Προς το περιεχόμενο

ασυμβατοτητες λογω τροπου εγγραφης σε δισκακι

tsifotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει προγραμμα (η εστω patch για windows) που να διαβαζει ολα τα ειδη των CD-DVD ROM? (Ασχετως παραμετρων εγγραφης π.χ ISO 9660 / 31 - 256 characters / 8.3)

Οπως προφανως καταλαβατε θελω να διαβασω ενα δισκακι που αλλου παιζει αλλα σε μενα οχι. Μου εμφανιζεται σαν -0 bytes- δισκος. Δυστυχως ο explorer των windows αποδειχτηκε για αλλη μια φορα τόσο "ΛΙΓΟΣ"

καθε λυση ευπροσδεκτη

Δημοσ.

Τα cd/dvd players έχουν προσωπικότητα... Αν το δισκάκι παίζει σε άλλα players, πέρα από αυτό το έχει γράψει, τότε απλά το player σου δεν κάνει κέφι να το παίξει! Αν μπορεί να το παίξει μόνο το recorder που το έγραψε και κανένα άλλο τότε το recorder έχει πρόβλημα. Σαν εύκολη λύση θα σου προτείνω να το αντιγράψεις (από κάποιο player που το βλέπει φυσικά) σε άλλης μάρκας δισκάκι.

Αν αναφέρεσαι σε DVD έλεγξε πρώτα αν το player σου υποστηρίζει τον τύπο του δίσκου (+R ή -R)

Δημοσ.

Μου έγραψε και εμένα ένας φίλος κάτι dvdιά με παρόμοιο πρόβλημα.

Αφού τα έβανα να τα διαβάσω τα έβλεπα μια φορά. Την επόμενη έβλεπα 0 bytes μόνο.

Σαν διαβαστήρια χρησιμοποίσα ένα NEC 3540A και ένα plextor px-708A

Και στα δύο ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Φταίνε και τα δύο;

Την επόμενη φορά που μου έδωσε dvd με το που τα έβαζα στο drive τα έκανα αμέσως copy στο δίσκο και ησύχασα :mrgreen:

Υποθέτω ότι ίσως φταίει ο τρόπος που αυτός τα έγραψε. Του είχα δώσει δισκάκια verbatim τα οποία γράφονται μέχρι 8x και αυτός τα κατάφερε και τα έγραψε σε 16x ...... :confused:

Χρησιμοποίησα και προγράμματα τύπου

• BadCopy Pro
  • CD DVD Data Recovery

τα οποία ούτε αυτά είδαν κάτι.

Δεν έβλεπαν τίποτα στο δισκάκι :confused:

Όταν του τα γύρισα πίσω αυτός λέει τα έβλεπε κανονικά σε ένα NEC και ένα sony που έχει.....

Δημοσ.

Μου έχει τύχει dvd να μην το διαβάζουν 1) teac dvd-rw, 2) samsung dvd player, 3) ricoh DVD+CDR combo, 4) dvdrw σε asus laptop και να το διαβάζει ένα dvdrw αγνώστου πατρός (ούτε μάρκα δε γράφει). Μην παραξενεύεσαι!

Δημοσ.

firmware update είναι η μοναδική σου λύση,πάντως προς θεού δεν φταίει το Player/Recorder αλλά η απομιμήσεις των dvd-r +r που χρυσοπληρώνουμε.Πόσες φορές έχεις δώσει λεφτά πχ για TDK και όταν το βάζεις στο PC τα αναγνωρίζει ως κάτι άλλο??Εμένα συμβαίνει αρκετά συχνά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...