Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να σου πω τι πραγματικά με εκνευρίζει ?

που στο abysall, umbra και penumbra, κάθε καημένο minion κάνει cast τις παναγιάς τα μάτια σε curses με το καλημέρα και σε όλο το party, stop, confuse, disable, sleep, disease, slow... με το κιλό, σε λίγω θα κάνει cast "game over" έτσι να μην ζοριζόμαστε. δηλαδή 3 disease με τη μία, που γίνεται αυτό ? Σε μένα ? εμέναπου σκότωσα τον Behomoth King ? ούτε μια φορά με απείλησε, Behemoth King σε κάτω από μια ώρα και μας έχουν ζαλήσει στις μαγείες τα minion ! και τι με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο ? το magick pot που ζητάει elixir ! εχουμε για μας elixir θα δόσουμε και σε αυτό !

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να 'σαι καλά.

Εγώ είχα ψηφίσει το κινητό την ώρα της ταινίας, αλλά πιθανόν να μην οδηγούσα τότε. Σήμερα, μάλλον θα ψήφιζα ενάντια σε κάποιους οδηγούς.

Δημοσ.
εμενα με εκνευριζει οταν μπαινω με τσ καλτσεσ μεσα στο μπανιο και μετα γεμιζω νερα οταν εχει κατο και ειναι αισχοσ :-D

γιατί μπαίνει κάποιος με τις κάλτσες στο μπάνιο ακριβώς ; :confused:

• Moderators
Δημοσ.
γιατί μπαίνει κάποιος με τις κάλτσες στο μπάνιο ακριβώς ; :confused:

Εννοει τον ευρυτερο χωρο του δωματιου. Ο οποιος μπορει να εχει νερα απο καποιον που μπηκε πριν και δεν τα σκουπισε. Οντως απαισια αισθηση.

Δημοσ.
Εννοει τον ευρυτερο χωρο του δωματιου. Ο οποιος μπορει να εχει νερα απο καποιον που μπηκε πριν και δεν τα σκουπισε. Οντως απαισια αισθηση.

αα οκ λάθος κατάλαβα :o

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με το μπάνιο το κάνω συνέχεια.

Πάντα βρέχω λίγο και μπαίνει κάποιος και με μαλώνει! :o

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό με το μπάνιο το κάνω συνέχεια.

Πάντα βρέχω λίγο και μπαίνει κάποιος και με μαλώνει! :o

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

Α και δεν ξέρω αλλά

όταν είμαι έξω και τυχαίνει να κρατήσω την πόρτα-να βοηθήσω κάποιον-να κάνω άκρη να περάσει κάποια μάνα με το καρότσι- μου κακοφαίνεται αν δεν λένε ευχαριστώ :mad:

επίσης με τσατίζει που άλλες κοπέλες κοτσομπολεύουν μέχρι αηδίας κάποια που είναι καλοντυμένη-τύπου ¨σιγά μωρή που πας έτσι¨

Δημοσ.

Α και δεν ξέρω αλλά

όταν είμαι έξω και τυχαίνει να κρατήσω την πόρτα-να βοηθήσω κάποιον-να κάνω άκρη να περάσει κάποια μάνα με το καρότσι- μου κακοφαίνεται αν δεν λένε ευχαριστώ :mad:

επίσης με τσατίζει που άλλες κοπέλες κοτσομπολεύουν μέχρι αηδίας κάποια που είναι καλοντυμένη-τύπου ¨σιγά μωρή που πας έτσι¨

Δημοσ.
[...]επίσης με τσατίζει που άλλες κοπέλες κοτσομπολεύουν μέχρι αηδίας κάποια που είναι καλοντυμένη-τύπου ¨σιγά μωρή που πας έτσι¨

"Να ηταν η ζηλεια ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα!!"

και εμενα μου την σπαει αυτο... ή που αμα ειναι αντικειμενικα πολυ ομορφη η κοπελα θα γυρισουν να πουν "σιγαααα.... πετανε τα μαλλια της, στεκεται ατσουμπαλα, της εχει ξεφυγει το αϊλαϊνερ..." και αλλες τετοιες παπαριες!!! ψαχνουν να βρουν χιλια 2 κακα που παιζει και να μην εχει η κοπελα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...