Προς το περιεχόμενο

Τοοοοσο αργα ?

billyyo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 12,5 ώρες μετατρέπω μια ταινία AVI σε SVCD, έχει φτάσει στο 37% και μου λέει ότι θέλει ακόμα 22 ώρες :eek:

Το συστημά μου είναι P4 2.6GHz, 1GB RAM, IDE HD 120GB 7200 rpm. Δεν είναι δα και απολίθωμα... Το αρχικό AVI αρχείο ήταν 750MB και το SVCD υπολόγισε ότι θα είναι 1,5GB. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για την μετατροπή είναι το TMPGenc.

Είναι φυσιολογικό αυτό? Φταίει ο encoder? Τις πταει τελοςπάντων:confused:

Δημοσ.

Τι ρυθμίσεις έβαλες στον encoder; Αν έβαλες π.χ. best quality, ο χρόνος είναι πολύ μεγάλος, αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο πολύς όσο λες ότι θέλει (μου φαίνεται παράλογα μεγάλος, τόσες ώρες). Πράγματι όμως ο TMPGEnc v3 είναι αργός στην κωδικοποίηση, σε σχέση π.χ. με MainConcept.

Για παράδειγμα, στο τριετίας σύστημά μου (P4 2,4Ghz, RAM 1GB, HD 200GB) για μετατροπή μιας ταινίας λογικής διάρκειας σε MPEG2 και με νορμάλ ρυθμίσεις (2 pass), χωρίς επιπλέον φίλτρα, κάνει γύρω στο 6ωρο με 10ωρο συνήθως. O MainConcept κάνει γύρω στο 4ωρο με 6ωρο.

Δημοσ.

Mou fenete paraxeno tosi ora pote den echo kani 2 pass ,kai den pisteyo na ine toso poli proteyon ean to archiko ine kalis poiotitas.

Gia paradigma ftiachno tora to kotopoulaki sta ellinika gia ton mikro,gia mpeg2 mou ebgale 50 min,kai gia dvd 1,10 min,kai ypofci se laptop kai me celeron 2,4 me 512mb ram pou den ine kai to kalitero se theyma epexergasti

Δημοσ.

Είχα βάλει όντως best quality αλλά πάνω από 24h είναι εξωφρενικό!!!

Μετέτρεψα το avi σε mpg με το MainConcept Encoder, μέσα σε 2 ώρες (ουάου)

Μόνο που τώρα έχω ένα άλλο προβληματάκι. Πάω να το παίξω σε άλλο υπολογιστή και παίζει μόνο τον ήχο επειδή δεν βρίσκει λέει τον encoder.

Ξέρετε πως διορθώνεται αυτό?

• 3 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...