Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σκληρού

sotalotsopa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά!

Έχω τον σκληρό WD 400JB και το πρόβλημα μου είναι ότι ενώ όλα πάνε καλά, σταματά να λειτουργεί. Μόλις ακουμπήσω την τροφοδοσία του ξεκινα, σταματά ξαναξεκινά κτλ.

Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά (καινούριο είναι) μετρησα και τα volt του, αλλαξα το βίσμα, δοκίμασα την τροφοδοσία του 2ου σκληρού, αλλα τίποτα.

Παίζει το βίσμα τροφοδοσίας του σκηρού να έχει πρόβλημα??? Το άλλο κακό είναι ότι στο κάτω μέρος του είναι κολλητά το floppy. Παίζει η θερμοκρασία του να δημιουργεί πρόβλημα???

Να αρχίσω να κάνω back up καλού -κακού....

Δημοσ.

Εχω το ιδιο προβλημα εδω και 1,5 χρονο με εναν wd120. Παρατηρησα οτι σταματαει να το κανει οταν σφηνωνω με καποιο τροπο το καλωδιο τροφοδοσιας, ωστε να μην κουνιεται. Ενω ας πουμε οταν το κουναω πολυ, αναβοσνηνει συνεχεια. Παντως με το πολυ ανοιξε-κλεισε θα καει καποια στιγμη πιστευω...

Δημοσ.

i to kalodio pezei mesa sto plastiko i kapou xanei tin epafi.mporeis na dokimaseis na bgaleis tin plaketa kai na tin xanabidoseis pano me elafries kiniseis .alla gia mena ama sto kanei auto pare backup kai piso stin eteria gia allagi.kalo einai na min einai kolita me to floppy pantos gia na min zestenetai

Δημοσ.

Κι εγω δεν θελω να ειναι κοντα στο floppy, αλλα δεν εχω χωρο γιατι απο κατω του ειναι κι αλλος σκληρος :-p Κι ετσι για να μην εχω τους δυο σκληρου κολλητα, προτιμω να ειναι αναμεσα το floppy, τουλαχιστον μεχρι να αλλαξω κουτι.

Θα δοκιμασω να το "σφηνωσω", και να δω την πλακετα του.

Thanks!

Δημοσ.

Πιθανόν ψυχρή κόληση στο σημείο που ενώνεται ο connectorας τροφοδοσίας του HD με την πλακέτα. Αν δεν ξέρεις ο ίδιος να χειρίζεσαι κολλητήρη πήγαινε τον HD σε ένα ηλεκτρονικό και ζήτα του κα σου ενισχύσει λίγο τα σημεία κόλλησης.

Δημοσ.

Ευτυχώς, με το κολλητηράκι τα παω πολυ καλα :-D

παιδια, με ποιο προγραμμα να τσεκαρω την κατασταση του σκληρού??? Να δω πρωτα σε τι κατασταση ειναι και μετα να δω αν αξιζει να ασχοληθω μαζι του. Το παραξενο ειναι οτι απο την μερα που επαθε προβλημα, το pc μου ψιλοκολλαει, δηλαδη:

οταν κουναω συνεχεια το ποντικι, καποια στιγμη "κολλαει" το βελακι του

οταν ανοιγω ενα προγραμμα ή ακομα και το my computer η χρηση του cpu πιανει 100%

οταν ανοιγουν τα windows, περνει πααααρα πολυ ωρα να φορτωσει τα προγραμματα σε σχεση με την ωρα που εκανε πριν απο 1 εβδομαδα (και δεν εχω βαλει καινουρια προγραμματα, εχω κανει defrag,scandisk κτλ)

Ο επεξεργαστης μου ειναι Intel P4 2.4 (αλλα τρεχει στα 2.6) και εχω ram 512 kingston PC2700

Αυτα το κολληματα μπορεί να συνδεονται με τον σκληρό???

Δημοσ.

iparxoun disk manager apo tis idies tis eteries pou testaroun ton disko.px i maxtor exei ta max blast tools.kapos etsi.katholou apithano na ine od iskos.to exo dei se pc.o diskos maxtor sta teleutea tou kai to pc kolimata kai diafora tetoia.me to pou ton allaxa ola ok.

Δημοσ.

Τελικα, δεν εκανε και τιποτα το extended scan. μια χαρα μου τον βρισκει τον σκληρο! LOL, ο υπολογιστης σερνεταιιιιι....!!!!!

απο εβδομαδα παω για καινουριο....

Δημοσ.

Το floppy δεν είναι συσκευή που παράγει θερμότητα. Οπότε ξεχάστε να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.

Το πιθανότερο είναι οτι υπάρχει πρόβλημα στο δίσκο με τις επαφές στην τροφοδοσία.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να πας να στον αλλάξουν μέσα στην εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...