Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εμενα το ιδιο μου κανουν επειδη το πλενω καθε 2 με 3 ημερες..τι προβλημα εχουνε..

πες μου που μενεις να ερχομαι να τα πλενουμε μαζι να τους την σπαμε.χαχα

Δεν το πλένω τακτικά απλά επειδή απο λευκό χρώμα πήγα σε κόκκινο μου φαίνεται κάπως όταν είναι βρόμικο και το ξεσκονίζω..μου φτιάχνει την διάθεση όταν το βλέπω καθαρό..

Αλλά προσώπικα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και το τι δεν κάνει ο άλλος με την περιουσία του απο τη στιγμή που δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα μου.

Απλά στην Ελλάδα δυστιχώς έχει πολλές "κατίνες" είτε θηλυκού είτε αρσενικού γένους με περίσσευμα θράσους..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το πλένω τακτικά απλά επειδή απο λευκό χρώμα πήγα σε κόκκινο μου φαίνεται κάπως όταν είναι βρόμικο και το ξεσκονίζω..μου φτιάχνει την διάθεση όταν το βλέπω καθαρό..

Αλλά προσώπικα δεν με ενδιαφέρει τι κάνει και το τι δεν κάνει ο άλλος με την περιουσία του απο τη στιγμή που δεν παραβιάζει κάποιο δικαίωμα μου.

Απλά στην Ελλάδα δυστιχώς έχει πολλές "κατίνες" είτε θηλυκού είτε αρσενικού γένους με περίσσευμα θράσους..

το κοκκινο σου φαινεται ετσι?χαχαχα

και φαντασου το ιδιο ειμαι εγω απλα με ασπρο..

φαντασου αμα επαιρνα και μαυρο δλδ..καθε 5 ωρες θα το επλενα.χαχα

το κοκκινο σου φαινεται ετσι?χαχαχα

και φαντασου το ιδιο ειμαι εγω απλα με ασπρο..

φαντασου αμα επαιρνα και μαυρο δλδ..καθε 5 ωρες θα το επλενα.χαχα

Μη το κάνεις ποτέ θα σου μαυρίση..τη ζωή! :-D

Και να τους λές "..γιατί έτσι μας αρέσει.."

Σε λίγο θα ζητήσουν να μπούνε και στα σπίτια μας να κάνουν επιθεώρηση.. :P

Αυτό είναι με το καρότο;

Όχι με το μπισκότο.. :lol:

Ξέρω πας να το googlaris τώρα! :D

Τώρα που το θυμήθηκα..ένα άλλο..

Πήγα να παρκάρω σε ένα άλλο στενό κοντά στη δουλειά μου μιας και δεν υπήρχε μέρος στα συνιθησμένα..και βρήκα ένα μέρος κανονικότατο χωρίς καμία απαγόρευση..

Με το που γυρνάω να το πάρω μια μεγάλη σε ηλικία σχετικά (50 or so) μου έκανε παρατήρηση γιατί πάρκαρα εκεί και της έκλεινα τη θέα απο το υπόγειο διαμέρισμα της..

Έλεος!

• Super Moderators

με αυτά απλά γελάς κάπως έτσι και φεύγεις :P

http://www.youtube.com/watch?v=Rf_gzZU21K8

ή έτσι

http://www.youtube.com/watch?v=O89bXKwr4IY

Μου τη σπάει να πας να κάνεις μια απλή ερώτηση του στυλ: «Γιατί πλένεις τόσο συχνά το αυτοκίνητο σου;», η οποία είναι μια απλή ερώτηση περιέργειας και να παρεξηγιέται ο άλλος/άλλη. Ούστ μωρή ψωνάρα που νομίζεις ότι θέλω να μάθω τι κάνεις στο σπίτι σου επειδή ρώτησα για το αυτοκίνητο. (τυχαίο παράδειγμα και οι χαρακτηρισμοί είναι γενικοί, δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα).

Μου τη σπάει να πας να κάνεις μια απλή ερώτηση του στυλ: «Γιατί πλένεις τόσο συχνά το αυτοκίνητο σου;», η οποία είναι μια απλή ερώτηση περιέργειας και να παρεξηγιέται ο άλλος/άλλη. Ούστ μωρή ψωνάρα που νομίζεις ότι θέλω να μάθω τι κάνεις στο σπίτι σου επειδή ρώτησα για το αυτοκίνητο. (τυχαίο παράδειγμα και οι χαρακτηρισμοί είναι γενικοί, δεν αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα).

Απο που κι οσπού θα πάς στον άγνωστο εσύ και θα του κάνεις τέτοιες ερωτήσεις απο περιέργεια..

Λογαριασμό θα σου δώσει;

Κι εγώ απο περιέργεια λέω να έρθω στο σπίτι σου να δώ πως είναι και να σου πώ αν μου αρέσει. <_<

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα που λένε εδώ κολλάει.

Απο που κι οσπού θα πάς στον άγνωστο εσύ και θα του κάνεις τέτοιες ερωτήσεις απο περιέργεια..

Λογαριασμό θα σου δώσει;

Κι εγώ απο περιέργεια λέω να έρθω στο σπίτι σου να δώ πως είναι και να σου πώ αν μου αρέσει. <_<

tumblr_lmry588b9O1qcj6di.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...