Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Killik, άσε το πουλί και πιάσε την κουράδα! (η οποία συνέχεια του limited interactivity δεν κάνει σπλατ πάνω στον κόσμο )
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Leaked ..αν και δεν βλεπω κατι για PC προς το παρον.
FarCry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 (επεξεργασμένο) δεν αναφερουν PC. μονο xbox και ps3 Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2011 από FarCry
godlike Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Το play.com έστειλε(!!??) την παραγγελία που είχα κάνει οπότε ο duke είναι καθ' οδών. Οπότε παίζει να το έχουμε κ νωρίτερα από την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας έτσι για να χαζεύουμε το κουτάκι.
shodan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γαμώ τις ασφάλειές μου γαμώ.. Ήρθε σήμερα η καρυδάτη έκδοση, την ενεργοποίησα μέσω steam αλλά εγκατάσταση αύριο που είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.
shodan Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 όχι, έχει κάποια σχέση το demo με την εγκατάσταση του κανονικού παιχνιδιού;
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Όχι αλλά πολλοί από αυτούς που έπαιξαν το Demo ακύρωσαν την παραγγελία τους
dkmaster Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έχω την αίσθηση ότι όσοι ακύρωσαν την παραγγελία το έκαναν εξαιτίας των γραφικών. Γενικά το περιμέναμε πως και πως. Πάντως εμένα και το demo μου άρεσε. (Έχω παίξει όλα τα duke).
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Όχι αλλά πολλοί από αυτούς που έπαιξαν το Demo ακύρωσαν την παραγγελία τους και όχι άδικα m8 ...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Έχω την αίσθηση ότι όσοι ακύρωσαν την παραγγελία το έκαναν εξαιτίας των γραφικών. Γενικά το περιμέναμε πως και πως. Πάντως εμένα και το demo μου άρεσε. (Έχω παίξει όλα τα duke). Δεν ήταν μόνο τα γραφικά το θέμα... Είχε διάφορα που σήμερα δεν τα βλέπεις σε FPSs.
DJ_Duker Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Σιγά ρε παιδια μάθαμε όλες οι εταιρίες να βγάζουν τις γραφικάρες και ξαφνικά μας χάλασε στον duke. Ίσα ίσα είναι το μονο παιχνίδι που ξέραμε ότι δε θα έχει cutting-edge γραφικά μιας και είχε καιρό που είχε γραφτεί σε μεγάλο βαθμό. Ατάκες σαν του Duke δε βλέπουμε πουθενά αλλού, καφρίλες τέτοιες το ίδιο, βάλτε το και απολαύστε ένα 10-15ωρο (όσο λένε ότι κρατάει το sp).
shodan Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Το αυτό.. Από πότε τα γραφικά αποτελούν κριτήριο (τουλάχιστον το νούμερο 1 κριτήριο) ποιότητας για ένα τίτλο; Τι απέγινε το story, το όλο feeling που θα σου μεταδώσει το παιχνίδι και γενικά το gameplay; Έχω κουραστεί ακόμα και από φίλους μου να ακούω το ίδιο πράγμα "πω ρε φίλε, δεν έχει γραφικά δεν το παίζω".
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Βρε, δεν είναι το πρόβλημα του τα γραφικά, αλλά ήθελα περισσότερο interactivity και καλύτερα physics (π.χ. όταν ρίχνεις το διαστημόπλοιο και πέφτει για να κάνει γέφυρα πέφτει πάρα πολύ απότομα). Θα δούμε και στο κανονικό. Πάντως από το PC Gamer: Duke Nukem Forever review Is it worth the wait? Of course not, don’t be ridiculous. How could any game possibly be worth waiting 14 years for, especially one that only ever aspired to be a low-brow comedy first-person shooter? There’s no reinvention of the genre here, no real attempt at grandeur. More than anything, Duke just wants to party like it’s 1997. Δείτε το review, βάζει 80 στο τέλος. Aπό την άλλη το IGN pre-review λέει πως δεν του πολυ-αρέσει και ελπίζει να γίνεται καλύτερο πιο μετά (δεν το έχει τελειώσει). Προβλέπω 60s από IGN.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα