προφανώς δεν έχεις ρολόι και έχεις κάποιο ραντεβού κανονικά..άλλος μπορεί να νομίζει πως του κάνουν και καμάκι..

Κι άλλο είναι να παρεμβαίνεις με ερωτήσεις απλές..η περιέργειας σε πράγματα που απλά δεν σε αφορούν.

Στο τελευταίο σκέλος αν μιλάς γενικά συμφωνώ υπάρχουν και αυτοί..αλλά θα διαφωνήσω αν το εννοείς αυτό για κάποια παιδιά που έκαναν πόστ στις προηγούμενες σελίδες.

Kαι αμα κανεις καμακι θα σε κρεμάσουν φιλε?

δεν το αντεχει η περηφάνια σου ε? :D

η ζωή της πόλης έχει αποξενώσει τους ανθρώπους , τους έχει κάνει μιγιάγκιχτους , καχύποπτους και περίεργους σε σημείο να απορούν που κάποιος "ξένος" τους απευθυνει τον λόγο.

Είναι πραγματικά λυπηρό.....

ελα μωρε καθεσαι και ακους και εσυ τωρα...

ο καθενας τα παρουσιαζει οπως τον συμφερουν!

Εγω οσες φορες εχω μιλησει στο ετσι οι περισσοτερες

ηταν ευγενεστατες. Και προχθες στο σουπερ μαρκετ πχ αντι να

ρωτησω μια υπάλληλο ρωτησα επιτηδες μια τυπισσα επειδη μ αρεσε!!!!!

Τι θα μου ελεγε? "Γιατι ρωτησες εμενα και οχι την υπάλληλο?" αχαχαχαχαχαχχα

ας το ελεγε. Θα γελουσαμε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...