xtraktor Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 γεια χαρα σε ολους..στο σπιτι μου υπαρχουν δυο υπολογιστες που συνδεονται σε ενα μοντμ ρουτερ.... οι ερωτησεις μου ειανι οι εξης: 1.μπορει ενας απο τους δυο υπολογιστες να δει το web traffic του αλλου?και εαν ναι...πως? 2.μπορουμε με καπιον τροπο να κανουμε ιση κατανομη της ταχητυτας της dsl ετσι ωστε να μπορουμε να κατεβαζουμε ισαξια? αυτα προς το παρων...οποια βοηθεια ..ευπροσδεκτη!
tempo Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 νομίζω ότι το NetLimiter είναι αυτό που χρειάζεσαι
xtraktor Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 νομίζω ότι το NetLimiter είναι αυτό που χρειάζεσαι netlimiter?δηκαδη μπορω με αυτο να ορισω ποση ταχητητα να περνει καθε υπολογιστης? και οσον αφορα το web traffic?εκει τι παιζει?υπαρχει τροπος ενασ απο τους δυο υποολογιστες να μπορει να το βλεπει?και εαν ναι πως?
Sorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 netlimiter?δηκαδη μπορω με αυτο να ορισω ποση ταχητητα να περνει καθε υπολογιστης? Ακριβώς αυτό!!!! Για την άλλη ερώτησή σου δεν ξέρω αν γίνεται.
xtraktor Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Ακριβώς αυτό!!!! Για την άλλη ερώτησή σου δεν ξέρω αν γίνεται. ok το ενα προβλημα λυθηκε...κανεις για το αλλο? για webtraffic monitor δηλαδη?
gregdais Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 bwmeter i dumeter file mou gia nadeis ti kanei to kathe pc sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.