Προς το περιεχόμενο

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

paredwse

Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;  

645 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Τι σας εκνευρίζει περισσότερο;

• Να χτυπήσει το κινητό - σταθερό - κουδούνι την πιο κρίσιμη ώρα του έργου - αγώνα - σειράς
    • Όταν ακούω αυτούς που δεν έχουν πάει στρατό , να μιλάνε γι'αυτόν
    • Να θέλω ν'αλλάξω κανάλι και να μη βρίσκω το κοντρόλ
    • Ο διπλανός που θα με φλομώσει στον καπνό του τσιγάρου ή του πούρου
    • Οι ενοχλητικοί στο σινεμά
    • Η ''γαϊδουριά'' κάποιων οδηγών
    • Οι Ολυμπιακοί
    • Οι βάζελοι
    • Οι δύο αποπάνω (ζήτω ο Κεραυνός!)
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με πονάει ένας έγκλειστος...αύριο θα πάω στον οδοντίατρο να δω τι γίνεται.Μου 'χει ρίξει τη ψυχολογία ρε 'συ!Άσε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 χρόνια αργότερα...

μ την σπαει οταν γνωστοι η αγννωστοι μου αγγιζουν τα μαλλια μου

οι ομοφοβικοι

οι ελληναρες

οι μισογυνιδες

οι ψευτοκουλτουριαρηδες

οι ψευτοχριστιανοι

οι ομοφοβικοι

οι ελληναρες

οι μισογυνιδες

οι ψευτοκουλτουριαρηδες

οι ψευτοχριστιανοι

Τώρα ξέρω γιατί δε ταιριάξαμε...

Moυ τη σπανε οι γκομενες που δεν εχουν δουλεψει/διαβασει/ταξιδεψει, ποτε/καθολου/πουθενα που δεν ξερουν ουτε να γραψουν σωστα ελληνικα, και ομως εχουν ενα τουπε μεχρι το ταβανι επειδη 24535 μ@λ@κες κρεμονται απο το βρακι τους.. Με εκνευριζει απιστευτα πως πρεπει να τους δωσεις τη σημασια που ουτε τους αρμοζει, ουτε τους αξιζει, για να περασεις μια βολτα απ το σπιτι τους το βραδυ..

Αντιθετως με ευχαριστει αφανταστα οταν πρεπει να ξεκαθαρισεις τα πραγματα και να τα βαλεις στη σωστη τους διασταση, μετα απο 1-2 φορες που εχετε βρεθει και ενω αυτες αναρωτιουνται γιατι χαθηκες..

Βρε ουστ.

Moυ τη σπανε οι γκομενες που δεν εχουν δουλεψει/διαβασει/ταξιδεψει, ποτε/καθολου/πουθενα που δεν ξερουν ουτε να γραψουν σωστα ελληνικα, και ομως εχουν ενα τουπε μεχρι το ταβανι επειδη 24535 μ@λ@κες κρεμονται απο το βρακι τους.. Με εκνευριζει απιστευτα πως πρεπει να τους δωσεις τη σημασια που ουτε τους αρμοζει, ουτε τους αξιζει, για να περασεις μια βολτα απ το σπιτι τους το βραδυ..

Αντιθετως με ευχαριστει αφανταστα οταν πρεπει να ξεκαθαρισεις τα πραγματα και να τα βαλεις στη σωστη τους διασταση, μετα απο 1-2 φορες που εχετε βρεθει και ενω αυτες αναρωτιουνται γιατι χαθηκες..

Βρε ουστ.

Σωστότατος.

με εκνευρίζουν αυτοί που βλέπουν anime...

...και το έχουν κάτι σαν φετίχ, το μόνο που κάνουν είναι να ψάχνουν για άτομα να βασαζίζουν με την απίστευτη γκρίνια τους

"είδα το χχχχχ το weekend και ήταν πολύ βαρετο, δεν γινόταν τίποτα" "ήταν βαρετο ίσως γιατί καθόσουν 18 ώρες straight μπροστά στην οθόνη ! εγώ τι φταίω ?"

άλλο είναι για σειρές που κρατάν πολλά επισόδια σαν το dragonball, δεν πάει η σειρά να είναι κορύφη εδώ και 2 σεζόν ? με το πρώτο κακό επισόδιο τα πάντα ξεχνιούνται και αρχίζει το θάψιμο, η κλάψα και η μιζέρια. με άλλα λόγια το κακό το κάνουν χειρότερο

Αγαπητέ paredwse θες πραγματικά να σου πω τι με ενοχλεί περισσότερο? :mad:

Με ενοχλεί που δίνουμε έμφαση στο να εντοπίζουμε τα αρνητικά χαρακτηριστικά των άλλων και να τους φθονούμε,υπονομεύουμε όταν είναι καλύτεροι από εμάς. Με ενοχλεί που αντι να μαθαίνουμε απο τα σωστά των άλλων (και να γίνουμε καλύτεροι) δίνουμε σημασία στο πως μπορούμε να το αγνοήσουμε αυτό (τον εαυτό μας δηλαδή) και να φανούμε εμείς καλύτεροι.. B)

Με εκνευριζει απιστευτα πως πρεπει να τους δωσεις τη σημασια που ουτε τους αρμοζει, ουτε τους αξιζει, για να περασεις μια βολτα απ το σπιτι τους το βραδυ..

Το ένα με το άλλο βρε συ που κολλάει B) αφού δεν σου αρέσει ο συγκεκριμένος "τύπος" κοριτσιών γιατί να περάσεις από το σπίτι τους ;

• Οι γκόμενες που καπνίζουν και μετά πετάνε το τσιγάρο στο δρόμο με στυλ πολλά βαρύ κι ασήκωτο, όπως κάνανε και οι παλιοσειρές στο στρατό...
  • Οι κάφροι που αδειάζουν το τασάκι του αυτοκινήτου στο δρόμο
  • Το να ξεχνάω που πάρκαρα το αμάξι μου!!

Ολα αυτα στο poll ειναι πτέσματα. Αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι η κατάντια της Ελλάδας ως χώρας (αποτέλεσμα της κατάντιας των Ελλήνων σαν λαο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...