Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ προτιμώ το 2 και ταυτόχρονα βγάζω κραυγές και καλά ότι με πάτησαν.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι αν ορμήξεις εσύ που βγαίνεις και ακουμπήσεις κανέναν, παίζει να σε στραβοκοιτάξει, σε φάση «Μα καλά, δεν ξέρεις τρόπους;». Το να έρχονται καταπάνω σου σαν ομάδα rugby το θεωρεί φυσιολογικό όμως.

Εφαρμόζω κυρίως το 2, πιο σπάνια το 1. Εφαρμόζω 1+2 κυρίως σε λεωφορεία γιατί εκεί παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μην προλάβεις να κατέβεις , μη σου πω να χτυπήσεις κιόλας που δε προσέχουν οι οδηγοί καθώς κλείνουν τις πόρτες, το 2 στο μετρό. Δεν έχω και κανένα εκτόπισμα βέβαια , άντε να φάνε καμία αγκωνιά ή να τους πατήσω κανα πόδι βγαίνοντας, μου την έχουνε πει κατά καιρούς και έχει τύχει να ακούσω άλλους να τους απαντάνε " και καλά σου έκανε", βιάζομαι πολύ για να ασχοληθώ να κοιτάξω ποιός το είπε και να απαντήσω, άσε που δεν αξίζει κιόλας.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνεις ότι και αυτοί: ορμάς στο πλήθος. Πάνω τους. Βγαίνεις δυναμικά κι όποιον πάρει ο Χάρος, αυτοί όφειλαν να κάνουν στην άκρη.

Seen it,never done it...

Άπειρο ρισπέκτ σε ομάδα 6 ανήλικων που έκανε θεαματική έξοδο+tackle alla rugby στο πλήθος, όταν έφτασαν Μοναστηράκι.

Δημοσ.
Seen it,never done it...

Άπειρο ρισπέκτ σε ομάδα 6 ανήλικων που έκανε θεαματική έξοδο+tackle alla rugby στο πλήθος, όταν έφτασαν Μοναστηράκι.

Χα χα το είχα κάνει με δύο φίλους (2m ο καθένας -από αυτους-εγώ η καιμένη το 1.65 φτάνω)αυτο στο μετρο:lol:

Δημοσ.
Σου 'χει φάει γκομενάκυ Αθηναίος εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Riiight... γιατί δεν υπάρχει άλλος λόγος να μην αντέχει κανείς την Αθήνα.

Και να σκεφτείς ότι επειδή μου το είχες ζητήσει κάποτε, κρατιέμαι όσο μπορώ, να ξέρεις! :-D

Δημοσ.

τους παπουδες π σ λενε με τουπε να σηκωθεις απο την θεση σ ενω κανουν 2 χρονια να βρουν μια

ή π οταν σηκωνεσαι σε βριζουν και απο πανω ( ω ναι μ εχει τυχει 1 φορα)

Δημοσ.

να βλεπω ταινια και να κολλαει το dvd,να παταω το eject απο το τηλεχειριστηριο και να εχουν τελειωσει οι μπαταριες.να σηκωνομαι για να το πατησω απο την συσκευη και να παιρνω σβαρνα τη μπυρα που ειχα αφησει στο πατωμα,η οποια μπυρα χυνεται πανω στο τροφοδοτικο του λαπτοπ.ολο αυτο το σκηνικο,ναι.

Δημοσ.

Με εκνευρίζουν τα δίποδα πάσης ηλικίας που πιστεύουν πως το μέγεθος του πέους τους αυξάνεται γεωμετρικά με κάθε ντεσιμπέλ της/του μηχανής/αυτοκινήτου τους.

Δημοσ.

Κακή οργάνωση σε camping

Να ξεχνάς να πάρεις ΒΑΣΙΚΑ πράγματα όταν πας για camping σε ένα απομακρυσμένο νησί που δεν έχει ούτε supermarket (Χρυσή Island), όπως πετσέτα θαλάσσης ή sleeping bag ή εντομοαπωθητικό.

Και αντ' αυτού να παίρνεις άχρηστα πράγματα όπως επιτραπέζιο σκάκι και φυστικοβούτηρο.(έλιωσε ΠΑΡΑ πολύ γρήγορα)

Ας μην μιλήσω κ για το λάθος αντιηλιακό...

Δημοσ.
Με εκνευρίζουν τα δίποδα πάσης ηλικίας που πιστεύουν πως το μέγεθος του πέους τους αυξάνεται γεωμετρικά με κάθε ντεσιμπέλ της/του μηχανής/αυτοκινήτου τους.

ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

συμφωναω

ειναι πολλοι που να τους μετρησεις ολους:X

Δημοσ.

Μιας και αναφέρατε αυτούς που μπαίνουν σε ηλεκτρικό/μετρό φωνάζοντας «Αέρα», μου τη σπάνε κι αυτοί που στέκονται αριστερά στις κυλιόμενες. 38 άτομα σε παράταξη στα δεξιά κι ο μ@λ@κ@ς στέκεται σαν χαλβάς στα αριστερά καμαρωτός. Πλέον τους παίρνω σβάρνα.

Δημοσ.
Μιας και αναφέρατε αυτούς που μπαίνουν σε ηλεκτρικό/μετρό φωνάζοντας «Αέρα», μου τη σπάνε κι αυτοί που στέκονται αριστερά στις κυλιόμενες. 38 άτομα σε παράταξη στα δεξιά κι ο μ@λ@κ@ς στέκεται σαν χαλβάς στα αριστερά καμαρωτός. Πλέον τους παίρνω σβάρνα.

Το'χω κάνει και εγώ άθελά μου μερικές φορές που έχω ανέβει Αθήνα. :o

Επαρχιώτες βλέπεις, δεν έχουμε συνηθίσει τους ρυθμούς σας. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...