giankyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ο σύστημα μου είναι το εξής: Antec P180 DFI Lanparty SLI-D Opteron 165 @2.4 default Vcore (267x9) Scythe Ninja G.Skill HZ 2GB set PC4000 XFX 6800 GT δίσκοι, cdιά κτλ είναι λεπτομέρειες για το θέμα μας. Διάβασα λοιπόν πολλά threads για το Cool & Quiet, αλλά δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να δουλέψει.. Να σημειώσω πως σε όσα διάβασα, κανένας από τους συμμετέχοντες στις συζητήσεις δεν είχε Opteron. Ενεργοποίησα την επιλογή από το BIOS λοιπόν, έβαλα από τα Power Schemes το Minimal Power Management αλλά ούτε τάση πέφτει ούτε myltipliers ούτε τπτ.. Drivers μπήκαν κανονικά όταν έστησα το σύστημα - για την ακρίβεια με βοήθησαν κάποια παιδιά από το thelab - τέλος πάντων, οι drivers της AMD είναι περασμένοι. Έχω ένα PC στο σπίτι, αυτό είναι και το κατεβαστήρι μου με αποτέλεσμα να μένει αναμμένο 24/7 και άρχισα να σκέφτομαι τον λογαριασμό της ΔΕΗ! Ακούω προτάσεις για να το κάνουμε να δουλέψει
RoadHog Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 giankyr το Hotfix της microsft το έχεις βάλει; http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=23067&perpage=20&pagenumber=1
giankyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ναι φίλε RoadHog, σ' αυτό το thread αναφέρεται το "για την ακρίβεια με βοήθησαν κάποια παιδιά από το thelab".
RoadHog Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ναι φίλε RoadHog, σ' αυτό το thread αναφέρεται το "για την ακρίβεια με βοήθησαν κάποια παιδιά από το thelab[/i']". Με συγχωρείς. Δεν πρόσεξα οτι είχες κάνει ξεχωριστό post στο TheLab.
giankyr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 εντάξει δεν ανοιξα το thread για συγνώμες πρέπει να είναι δύσκολο το πρόβλημα μου τελικά..
equilibrium Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 koita ego otan pao kai to elegxo apo ton ipologisti mou--> idiotites, pote mou deixnei 2,2ghz, pote mou deixnei 994mhz.... to idio simbenei kai otan to koitao apo to easy tune tis gigabyte....kanto 2-3 fores mipos deis tin diafora... alla afou to ekanes enable apo to bios,exis kanei install tous sigkekrimenous drivers kai xamiloses kai tin katanalosi energias apo to power management pisteuo eisai ok!
giankyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 ti ok file equilibrium? sto cpu-z den peftei tpt, oute tash oute multi! epishs sta lampakia gia to load to ups 8a fainotan an epefte h katanalwsh (edw otan ksekinhsw encoding xvid anebainei mia skala pio panw)..
giankyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 http://www.ocforums.com/showthread.php?t=423282 τι λέτε γι' αυτόν τον οδηγό? είναι και αργά, τον διάβασα βιαστικά και η πρώτη εντύπωση λέει ότι είναι πολύπλοκος! είναι μήπως ριψοκίνδυνο να πειράζεις clockια και τάσεις μέσω προγραμμάτων απ' τα windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.