Προς το περιεχόμενο

Duke Nukem Forever

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 548
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μα πέρα ότι έχει άσχημα γραφικά, πολλές φορές τα Frames, κάνουν βουτιές!

Τουλάχιστον να μην έχει προβλήματα, τουλάχιστον!

Θα ασχοληθώ βέβαια λίγο με το παιχνίδι, να δω και παρακάτω, αλλά όχι με πολλά κέφια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Διάβασα ένα review που έλεγε ότι να είχε βγει το 1997 (πιστεύω να εννοεί αυτή την έκδοση, όχι την παλιά), πάλι μάπα θα ήταν.

Οκ, κάποιοι το παρακάνουν.

Νομίζω το λάθος που κάνετε ή κάνανε είναι ότι συγκρίνετε το παιχνίδι με άλλα fps. Σε όποιον του αρέσουν τα Duke Nukem λογικά θα τους αρέσει και αυτό, δεν νομίζω πως προσπάθησαν να ανταγωνιστούν τα άλλα fps όπως Call of duty κτλ... απλά να βγάλουν ένα διαφορετικό/fun fps γι'αυτούς που αγαπούν την σειρά.

Νομίζω το λάθος που κάνετε ή κάνανε είναι ότι συγκρίνετε το παιχνίδι με άλλα fps. Σε όποιον του αρέσουν τα Duke Nukem λογικά θα τους αρέσει και αυτό, δεν νομίζω πως προσπάθησαν να ανταγωνιστούν τα άλλα fps όπως Call of duty κτλ... απλά να βγάλουν ένα διαφορετικό/fun fps γι'αυτούς που αγαπούν την σειρά.

Και για αυτούς που την μισούν τι πρέπει να βγάλουν δηλαδή ; :P

Για ένα παιχνίδι που πήρε 12 χρόνια να φτιαχτεί και το ξεκίνησαν από την αρχή 3-4 φορές μια χαρά είναι. Τι άλλο περιμένατε από ένα τέτοιο παιχνίδι;

• Moderators

Για ένα παιχνίδι που πήρε 12 χρόνια να φτιαχτεί και το ξεκίνησαν από την αρχή 3-4 φορές μια χαρά είναι. Τι άλλο περιμένατε από ένα τέτοιο παιχνίδι;

Να βγει πιο νωρίς. :P

Να μείνει στα χαρτιά! (και στο μυαλό μας) Η φαντασία μας καλύτερα θα τα πήγαινε :D

Οκ είμαι κακούλης σήμερα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...