Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι καγκουριες, γενικα και στο ιντερνετ.

Δεν μπορω οσους γραφουν μισα αγγλικα, μισα ελληνικα για να το παιξουν μοντερνοι. Ειδικα αν τα αγγλικα τους ειναι επιπεδο ουτε καν lower, εκει θελω να τους σφαξω..

Οι υστεριες, ειδικα χωρις λογο.

Οι χαζογκομενες που τριγυρνουν εξω και με το βρακι μηπως τις προσεξει καποιος.

Τα ψωνια.

Οι βλακες που δεν ξερουν οτι ει8ναι βλακες και προσπαθπυν να σου επιβαλλουν την σοφια τους με το ζορι. Και αν δεν το δεχεσαι, θυμωνουν κιολα.

Οι ξερολες. Τυπου γνωριζω τα παντα απο το να μαγειρευω γκουρμε κουζινα, ταινιες ποδοσφαιρο.. δεν με χαλ,ανε οι ανθρωποι με ποικιλα ενδιαφεροντα αλλα συνηθως αυτοι που το παιζουν ξερολες ειναι ασχετοι στα πιο πολλα.

οι εξαρτησεις παντος ειδους. Απο το τσιγαρο και τον καφε ως τα γλυκα ..

Αυτους που χωρις λογο βριζουν πολυ και η συζητησηυ καταληγει σε μπιπ, ρε μπιπ, μπιπ μπιπ μπιπ

Τα τρολ , που κανεις μια συζητηση για τα εισητηρια πχ στο θεατρο και η συζητηση καταληγει στον εσωτερικο κοσμο αυτης που πουλαει τα εισητηρια. Δεν με νοιαζειι..ουτε βρισκω αστειο να μπιπ την συζητηση λεγοντας ανοησιες.

Οσοι δεν ξερουν τι ειναι το τρολινγκ και αποκαλουν τρολ οποιον εχει αλλοι αποψη. Μου βγαζει βλαχια ατομου που δεν μπορει να δεχτει αλλη αποψη. Eπισης ανοιξε το google και ψαξε...

Οι αταλαντοι ηθοποιοι τραγουδιστες. Ειδικα στο χολιγουντ. Εκει καταληγεις να αναρωτιεσαι τοσος κοσμος στην Αμερικη. Αυτον στραβωθηκαν και βαλανε; Γιατι; Δεν υπαρχει και δικαιολογια.

Οι κουτοπονηροι, πχ πας να παρεις κρεας απο τον χασαπη και σου δινει κατι που δεν τρωγεται με τιποτα μεσα στο γλυκο χαμογελο. Συγχαρητηρια κερδισες ποσο 4, 5 ευρω; Εγω δεν ξαναπατω εδω με τιποτα ομως..

Τα τουρκικα σαπουνια..καποια, 1, 2 απο αυτυα μπορει πραγματι να ειναι καλογυρισμενα και να αξιζουν. Τα περισσοτερα ειναι απλα σαπουνια τουρκικα γιατι πρεπει να ανοιγω την τηλεοραση να βλεπω μαντιλες και να ακουω τουρκικα;

Οι βλαχοι , παντος ειδους..αυτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να μασάνε και να κάνουν θόρυβο τα χείλια τους.... αυτό το πλατς πλατς πλατς...!!!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό!

Μα καλά.. αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μάθει να τρώνε σαν άνθρωποι και τρώνε σαν ζώα;

Τι να πεις; Εδώ κάτι άλλα χτήνη, για να φάνε σουβλάκι με πίτα, το πιάνουν με τα ...χέρια! :shock: :shock: :shock:

Οι τσιμεντόπλακες-νάρκες των πεζοδρομίων.Ξέρετε,αυτές που χάσκουν γιατί είτε δέν έγινε καλή δουλειά,είτε κάποια ρίζα δέντρου περνάει απο κάτω με αποτέλεσμα να "κλωτσήσει".

Και βρέχει

Και περπατάς αμέριμνος

Και αντιλαμβάνεσαι μια οριακή μετατόπιση εδάφους

Και ακούς ένα "πλάτς"

Και βλέπεις το πατζάκι να έχει γίνει μν

Και περιμένεις...3 δευτερόλεπτα...

ω φακ

ω φακ

ω φακ...

Εάν δέν νιώσετε το μούλιασμα και το κρύο ανάμεσα στα δάχτυλα,be happy,ειστε safe!Αν όχι,πάτε για παπούτσια+κάλστες.Αν δέν είστε κοντά στο σπίτι, είστε καταδικασμένοι να νιώθετε αυτή τη νωπίλα για τις επόμενες 3 ώρες.

Και τότε ομορφάντρα μου;Στην καλύτερη σου χαλάει την μέρα ανεπανόρθωτα,στην χειρότερη αρπάζεις και ένα κρυολόγημα.

Σε τέτοια φάση,αν πετύχω φραπεδολάγνο εργάτη του δήμου θα του κάνω ορθοσκόπηση με το κομπρεσέρ του CAT...

Οι τσιμεντόπλακες-νάρκες των πεζοδρομίων.Ξέρετε,αυτές που χάσκουν γιατί είτε δέν έγινε καλή δουλειά,είτε κάποια ρίζα δέντρου περνάει απο κάτω με αποτέλεσμα να "κλωτσήσει".

Και βρέχει

Και περπατάς αμέριμνος

Και αντιλαμβάνεσαι μια οριακή μετατόπιση εδάφους

Και ακούς ένα "πλάτς"

Και βλέπεις το πατζάκι να έχει γίνει μν

Και περιμένεις...3 δευτερόλεπτα...

ω φακ

ω φακ

ω φακ...

Εάν δέν νιώσετε το μούλιασμα και το κρύο ανάμεσα στα δάχτυλα,be happy,ειστε safe!Αν όχι,πάτε για παπούτσια+κάλστες.Αν δέν είστε κοντά στο σπίτι, είστε καταδικασμένοι να νιώθετε αυτή τη νωπίλα για τις επόμενες 3 ώρες.

Και τότε ομορφάντρα μου;Στην καλύτερη σου χαλάει την μέρα ανεπανόρθωτα,στην χειρότερη αρπάζεις και ένα κρυολόγημα.

Σε τέτοια φάση,αν πετύχω φραπεδολάγνο εργάτη του δήμου θα του κάνω ορθοσκόπηση με το κομπρεσέρ του CAT...

Ναι γιατι την μελέτη την έκανε ο απλός εργάτης!!!! Το οτι παίζουν τρελές λαμογιές και ενώ το έργο έχει προυπολογισμό 4 εκατομμύρια αλλα στο έργο ξοδεύουν το ένα για να φάνε τα τρία, δεν παίζει κανέναν ρόλο.

'# Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ' Πολύ μεγάλη αλήθεια.

Παρόμοιου βελινεκούς με το 'Πρέπει να φύγω τώρα αλλά δεν βρίσκω τα κλειδιά μου'

Ναι γιατι την μελέτη την έκανε ο απλός εργάτης!!!! Το οτι παίζουν τρελές λαμογιές και ενώ το έργο έχει προυπολογισμό 4 εκατομμύρια αλλα στο έργο ξοδεύουν το ένα για να φάνε τα τρία, δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Σιγά μήν έκανε μελέτη και για κάθε πλάκα ξεχωριστά.Ο εργολάβος θα συμφωνήσω οτι είναι αρχιλαμόγιο,άλλα έχει δώσει μια πεπατημένη: Σκάψε-στρώσε-τοποθέτησε.Αν ο άλλος κοιτάει το ρολόι του απο της 08.30 για το πότε θα την κοπανήσει,νομίζω οτι είναι ένα θέμα που κανένας "προϊστάμενος" δέν μπορεί να λύσει.

Και οι πολιτικοί μας ενδεχομένως να είναι εξίσου (αν όχι περισσότερο) λαμόγια με τον εργολάβο,υπάρχουν όμως και οι "ακόλουθοί" τους που συμβάλουν στο χάος που ζείς σήμερα.

My 1 cent,γιατι δεύτερο δέν παίζει...

Οι καγκουριες, γενικα και στο ιντερνετ.

Δεν μπορω οσους γραφουν μισα αγγλικα, μισα ελληνικα για να το παιξουν μοντερνοι. Ειδικα αν τα αγγλικα τους ειναι επιπεδο ουτε καν lower, εκει θελω να τους σφαξω..

Οι υστεριες, ειδικα χωρις λογο.

Οι χαζογκομενες που τριγυρνουν εξω και με το βρακι μηπως τις προσεξει καποιος.

Τα ψωνια.

Οι βλακες που δεν ξερουν οτι ει8ναι βλακες και προσπαθπυν να σου επιβαλλουν την σοφια τους με το ζορι. Και αν δεν το δεχεσαι, θυμωνουν κιολα.

Οι ξερολες. Τυπου γνωριζω τα παντα απο το να μαγειρευω γκουρμε κουζινα, ταινιες ποδοσφαιρο.. δεν με χαλ,ανε οι ανθρωποι με ποικιλα ενδιαφεροντα αλλα συνηθως αυτοι που το παιζουν ξερολες ειναι ασχετοι στα πιο πολλα.

οι εξαρτησεις παντος ειδους. Απο το τσιγαρο και τον καφε ως τα γλυκα ..

Αυτους που χωρις λογο βριζουν πολυ και η συζητησηυ καταληγει σε μπιπ, ρε μπιπ, μπιπ μπιπ μπιπ

Τα τρολ , που κανεις μια συζητηση για τα εισητηρια πχ στο θεατρο και η συζητηση καταληγει στον εσωτερικο κοσμο αυτης που πουλαει τα εισητηρια. Δεν με νοιαζειι..ουτε βρισκω αστειο να μπιπ την συζητηση λεγοντας ανοησιες.

Οσοι δεν ξερουν τι ειναι το τρολινγκ και αποκαλουν τρολ οποιον εχει αλλοι αποψη. Μου βγαζει βλαχια ατομου που δεν μπορει να δεχτει αλλη αποψη. Eπισης ανοιξε το google και ψαξε...

Οι αταλαντοι ηθοποιοι τραγουδιστες. Ειδικα στο χολιγουντ. Εκει καταληγεις να αναρωτιεσαι τοσος κοσμος στην Αμερικη. Αυτον στραβωθηκαν και βαλανε; Γιατι; Δεν υπαρχει και δικαιολογια.

Οι κουτοπονηροι, πχ πας να παρεις κρεας απο τον χασαπη και σου δινει κατι που δεν τρωγεται με τιποτα μεσα στο γλυκο χαμογελο. Συγχαρητηρια κερδισες ποσο 4, 5 ευρω; Εγω δεν ξαναπατω εδω με τιποτα ομως..

Τα τουρκικα σαπουνια..καποια, 1, 2 απο αυτυα μπορει πραγματι να ειναι καλογυρισμενα και να αξιζουν. Τα περισσοτερα ειναι απλα σαπουνια τουρκικα γιατι πρεπει να ανοιγω την τηλεοραση να βλεπω μαντιλες και να ακουω τουρκικα;

Οι βλαχοι , παντος ειδους..αυτα;

φιλε τιποτα που να μην στην σπαει υπάρχει? :D

φιλε τιποτα που να μην στην σπαει υπάρχει? :D

Χιλιαδες αλλα πραγματα , δεν μου την σπανε. Αν δεις καποια πραγματα στην λιστα ουσιαστικα ειναι 1. Πχ το τρολινγκ που καποιος γραφει βλακιες μονο και μονο για να τον προσεξουν ειναι βλακεια και ψωνιο μαζι..και η γκομενα που κυκλοφορει με το βρακι για να την προσεξουν κατα βαθος ειναι ψωνιο.. :devil: και ο ξερολας ψωνιο ειναι, και ο καγκουρας και αυτος που μιλαει αγγλικα για να δειξει οτι ειναι μοντερνος ψωνια ειναι , αρα συνοπτικα μου την σπανε τα ψωνια σε καθε μορφη..

Χιλιαδες αλλα πραγματα , δεν μου την σπανε. Αν δεις καποια πραγματα στην λιστα ουσιαστικα ειναι 1. Πχ το τρολινγκ που καποιος γραφει βλακιες μονο και μονο για να τον προσεξουν ειναι βλακεια και ψωνιο μαζι..και η γκομενα που κυκλοφορει με το βρακι για να την προσεξουν κατα βαθος ειναι ψωνιο.. :devil: και ο ξερολας ψωνιο ειναι, και ο καγκουρας και αυτος που μιλαει αγγλικα για να δειξει οτι ειναι μοντερνος ψωνια ειναι , αρα συνοπτικα μου την σπανε τα ψωνια σε καθε μορφη..

Δεν σε κοβω για πολυ γκρινιαρα ομως τυπισσα :D

καλο αυτο μπραβο !

με εκνευρίζουν όλοι όσοι γλύφουν το δάχτυλό τους για να γυρίσουν σελίδα. μπίχλα :eek:

Υπάρχει λύση.

Ήταν ένας άντρας στο κρεβάτι του ξαπλωμένος και διάβαζε ένα βιβλίο, από δίπλα ξάπλωνε η γυναίκα του!

Σε κάποια φάση βάζει ο άντρας το δάχτυλο του κάτω από την πυτζάμα της γυναίκας του μέσα στο μ.... της! Ρωτάει η γυναίκα:

- "θέλεις σεξ ;;;"

- "Όχι, θέλω να βρέξω το δάχτυλο μου για να γυρίσω σελίδα!!!"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...