ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 egw xrhsimopoiw to entourage to opoio einai para poli kalo.den to exw psaxei se vathos vevea opws exw psaxei to outlook alla gia auta pou thelw na kanw einai kalo pros to paron.
LordArthas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Πως γινεται να εισαγω και το address book του Thunderbird στο Mail app;
Snolly Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο; http://en.wikipedia.org/wiki/Imap
LordArthas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 [url']http://en.wikipedia.org/wiki/Imap[/url] Ευχαριστω πολυ
navid Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Πως γινεται να εισαγω και το address book του Thunderbird στο Mail app; Εγώ έχω να ρωτήσω το αντίθετο... Πώς γίνεται να εισάγω στο address book του Thunderbird το Address Book του MacOS X.
Boban Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Αυτο που κανω εγω ειναι το εξης εχω 2pc (σπιτι - γραφειο) και ενα ibook σε ολα εχω thunderbird με 3 λογαριαμους (2 pop 1 imap). To thunderbird του ibook τρεχει συνεχως , αλλα αυτο οπως και του γραφειου αφηνουν τα μηνυματα στο server. Το pc του σπιτιου που το ανοιγω το βραδυ συνηθως τα τραβαει απο το server και τα σβηνει. Παντως το πιο ευχρηστο ειναι το imap (μπραβο στο UoA που το εκανε)
javanidhs Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 γεια χαρά να καταθέσω και εγ'ω την δική μου εμπειρία! Φανατικός χρήστης thunderbird και με που εγινε χρήστης Mac ήταν απο τα πρώτα προγραμματα που εγκατέστησα. Δυστηχως δεν είναι τόσο καλο φιαγμένος ..οπότε είπα να δώσω στο Mail.Το import old mail εγινε απο τα βασικα μενου του Mail.App και η διαδικασια λειτουργησε άψογα! Νομιζω ειναι η καλυτερη εναλλακτικη!
worldcitizen Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Δημοσ. 1 Μαΐου 2006 Πάντως και στο Mail.app πρέπει να αλλάζω τα encodings ένα-ένα γιατί βγαίνουν κινέζικα..Εκτός κι αν έχει καμμια πατέντα που δεν την ξέρω.. Τελικά υπάρχει Mail.app Default Encoding σε Terminal defaults write com.apple.mail NSPreferredMailCharset "ISO-8859-7" από το macephemera ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.