Προς το περιεχόμενο

Duke Nukem Forever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 548
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το play.com έστειλε(!!??) την παραγγελία που είχα κάνει οπότε ο duke είναι καθ' οδών. Οπότε παίζει να το έχουμε κ νωρίτερα από την επίσημη ημέρα κυκλοφορίας έτσι για να χαζεύουμε το κουτάκι.

Δημοσ.

Γαμώ τις ασφάλειές μου γαμώ.. Ήρθε σήμερα η καρυδάτη έκδοση, την ενεργοποίησα μέσω steam αλλά εγκατάσταση αύριο που είναι και η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας. :cry:

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι όσοι ακύρωσαν την παραγγελία το έκαναν εξαιτίας των γραφικών. Γενικά το περιμέναμε πως και πως. Πάντως εμένα και το demo μου άρεσε. (Έχω παίξει όλα τα duke).

• Moderators
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι όσοι ακύρωσαν την παραγγελία το έκαναν εξαιτίας των γραφικών. Γενικά το περιμέναμε πως και πως. Πάντως εμένα και το demo μου άρεσε. (Έχω παίξει όλα τα duke).

Δεν ήταν μόνο τα γραφικά το θέμα...

Είχε διάφορα που σήμερα δεν τα βλέπεις σε FPSs.

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδια μάθαμε όλες οι εταιρίες να βγάζουν τις γραφικάρες και ξαφνικά μας χάλασε στον duke. Ίσα ίσα είναι το μονο παιχνίδι που ξέραμε ότι δε θα έχει cutting-edge γραφικά μιας και είχε καιρό που είχε γραφτεί σε μεγάλο βαθμό.

Ατάκες σαν του Duke δε βλέπουμε πουθενά αλλού, καφρίλες τέτοιες το ίδιο, βάλτε το και απολαύστε ένα 10-15ωρο (όσο λένε ότι κρατάει το sp).

Δημοσ.

Το αυτό.. Από πότε τα γραφικά αποτελούν κριτήριο (τουλάχιστον το νούμερο 1 κριτήριο) ποιότητας για ένα τίτλο; Τι απέγινε το story, το όλο feeling που θα σου μεταδώσει το παιχνίδι και γενικά το gameplay; Έχω κουραστεί ακόμα και από φίλους μου να ακούω το ίδιο πράγμα "πω ρε φίλε, δεν έχει γραφικά δεν το παίζω".

• Moderators
Δημοσ.

Βρε, δεν είναι το πρόβλημα του τα γραφικά, αλλά ήθελα περισσότερο interactivity και καλύτερα physics (π.χ. όταν ρίχνεις το διαστημόπλοιο και πέφτει για να κάνει γέφυρα πέφτει πάρα πολύ απότομα).

Θα δούμε και στο κανονικό.

Πάντως από το PC Gamer:

Duke Nukem Forever review

Is it worth the wait? Of course not, don’t be ridiculous. How could any game possibly be worth waiting 14 years for, especially one that only ever aspired to be a low-brow comedy first-person shooter? There’s no reinvention of the genre here, no real attempt at grandeur. More than anything, Duke just wants to party like it’s 1997.

Δείτε το review, βάζει 80 στο τέλος.

Aπό την άλλη το IGN pre-review λέει πως δεν του πολυ-αρέσει και ελπίζει να γίνεται καλύτερο πιο μετά (δεν το έχει τελειώσει). Προβλέπω 60s από IGN.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...