Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ και οι κακοί χαρακτήρες στους ανθρώπους.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Ο εαυτός μου

2)Το ξυπνητήρι του κινητού μου

3) Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και οι ενοχλητικές καταστάσεις και άνθρωποι σχετικά με αυτά ( αργοπορίες, αραιά δρομολόγια, βρωμίλοι μέσα σε αυτά, γνωστοί που θέλουν να πιάσετε την πάρλα μέσα σε αυτά ενώ εσύ το μόνο που θες να κάνεις είναι να ακούς μουσική μέχρι να κατέβεις, στο Μετρό όσοι κάθονται αριστερά στις κυλιόμενες, όσοι δεν περιμένουν να βγουν όσοι είναι μέσα πρώτα και μετά να μπουν κ.λ.π.)

4) Οι ρουφιάνοι - γλύφτες στη σχολή και στις δουλειές και η συνήθης επιβράβευση τους

5) Οι έλληνες εργοδότες που περιμένουν να κάνεις δουλειά 3-4 ατόμων, να έχεις εμπειρία οπωσδήποτε στον τομέα τους και πολυετή αλλά να είσαι κάτω των 30 ετών, φυσικά να τους λες ευχαριστώ για 700 ευρώ + απλήρωτες υπερωρίες+ακανόνιστα ωράρια+ κλέψιμο στα ένσημα αν είναι από αυτούς που βάζουν ένσημα, να είσαι εμφανίσιμη γκόμενα ( οι άσχημες στον Καιάδα) αλλά και να συμβιβάζεσαι με πάντα βοηθητικούς ρόλους .

Ιδιαιτέρως με εκνευρίζουν όσοι ζητάνε φωτογραφία στα βιογραφικά για θέσεις που δε χρειάζεται λες και κάνουν casting αλλιώς δε σε καλούν για συνέντευξη και ας έχεις τα τυπικά προσόντα, όσοι γράφουνε στις αγγελίες ότι θέλουν υποψήφιους "χωρίς υποχρεώσεις που να αντέχουν υπό πιεστικές συνθήκες εργασίας" και οι πέφτουλες εργοδότες που στις συνεντεύξεις δε κοιτάνε ούτε γραμμή του βιογραφικού σου και κρίνουν με άλλα κριτήρια την καταλληλότητα σου ( αν είσαι αλλοδαπή, αν είσαι " έξω καρδιά" κ.λ.π).

6) Οι τεμπέληδες συνάδελφοι που προσπαθούν να σου φορτώσουν δική τους δουλειά γκρινιάζοντας για το παραμικρό και ο επιτυχημένος τρόπος που καταφέρνουν να σε κάνουν να δείχνεις κακός όταν τους βάζεις όρια και το πώς καταφέρνουν να δείχνουν στους υπόλοιπους ότι " δουλεύουν".

Οι κουτσομπόληδες συνάδελφοι

Μιλάω πάντα για ακραίες καταστάσεις ( μία δόση τεμπελιάς και κουτσομπολιού έχουμε όλοι)

7) Οι προιστάμενοι που χρονομετρούν ακόμα και το δευτερόλεπτο του διαλλείμματος σου και το πόσες φορές πας τουαλέτα ( κάτι που καταντά ιδιαιτέρως σπαστικό όταν είσαι γυναίκα και έχεις περίοδο). Οι προιστάμενοι που σε διορθώνουν με προσβλητικό τρόπο μπροστά σε συναδέλφους ή πελάτες

8) Οι αγενείς πελάτες, οι πέφτουλες πελάτες, οι πελάτες που προσπαθούν να κάνουν παζάρια στην τιμή ή και φωνάζουν για τις υψηλές τιμές ( δε μιλάμε για απλό παράπονο)ενώ είσαι υπάλληλος

9) Αυτοί που έχουν άποψη για σένα χωρίς καν να σε ξέρουν

10) Οι εξυπνάκηδες οδηγοί που περνάνε κόκκινα, προσπερνάνε STOP, παρκάρουν μέσα στη μέση του δρόμου ή εκεί που περνάνε λεωφορεία χωρίς να συνειδητοποιούν τι μπορεί να προκαλέσουν στους άλλους, επίσης οι οδηγοί που έχουν τέρμα τη μουσική, τα ποζέρια οδηγοί κ.λ.π.

11) Οι χαζογκόμενες που μιλάνε μόνο για τους γκόμενους τους και ο τρόπος που προσπαθούν να σε υποβιβάσουν αν δεν έχεις γκόμενο ή οι προσπάθειες τους να σου γνωρίσουν φίλους του γκόμενου τους όχι γιατί πιστεύουν ότι θα σου αρέσουν αλλά για να εξασφαλίσουν ότι ο γκόμενος τους δε θα έχει single φίλους μην τον " παρασύρουν"

12) Γενικά όσοι ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να σου τονίσουν το παραμικρό ελάττωμα σου με κακία φυσικά ή να σε διορθώσουν στο παραμικρό λάθος που θα κάνεις ( ακόμα και αν ήταν ένα απλό σαρδάμ), γενικά οι εξυπνάκηδες θα έλεγα

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ

Δημοσ.

12) Γενικά όσοι ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να σου τονίσουν το παραμικρό ελάττωμα σου με κακία φυσικά ή να σε διορθώσουν στο παραμικρό λάθος που θα κάνεις ( ακόμα και αν ήταν ένα απλό σαρδάμ), γενικά οι εξυπνάκηδες θα έλεγα

Και αυτό είναι ΠΑΡΑ πολύ σπαστικό. :mad:

Δημοσ.

Το κάνω copy-paste (με κάποια λογοκρισία, είναι πιο χύμα εκεί) από ένα άλλο forum που γράφω.

Υπόψιν, αυτά είναι μερικά που με εκνευρίζουν για το καλοκαίρι (αυτό ήταν το θέμα του topic).

1. Εκείνοι που γκρινιάζουν για το κόστος της ξαπλώστρας στην παραλία όμως κάθε φορά το πληρώνουν. Ή βούλωσέ το ή ξάπλα στην πετσέτα σου.

2. Εκείνους που γκρινιάζουν για την τιμή του καφέ στις παραλίες. Ξανά, ή βούλωσέ το ή πιες θαλασσινό νερό.

3. Εκείνους που δεν κάνουν μπάνιο και δεν βάζουν αποσμητικό. Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί κανίβαλε, αλλά ΒΡΩΜΑΣ. Ακόμη χειρότερα, όταν πρόκειται για γυναίκα.

4. Εκείνους που τον χειμώνα δεν φοράνε ποτέ γυαλιά ηλίου (όταν έχει ήλιο), το καλοκαίρι όμως τα φοράνε συνέχεια. Για να καταλάβω, φοράς τα γυαλιά για την ζέστη ή για τον ήλιο ρε αλάνι;

5. Εκείνους που είναι εθισμένοι στα κλιματιστικά. Μάθε πως αν ιδρώσεις και λίγο, δεν θα πεθάνεις.

6. Εκείνους που γκρινιάζουν όταν δουλεύουν καλοκαιριάτικα. Επειδή έχει ζέστη δεν είναι δικαιολογία για να ξύνεσαι εκτός φυσικά και αν είσαι εργάτης και σκάβεις.

7. Αυτό ισχύει γενικά για όλους. Εκείνοι που τον χειμώνα γκρινιάζουν για το κρύο και το καλοκαίρι για την ζέστη. Ακόμη και αν καταφέρναμε να τους κάνουμε να βγάλουν τον σκασμό, πάλι θα έβρισκαν κάτι να γκρινιάξουν.

8. Εκείνους που λένε "πεθαίνω της δίψας", αγοράζουν ένα μπουκαλάκι νερό, πίνουν ΜΙΣΗ ΓΟΥΛΙΑ και λένε "ααααααααχ. ξεδίψασα". Μας κοροϊδεύεις ρε;

9. Και αυτό είναι γενικό, αλλά εκείνοι που στο γυμναστήριο φέρνουν ένα μπουκαλάκι νερό από το οποίο πίνουν κάθε 3 λεπτά. Ναι ρε μόρτη. Θα πεθάνεις από αφυδάτωση αν κάνεις 20 κοιλιακούς.

10. Εκείνους που κυκλοφορούν με παντόφλες. Και Lewis να είναι η παντόφλα, παραμένει παντόφλα.

11. Η βρωμιά ανάμεσα στα δάκτυλα και οι μαύρες φτέρνες σε γυναίκες που φοράνε πέδιλα. Ισχύει και στους άντρες που φοράνε παντόφλες (βλ. 10)

12. Εκείνους που κυκλοφορούν με ανοιχτό πουκάμισο και φανελάκι από μέσα.

13. Εκείνους που στην παραλία φέρνουν τάβλι, σκάκι, χαρτιά, ρακέτες, μπάλα του volley, μπάλα για την θάλασσα, στρώμα, μπρατσάκια, mp3 player με ηχεία να ακούει μουσική όλη η παραλία (έκανε και ρίμα αυτό). Όχι κάποια από αυτά. Όλα μαζί.

14. Εκείνους που πηγαίνουν στην παραλία με ένα βιβλίο στο χέρι. Διάλεξε. Ή θάλασσα ή βιβλίο. Αν πήγες να διαβάσεις ας καθόσουν στο σπίτι σου εκτός και αν πας με κανένα ψαγμένο βιβλίο μήπως και μαμήσεις.

15. Εκείνους που ντύνονται ανάλογα με την εποχή και όχι τον καιρό. Αν κάνει ψύχρα το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να βγεις με το κοντομάνικο επειδή απλά είναι καλοκαίρι. Μπορείς να βάλεις κάτι από πάνω. Το ίδιο ισχύει και για την άνοιξη. "Α, έχει ήλιο και είναι Απρίλιος. Θα βάλω κοντομάνικο". Βγήκες έξω να δεις τι ******κρυο έχει ρε; Επίσης, αυτοί είναι εκείνοι που σε κολλάνε γρίπη ανοιξιάτικα.

Μπορώ να γράψω και άλλα, όμως θα αντισταθώ στην φωνή μέσα στο κεφάλι μου.

Ύστερα απ' όλα αυτά, ποιος θέλει να κάνουμε παρέα;

Δημοσ.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν εσύ περιμένεις στη λωρίδα σου για να στρίψεις και ο αλλος έρχεται απο την διπλανή λωρίδα και περνάει μπροστά απο όλους το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τον αρχίσεις στα μπινελίκια.

My bad, κατάλαβα για την περίπτωση που έρχονται από τη δίπλα λωρίδα και πάνε να σφηνωθούν μέσα στην ουρά μόλις ανάψει πράσινο, όχι να βγουν μπροστά κι από τον πρώτο ακόμα.

Όσες φορές μου έχει συμβεί αυτό που περιγράφω είμαι με γκάζι πατημένο κι έτοιμος να αφήσω συμπλέκη το millisecond που θα ανάψει πράσινο. Οι από πίσω πολλές φορές ακολουθούν κολλητά, να μην αφήσει κανείς τον «έξυπνο». Όλα αυτά βέβαια μέχρι κάποια κοπελίτσα (συνήθως) να φοβηθεί και να μας χαλάσει την εκδίκηση. :P

Δημοσ.

14. Εκείνους που πηγαίνουν στην παραλία με ένα βιβλίο στο χέρι. Διάλεξε. Ή θάλασσα ή βιβλίο. Αν πήγες να διαβάσεις ας καθόσουν στο σπίτι σου εκτός και αν πας με κανένα ψαγμένο βιβλίο μήπως και μαμήσεις.

Αυτό έχω προσέξει πως το κάνουν πολλοί γερμανοί.Πολύ κοιμισμένος λαός...

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιο τοπικ!

Προσωπικα με εκνευριζουν οι τυποι που για να βγουν απο μια δυσκολη θεση/αλλαξουν συζητηση κανουν επιθεση σε σενα οποτε μεταφερουν το spotlight σε αλλον. Το κακο ειναι πως βγαινουν σε ολες τις εκδοσεις/φυλα/ηλικιες/σχεσεις με εσενα, οποτε ειναι δυσκολο να τους κοντρολαρεις :P

Δημοσ.

Το κάνω copy-paste (με κάποια λογοκρισία, είναι πιο χύμα εκεί) από ένα άλλο forum που γράφω.

Υπόψιν, αυτά είναι μερικά που με εκνευρίζουν για το καλοκαίρι (αυτό ήταν το θέμα του topic).

1. Εκείνοι που γκρινιάζουν για το κόστος της ξαπλώστρας στην παραλία όμως κάθε φορά το πληρώνουν. Ή βούλωσέ το ή ξάπλα στην πετσέτα σου.

2. Εκείνους που γκρινιάζουν για την τιμή του καφέ στις παραλίες. Ξανά, ή βούλωσέ το ή πιες θαλασσινό νερό.

3. Εκείνους που δεν κάνουν μπάνιο και δεν βάζουν αποσμητικό. Εσένα μπορεί να μην σε ενοχλεί κανίβαλε, αλλά ΒΡΩΜΑΣ. Ακόμη χειρότερα, όταν πρόκειται για γυναίκα.

4. Εκείνους που τον χειμώνα δεν φοράνε ποτέ γυαλιά ηλίου (όταν έχει ήλιο), το καλοκαίρι όμως τα φοράνε συνέχεια. Για να καταλάβω, φοράς τα γυαλιά για την ζέστη ή για τον ήλιο ρε αλάνι;

5. Εκείνους που είναι εθισμένοι στα κλιματιστικά. Μάθε πως αν ιδρώσεις και λίγο, δεν θα πεθάνεις.

6. Εκείνους που γκρινιάζουν όταν δουλεύουν καλοκαιριάτικα. Επειδή έχει ζέστη δεν είναι δικαιολογία για να ξύνεσαι εκτός φυσικά και αν είσαι εργάτης και σκάβεις.

7. Αυτό ισχύει γενικά για όλους. Εκείνοι που τον χειμώνα γκρινιάζουν για το κρύο και το καλοκαίρι για την ζέστη. Ακόμη και αν καταφέρναμε να τους κάνουμε να βγάλουν τον σκασμό, πάλι θα έβρισκαν κάτι να γκρινιάξουν.

8. Εκείνους που λένε "πεθαίνω της δίψας", αγοράζουν ένα μπουκαλάκι νερό, πίνουν ΜΙΣΗ ΓΟΥΛΙΑ και λένε "ααααααααχ. ξεδίψασα". Μας κοροϊδεύεις ρε;

9. Και αυτό είναι γενικό, αλλά εκείνοι που στο γυμναστήριο φέρνουν ένα μπουκαλάκι νερό από το οποίο πίνουν κάθε 3 λεπτά. Ναι ρε μόρτη. Θα πεθάνεις από αφυδάτωση αν κάνεις 20 κοιλιακούς.

10. Εκείνους που κυκλοφορούν με παντόφλες. Και Lewis να είναι η παντόφλα, παραμένει παντόφλα.

11. Η βρωμιά ανάμεσα στα δάκτυλα και οι μαύρες φτέρνες σε γυναίκες που φοράνε πέδιλα. Ισχύει και στους άντρες που φοράνε παντόφλες (βλ. 10)

13. Εκείνους που στην παραλία φέρνουν τάβλι, σκάκι, χαρτιά, ρακέτες, μπάλα του volley, μπάλα για την θάλασσα, στρώμα, μπρατσάκια, mp3 player με ηχεία να ακούει μουσική όλη η παραλία (έκανε και ρίμα αυτό). Όχι κάποια από αυτά. Όλα μαζί.

15. Εκείνους που ντύνονται ανάλογα με την εποχή και όχι τον καιρό. Αν κάνει ψύχρα το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται να βγεις με το κοντομάνικο επειδή απλά είναι καλοκαίρι. Μπορείς να βάλεις κάτι από πάνω. Το ίδιο ισχύει και για την άνοιξη. "Α, έχει ήλιο και είναι Απρίλιος. Θα βάλω κοντομάνικο". Βγήκες έξω να δεις τι ******κρυο έχει ρε; Επίσης, αυτοί είναι εκείνοι που σε κολλάνε γρίπη ανοιξιάτικα.

+φωνω σε ολα! αρα εγω μπορω να σε κανω παρεα! :-D

---------- Προσθήκη στις 13:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

Ωραιο τοπικ!

Προσωπικα με εκνευριζουν οι τυποι που για να βγουν απο μια δυσκολη θεση/αλλαξουν συζητηση κανουν επιθεση σε σενα οποτε μεταφερουν το spotlight σε αλλον. Το κακο ειναι πως βγαινουν σε ολες τις εκδοσεις/φυλα/ηλικιες/σχεσεις με εσενα, οποτε ειναι δυσκολο να τους κοντρολαρεις :P

ρε γνωριζεις την αδερφη μου???:confused::confused:

Δημοσ.

Οι συνέπειες της κλιμακτηρίου.

Δημοσ.
Χα, αν ισχυει αυτο τοτε ειμαστε σόι.

λες??? εγω παντως οταν διαβασα αυτο που εγραψες πραγματικα πιστεψα πως μιλαγες για την αδερφη μου!!:-D

Δημοσ.
λες??? εγω παντως οταν διαβασα αυτο που εγραψες πραγματικα πιστεψα πως μιλαγες για την αδερφη μου!!:-D

Otherside θέλω πηγή για το άβατάρ σου...

Δημοσ.
Otherside θέλω πηγή για το άβατάρ σου...

τοσο πολυ σου αρεσει???

απο ενα κουιζ στο fb πρεπει να ειναι... και εγω την ψαχνω σε μεγαλυτερη αλλα δεν την εχω βρει...:-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...