Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε παρακαλώ πες μου ότι έδωσες παράδειγμα.

Όπως συνήθως, δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. :-)

edit: Α, στη 4η-5η ανάγνωση το έπιασα. Όχι, λυπάμαι, δεν ήταν παράδειγμα. Απλά είμαι χαζός. :P

Βασικά για να εξηγήσω λίγο περισσότερο αυτό που έγραψα, διαπίστωσα ότι άνθρωποι που έχουν χιούμορ στο γραπτό λόγο, μπορούν να είναι για παράδειγμα λιγομίλητοι σε μια παρέα (κάτι τέτοιο έχω ακούσει για τον Αρκά, από γνωστό που υποτίθεται ότι τον γνωρίζει, αλλά δεν το έχω διασταυρώσει). Ή άνθρωποι που έχουν την τάση να υπερασπίζονται το παραμικρό από αυτά που γράφουν, είναι λιγότερο επιθετικοί αν δε νιώσουν "απειλή" από το συνομιλητή τους.

Νομίζω ότι ο καθένας διαβάζει τα κείμενα των υπολοίπων με μια εσωτερική φωνή, που έχει και χαρακτήρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) με εκνευρίζει όποιος εκνευρίζεται με μαλακίες γιατί δεν έχει σοβαρά προβλήματα στη ζωή του.

Ρε αδελφέ όταν έχεις σοβαρά προβλήματα είναι που εκνευρίζεσαι με το παραμικρό... Μήπως τα έχεις μπερδέυσει.

Επίσης κατάλαβε οτι τα περισσότερα που γράφονται στο ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ έχουν και μία δόση χιούμορ.

Υ.Γ. Απαντάω εγώ γιατι φαντάζομαι σε εμένα πήγαινε το καρφί.

Με εκνευρίζουν τα άτομα που, ενώ τρώτε μαζί το ίδιο φαγητό (π.χ. μια κατσαρόλα μπάμιες) , βρίσκουν στο πιάτο τους ένα σοβαρό ψεγάδι του φαγητού γενικότερα (π.χ. μια κατσαρίδα μέσα), ΔΕΝ το λένε, ΔΕΝ τρώνε το φαγητό τους και μετά όταν όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει, ξαφνικά λένε "πωπω το φαγητό είχε μια κατσαρίδα μέσα" σαν να μην τρέχει τίποτα.

Είμαι πολύ εκνευρισμένος γιατί συνέβη πριν από λίγο. Βγάζει η άλλη τις πατάτες από το γύρο, δεν τις τρώει, δεν λέει τίποτα, εγώ τρώω όλες τις δικές μου (χωρίς να πάρω πρέφα κάτι ύποπτο γιατί πεινούσα) και μετά αφού φάγαμε γυρίζει και μου λέει "πωπω οι πατάτες ήταν πολύ χάλια, μύριζαν φυτοφάρμακο". Και όταν της εξήγησα οτι αυτό που κάνει είναι διπλή μέγιστη μαλακία (γιατι 1. δεν ειδοποιεί έγκαιρα για κάτι σημαντικό που παρατήρησε (δηλητήριο στο φαί), 2. το λέει όταν πλέον είναι αργά και δεν έχει νόημα, γαμώντας μου το υπόλοιπο βράδι και βάζοντάς με στο τριπάκι να περιμένω αν και πότε θα σκάσει το κόψιμο από το φυτοφάρμακο) μου απαντάει με μια απάθεια "έλα μωρέ τώρα ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει".

Δηλαδή πόσες μπουκετοσφαλιάρες της αξίζουν ξερωγώ ας πούμε;

Εμένα με εκνευρίζει η κούραση. Σε φάση έχεις να κάνεις αυτό, εκείνο, το άλλο κτλ και ξαφνικά ΤΣΟΥΠ κούραση. Και τώρα τι, πρέπει να τα διακόψω όλα και να κοιμηθώ ας πούμε; Να πιω τον έκτο εσπρέσσο; Ρεντ μπουλ; ΚΙ ΑΛΛΟ; Κόκκες; 80 ευρώ το τζι;

Εμένα με εκνευρίζει η κούραση. Σε φάση έχεις να κάνεις αυτό, εκείνο, το άλλο κτλ και ξαφνικά ΤΣΟΥΠ κούραση. Και τώρα τι, πρέπει να τα διακόψω όλα και να κοιμηθώ ας πούμε; Να πιω τον έκτο εσπρέσσο; Ρεντ μπουλ; ΚΙ ΑΛΛΟ; Κόκκες; 80 ευρώ το τζι;

Δεν υπάρχει κούραση, υπάρχουν ανεπαρκή κίνητρα.

Κι όμως Φρη, μετά την εμπειρία από το e-κώλι, ήμουν σίγουρος ότι τα φυτοφάρμακα θα σου φανούνε μπούκοβο και βγάλε.

(ps : τί ψυχικό χρώσταγες, και την κυκλοφορούσες....; )

πήγε τόσο ε? Κρίση...

καλα τα ελεγε ο τακης...

• 1 μήνα μετά...

επαναφέρω το θέμα...

μου τη σπάει αφάνταστα το

"σου τύλιξα τη μπαγκέτα σα να της φόρεσα καπότα γιατί είμαι άχρηστος και δεν μπορώ να μην κάνω το ψωμί να διαλύεται όταν βάζω τα υλικά"

^*%^$#@$#%!@%$% το κέρατο μου μέσα...

και φυσικά αφού βγάλεις τη καπότα κανένα από τα 3 υλικά όλα και όλα δεν είναι μέσα στο ψωμί αλλά στο σακουλάκι!

με εκνευριζει οταν διαφοροι μασανε τσιχλες/καραμελες/ο,τι ξερω γω και το κανουνε με ανοιχτο το στομα και χτυποντας τα χειλια τους, ειδικα οταν το κανουν μεσα στα μμμ και δεν ξερεις απο που να φυγεις ή πως να τους το πεις ομορφα πως ειναι ενοχλητικοι και να παν να γ@:#$#@%νε.... :mad:

με εκνευριζει οταν διαφοροι μασανε τσιχλες/καραμελες/ο,τι ξερω γω και το κανουνε με ανοιχτο το στομα και χτυποντας τα χειλια τους, ειδικα οταν το κανουν μεσα στα μμμ και δεν ξερεις απο που να φυγεις ή πως να τους το πεις ομορφα πως ειναι ενοχλητικοι και να παν να γ@:#$#@%νε.... :mad:

still, το προτιμώ απ το να βρωμανασαίνουν την σκορδίλα διπλα μου.

Με εκνευριζει τυποι που μαθαινουν κατι απο σενα και μετα σου το παιζουν και εξυπνάκηδες μπροστα σε αλλους..

Επισης μου την δινουν αυτοι που σε κρινουν μονο απο την εμφανιση..

Με εκνευριζουν οταν περιμενω στην ουρα και ερχεται ο εξυπνος Ελληναρας και προσπερνα ολοι την ουρα και εξυπηρετητε και μολις φυγει εχει ενας υφος κοιταξτε με ειμαι μ@λ@κ@ς..

Με εκνευριζουν οι αλογιστες τιμες μερικων προ'ι'οντων..

Να ειμαι σε εστιατοριο ή πιτσαρια και να κατσω να φαω και ο αλλος απο διπλα που εχει ηση φαει να αναψει τσιγαρο και να μην σε λογαριαζει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...