Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί βρε τι σου έκαναν οι νεόπλουτοι ; :(

σου το παιζουνε δηθεν με τα λεφτα του μπαμπα και πανε να βγουνε και απο πανω..

προσφατα πηγε να με χτυπησει ενας πιτσιρικας με την mercedes του πατερα του και οταν κατεβηκα κατω να τον ρωτησω τι στο δι@ολο κανει με ωραιο τροπο μου το επαιζε και δηθεν και γυρναει και μου λεει παρε 100 ευρω και εξαφανισου..του το πεταξα στα μουτρα και παραλιγο να αρπαχτουμε..

και πολλα αλλα σκηνικα με τετοια τυπακια..

τα λεφτα εχουνε χαλασει τους ανθρωπους πολυ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σου το παιζουνε δηθεν με τα λεφτα του μπαμπα και πανε να βγουνε και απο πανω..

προσφατα πηγε να με χτυπησει ενας πιτσιρικας με την mercedes του πατερα του και οταν κατεβηκα κατω να τον ρωτησω τι στο δι@ολο κανει με ωραιο τροπο μου το επαιζε και δηθεν και γυρναει και μου λεει παρε 100 ευρω και εξαφανισου..του το πεταξα στα μουτρα και παραλιγο να αρπαχτουμε..

και πολλα αλλα σκηνικα με τετοια τυπακια..

τα λεφτα εχουνε χαλασει τους ανθρωπους πολυ.

αα ναι τέτοια σκηνικά πολλά...έχεις δίκιο....το έχω παρατηρήσει...γενικώς ναι είναι γνωστό ότι τα λεφτά συνήθως σε αλλάζουν

αα ναι τέτοια σκηνικά πολλά...έχεις δίκιο....το έχω παρατηρήσει...γενικώς ναι είναι γνωστό ότι τα λεφτά συνήθως σε αλλάζουν

αμα ειναι ετσι καλυτερα να μην παρω ποτε λεφτα στα χερια μου και να παραμεινω ανθρωπος παρα να τα εχω και να ειμαι απανθρωπος.

well said...

υπάρχουν όμως και εκείνοι που δεν έχουν αλλάξει αλλά έχει αλλάξει ο τρόπος συμπεριφοράς των τριγύρων του επειδή ξέρουν ότι έχει λεφτά

Δεν έχει να κάνει με τα λεφτά. Αν αυτός ήταν φτωχός θα αγόραζε ένα μόνο ακριβό πουκάμισο και θα το έπαιζε πάλι σνομπαρία και ανωτερότητα στον κόσμο. Απλώς με τα λεφτά γίνονται πιο εμφανή πράγματα στο χαρακτήρα που δεν μπορούσαν να φανούν

αμα ειναι ετσι καλυτερα να μην παρω ποτε λεφτα στα χερια μου και να παραμεινω ανθρωπος παρα να τα εχω και να ειμαι απανθρωπος.

Εννοείται ότι είναι καλύτερα να μην έχεις λεφτά. Ή πιο σωστά, να έχεις όσα έχουν και όσοι ζουν γύρω σου. Ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα.

Εμένα με ενοχλεί το θράσος μερικών είτε τυχαίων είτε γειτόνων όπου αρέσκονται να παρεμβαίνουν σε πράγματα που δεν τους αφορούν..

π.χ καθάριζα το αυτοκίνητο μου κι έρχετε ένας νεαρός απο τη γειτονιά που δεν είμαστε κάν γνωστοί να μου κάνει την ερώτηση-παρατήρηση γιατί καθαρίζω το αυτοκίνητο μου τόσο συχνά...

Εμενα με εκνευριζουν οι ασυνηδητοι οδηγοι..

Τωρα που ειναι χιονισμενα οι δρομοι ειναι καπως λασπωδης με λιωμενο χιονι πανω..

Οταν προχωρουσα να παω στο κεντρο περνανε 3 αυτοκινητα με χαμηλη ταχυτητα, μετα ομως ερχεται ενα με μια φορα και με εκανε με καινουργιο..Ελεος ας σεβονται λιγο τον πεζο..

Στολιστικε με ωραια κοσμιτικα επιθετα αλλα τι να το κανεις ..Η ζημια ειχε γινει..

Δεν είναι μεμπτό να μην είχες γκόμενο, δεν ξέρω γιατί το βρίσκεις προσβλητικό.

Ήταν απλή παρατήρηση βασισμένη στο γεγονός πως προφανώς δεν έχεις ιδέα πότε στην πέφτει κάποιος και πότε νοιάζεται κάθε πότε πλένεις το αμάξι σου.

Δεν είναι μεμπτό να μην είχες γκόμενο, δεν ξέρω γιατί το βρίσκεις προσβλητικό.

Ήταν απλή παρατήρηση βασισμένη στο γεγονός πως προφανώς δεν έχεις ιδέα πότε στην πέφτει κάποιος και πότε νοιάζεται κάθε πότε πλένεις το αμάξι σου.

Όχι δεν είναι θέμα "πεσίματος" δεν γεννήθηκα χτές μου έχουν συμβεί και παρόμοια πράγματα με γυναίκες..και όχι δεν ήταν λεσβίες. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...