tempo Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 καλημέρα φίλοι μου, ζητώ συγνώμη αν το θέμα έχει εμφανιστεί ξανά άλλα μετα απο search που έκανα πιο πολύ μπερδεύτηκα και για το λόγο αυτό ζητώ την βοήθεια. Αν υπάρχει κάποιο link ακριβώς για αυτό που θα ρωτήσω τότε ας κλειδωθεί το θέμα. Έχω μια ταινία 700ΜΒ σε DivX (ή XDiv) format και θέλω να την γράψω σε ένα CD ή DVD έτσι ώστε να μπορώ να την βλέπω και στον επιτραπέζιο player ο οποίος δεν υποστηρίζει DivX. Σε τι να την μετρέψω? σε VCD ή σε κάτι άλλο? Πώς να την μετατρέψω? αν κατα την μετατροπή μεγαλώσει το αρχείο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί θα την γράψω σε DVD. Εκει που θα υπάρξει πρόβλημα είναι αν "πέσει" περισσότερο η ποιότητα της εικόνας. Δώστε ιδέες παρακαλώ... :-D
alex2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το vso DivX to DVD ,δεν είναι όμως free,αλλά θα την βρείς την λύση!!
Stratos2004 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 vso DivX to DVD .....πολυ καλο και ....μικρο
tempo Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 οκ ευχαριστώ πολύ.....alex2005 αυτό που λες είναι όντως πρόβλημα άλλα θα το ξεπεράσω σίγουρα!!!
tvagge Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Αλλη μια ψηφος στο VSO ConvertXtoDVD. Κορυφαιο, απλο, γρηγορο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.