Προς το περιεχόμενο

Mail client

LordArthas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιον mail client χρησιμοποιειτε;

Σκεφτομαι κι εγω να περασω τα mail μου απο το pc στο mac, αλλα ο thunderbird μου φαινεται λιγο βαρυς.

Με το thunderbird, γινεται να ειναι synchronized το pc και το mac;

Αν θελω ομως να εχω synchronized τα δυο μηχανηματα, γινεται να χρησιμοποιω 2 διαφορετικους clients;

Thnx :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να είναι synchronized και στα δύο μηχανήματα πρέπει να έχεις επιλέξει να μην σβήνουν τα mail από τον server, και να τα σβήνεις χειροκίνητα αφού έχουν κατεβεί και στους δύο.

Για να είναι synchronized και στα δύο μηχανήματα πρέπει να έχεις επιλέξει να μην σβήνουν τα mail από τον server, και να τα σβήνεις χειροκίνητα αφού έχουν κατεβεί και στους δύο.

Αν καταλαβα καλα, πρεπει εγω χειροκινητα να ανοιγω στα δυο μηχανηματα τα clients και να κατεβαζω τα mails δυο φορες...

Egw xrisimopoiw to Apple Mail.

Kata th gnwmh mou einai polu kalo...

Κι εμενα μου φαινεται μια χαρα. Ελαφρυ και αποτελεσματικο. Ηλπιζα μονο οτι θα γινοταν χρησιμοποιωντας 2 ιδιους clients να γινονται με καποιο τροπο synchronized μεταξυ τους...

Υπαρχει και το entourage της Microsoft , δεν το εχω δοκιμασει. Προσωπικα βρισκω πολυ αποτελεσματικο το Mail.app ακομη και για συνδεση σε exchange server

Υπαρχει και το entourage της Microsoft , δεν το εχω δοκιμασει. Προσωπικα βρισκω πολυ αποτελεσματικο το Mail.app ακομη και για συνδεση σε exchange server

Φανταζομαι θα ειναι κατι σαν το Outlook, το οποιο δε μου αρεσει ιδιαιτερα... Με βλεπω κι εγω με το mail. Το θεμα ειναι αν κανει import τα mailbox του Thunderbird... Απο ο,τι ειδα ομως, ειναι εφικτο.

Αυτό που ψάχνεις είναι Mail Server που να υποστηρίζει IMAP.

Μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο;

• Super Moderators

Πριν εγκαταλείψω οριστικά τα Windows, χρησιμοποιούσα (για πάνω από 1 χρόνο) το Thunderbird.

Στον Mac χρησιμοποιώ πανευτυχής το Apple Mail - το οποίο έκανε απροβλημάτιστα εισαγωγή των mail μου από το Thunderbird.

Αν χρειαστείς οδηγίες, πες μας και θα στις γράψουμε αναλυτικά. ;)

• Super Moderators
Και δεν τις γράφεις ρε paredwse, θα μας βοηθήσει όλους.. :)

Οδηγίες εδώ για μεταφορά από Thunderbird (MacOS X) σε Mail (MacOS X).

Οι αντίστοιχες όταν μεταφερόμαστε από Thunderbird (Windows) σε Mail (MacOS X).

;)

Υπαρχει και το entourage της Microsoft ' date=' δεν το εχω δοκιμασει.[/quote']

Φανταζομαι θα ειναι κατι σαν το Outlook, το οποιο δε μου αρεσει ιδιαιτερα...

Είναι κάτι σαν το Outlook αλλά ΟΧΙ ακριβώς. Για την ακρίβεια είναι τόσο διαφορετικά που ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ IMPORT ΑΠΟ ΤΟ OUTLOOK!!! :evil: Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να μεταφέρεις τα μυνήματα, τις διευθύνσεις και το ημερολόγιο σου από το Outlook στο Entourage (ή σε άλλο mail client) :(

Ο καλύτερος τρόπος είναι το outlook2mac που είναι μεν φθηνό ($10) αλλά όχι δωρεάν. :( Επιπλέον, μπερδεύει και το encoding των μυνημάτων / διευθύνσεων / ημερολογίου όταν τα περνάς στο Mac με αποτέλεσμα τα ελληνικά να φαίνονται κινέζικα. Στα email διορθώνεται πηγαίνοντας σε κάθε ένα email και αλλάζοντας το encoding, στις διευθύνσεις όμως όχι. :(

Της Microsoft να φανταστεις δεν το εχω κανει καν εγκατασταση μαζι με τα office! Το φανταζομουν σαν το Outlook και δεν ηθελα καν να το δοκιμασω.

Μαλλον θα βαλω το mail...

Τα μετεφερα κι εγω, χωρις κανενα προβλημα. Βεβαια οπως ειπε ο world πρεπει να φτιαξουμε το encoding, αλλα θα το κανω οταν μου χρειαστει να διαβασω το mail.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...