cassidy Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ναι παιδιά, για όσους πήραν μέρος στα tournaments ήταν απίστευτο το event, ένιωσα για πρώτη φορά ευρωπαίος gamer Κρίμα που δεν είχανε και καμιά plasma να παίζει τους τελικούς YΓ: τελικά πήρε κανείς αυτόγραφο από foreplay?
mpentenis Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 πηρε κανεις μερος στο διαγωνισμο συναρμολογησης Η/Υ που εκανε το pcworld? για να ακουσω χρονους
NOMIKOS Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Σήμερα το πρωί που πέρασα από την συναρμολόγηση (11.30 π.μ.) ,δεν υπήρχε ψυχή ,τα κουτιά ανοικτά με όλα τα εργαλεία μέσα.
Paralizer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο. Παιδιά, ξυπνάτε!!! Αυτή η στάση που έχετε απέναντι στο θέμα είναι αυτό που τραβάει την Ελλάδα πίσω σε αυτό το χώρο! Αν μη τι άλλο είναι η ΠΡΩΤΗ προσπάθεια για να γίνει κάτι καλό στην Ελλαδίτσα μας. Ντροπή, κατά τη γνώμη μου, στους επικριτές αυτής της προσπάθειας. Σίγουρα η GAMICS δεν ήταν τέλεια. Είχε αρκετές ατέλειες. Αλλά να σας απαντήσω σε όλα αυτά που λέτε με μία ερώτηση! Η πρώτη E3 που έγινε, ήταν επιτυχημένη; Αυτή η έκθεση στήθηκε δοκιμαστικά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα και πήγε πολύ καλά. Όταν ξαναγίνει και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα σύντομα αυτό, θα υπάρχει κάτι καλύτερο και κάθε φορά κάτι καλύτερο! Μην τα θέλουμε όλα από την πρώτη στιγμή. Και τα 10 ευρώ που λέτε ειλικρινά δεν ήταν τίποτα! Είδα κόσμο και κόσμο, μικρούς και μεγάλους, που ήρθαν 2 και 3 συνεχόμενες ημέρες και έδωσαν 10 ευρώ, γιατί γούσταραν αυτό που γίνεται εκεί και το στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις. Ας ξεφύγουν λίγο οι gamers από αυτή τη μιζέρια. Ναι όλοι κράζουν ότι δεν υπήρχε ένα Xbox360 εκεί. Σωστό!! Γιατί όμως δεν ρωτάτε και βγάζετε έτσι συμπεράσματα; Σας είπε κανείς ότι η MS ήθελε να στείλει κονσόλες και δεν την άφησαν από την διοργανώτρια εταιρία; Απλά η MS έχει την πολιτική της και δεν ήθελε να συμμετάσχει γιατί νόμιζε ότι η έκθεση θα ήταν μια αποτυχία και δεν ήθελε να ρισκάρει. Λογικό! Και φυσικά από την άλλη ίσως να μην την ενδιαφέρει αφού είναι μόνη της στην αγορά και είναι ήδη νούμερο 1 από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει το PS3. Την άλλη φορά όμως σας το υπογράφω, θα είναι από τις πρώτες που θα μπουν. Προσπαθήστε να στηρίξετε ότι καινούριο γίνεται στη χώρα μας πάνω σε αυτό το χώρο και αφήστε στην άκρη όλα τα άλλα. Όσοι δεν ήρθατε, για μένα χάσατε γιατί ήταν μία πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια πάνω στο χώρο του gaming! Αυτά είχα να πω, δυστυχώς με λυπούν πολύ όλα αυτά που διαβάζω εδώ!
Kotsolis Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Συμφωνώ κι εγώ. Έτυχαν 2-3 συνεχόμενα replies και θεωρήσατε κι οι υπόλοιποι ότι το event δεν αξίζει. Πιστεύω ότι αν δεν πηγαίνατε να δείτε από κοντά και τους 3 ορόφους της έκθεσης δεν θα βγάζατε ασφαλή συμπεράσματα. Στα περισσότερα forums οι απόψεις είναι θετικές. Εμένα το μόνο που με απογοήτευσε ήταν το γεγονός ότι δεν υπήρχαν περισσότερα coin-op (παρά μόνο ένα Virtua Striker και μερικά Click to play). Κατά τα άλλα όλα ήταν ΟΚ. Δίνεις λοιπόν 10 Ευρώ, κάθεσαι από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ που κλείνει το event και απλά λιώνεις στα τουρνουά (τα πάντα στο event είναι free). Αν όμως είστε πολύ ψαγμένοι (γιατί στο insomnia κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι χρήστες είναι αρκετά ψαγμένοι :wink: ) και έχετε στήσει σπίτι σας δίκτυο με ADSL, φέρνετε φίλους και παίζετε με τις ώρες τότε το Gamics δεν έχει κάτι επιπλέον να σας δώσει. Εξαρτάται από το τι gamer είστε λοιπόν. Το Gamics απευθύνεται σε μέσους gamers. Τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν έχει ξαναγίνει event τέτοιου μεγέθους, σκεφτείτε ότι χρησιμοποιηθήκανε οι 3 από τους 4 ορόφους του Helexpo και μακάρι του χρόνου να χρησιμοποιηθεί και 4ος, αλλά αν περιμένετε κάτι που σε μέγεθος να φτάνει έστω την μισή E3 τότε αφήστε το, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει στην Ελλάδα! Κι αυτό που έγινε λοιπον καλό ήτανε. Όσοι δεν πήγατε μπορείτε να πάρετε μία γεύση από βίντεο κάνοντας κλικ εδώ: http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=177 Στον διαγωνισμό συναρμολόγησης ένας συνάδελφος έκανε 2' 57" χωρίς ψύχτρα. Με ψύχτρα (όπως σου κάτσει είναι) 3' 27". Τώρα όσο για τη Microsoft, αν θυμάστε απουσίαζε στην Comdex γιατί είχε το δικό της event (του Xbox 360 στον Ταύρο) κάτι που κοστίζει πολύ παραπάνω από ένα περίπτερο σε έκθεση. Από τότε μέχρι σήμερα είχε ξοδέψει το μπάτζετ της σε ραδιόφωνο και τηλεόραση για να promotάρει την κονσόλα. Πιστεύω ότι εταιρείες όπως ο ΟΤΕ ή η Sony που συμμετείχαν στο event δεν βγήκαν χαμένοι. Ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο γινότανε μεγάλος πανικός.
mpentenis Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 ayth h psyxtra, afoy den efyge apo kanena para8yro....10 sec ekana gia na tin katsw... an k den eimai toso ton games, k emena moy arese, alla me apogoyteyse to gegonos oti aneferan gadgets, kati to opoio den yphrxe.......
devil_will_cry Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 για μενα η εκθεση ητανε χαλι. μαυρο χαλι. καταρχας δεν ητανε εκθεση αλλα event και αυτο πολυ λιγο. περιμενα να δω κατι εστω να μου τραβηξει λιγο το ενδιαφερον .τελικα το μονο που μου τραβηξε το ενδιαφερον ητανε μια κοπελα που εδινε enjoy και πηγα να πεσω μολις περασα απο διπλα της με κρατησε και μετα τις πεταξα μια ατακα και γελαγαμε. ωραιο θηλυκο. ασχετο αλλα μονο αυτο θυμαμαι απο την εκθεση.
Kotsolis Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Ποια από τις 2 ήτανε? http://img378.imageshack.us/img378/8605/njoy7gm.jpg
Vasilius Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 Δημοσ. 24 Απριλίου 2006 kathiste re paides mh trelathoume, egw phra meros sto cod2 tour sto periptero tou bnb. Prin apo to tour , ekana arketes voltes stous orofous ths ektheshs... mia xara htane mh trelathoume. To thema einai prin pate na kserete ti tha deite, oxi na perimenete to X k na deite to bizeli... Dioti MONO etsi tha sastan dikaiologhmenoi. Ti eixate akousei ? oti Gamics = kamia super duper , ekthesh hlektronikwn gadgets etc. opws aftes ths germanias - ollandias etc. ? MH XESW dioti otan sthn eisodo deinate 10 euro adi 30 kai 40 pou deinoun stis eksw ektheseis , akoma k tote tha eprepe na katalavete pou pate k ti tha deite. Oti eixan sta fylladia yphrxe mesa, egw k ta rallakia mou epaiksa, kai sto tour phra meros, kai ta mwra eida , kai efaga patatakia kai sprite tsaba, kai phra 3 guys ekptwtikes kartes naoume, kai efaga sto estiatorio pou xe ekei , kai goustara ta alla periptera pou da oti htan prosegmena kai enhmerwmena opws afta twn comics kai twn gadgets opws lightsaber... eleos dld o ellhnas o klapsom**nhs pou panta klaiei , paraponietai gia th moira tou , einai MIZEROS kai skeftetai MONAXA ton eafto tou. TI htan pou de sas arese sthn ekthesh ? aftoi pou klegaiste gia th microsoft kai to xbox ths... giati re paides? eipe kanenas oti tha xe? kserete poso kostizei ena periptero se mia ekthesh ? ... tespa, emena mou arese, liges fores ginetai kati tetoio sthn ellada kai gia ta ellhnika dedomena einai oti megalytero kai kalytero exei ginei ews twra.-
devil_will_cry Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Ποια από τις 2 ήτανε? http://img378.imageshack.us/img378/8605/njoy7gm.jpg h aristerh mono poy htane poly pio omorfh kai glykia apo oti fainete sthn photo. poy na akoyseis kai thn fwnh ths. kala poy thn brhkes thn photo. kala ama se ikanopoihse ayth h ekthesh ti na pw.. san na phgaines se internet cafe htane. eleos.
Olorin Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Δημοσ. 27 Απριλίου 2006 Φίλε Μάνο (aka Kotsolis), συγγνώμη, αλλά εδώ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου... Η Gamics με απογοήτευσε όσο ελάχιστα πράγματα με έχουν απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια και ας νιώθουν τυχεροί οι διοργανωτές της που δεν έχω αναλάβει εγώ την ανταπόκριση στο περιοδικό που γράφω! Εντάξει, δεν περίμενα να δω και την Ε3 σε ελληνική έκδοση, αλλά όχι και ολόκληρη έκθεση να έχει 10 παιχνίδια όλα κι όλα, από τα οποία ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα είχα και στο σπίτι μου και μπορούσα να κάτσω εκεί με την ησυχία μου να παίξω... Νομίζω οι ατάκες που διάβασα πιο πάνω ("καταρχας δεν ητανε εκθεση αλλα event και αυτο πολυ λιγο", "san na phgaines se internet cafe htane") δίνουν το ακριβές στίγμα της "έκθεσης" και δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Κι αν κάποιοι σχολίασαν τη μιζέρια του Έλληνα και ότι δεν ξέραμε τι περιμέναμε, το μόνο που έχω να απαντήσω είναι ότι ίσως κάποιοι δεν αντιμετωπίζουν άδικα τελικά τους Έλληνες ως "πρωτόγονους του gaming", γιατί αποδείχτηκε ότι με λίγες... γυαλιστερές χάντρες, μπορούν να μας ενθουσιάσουν και να μας ξεπαραδιάσουν... Δεν ξέρω, ίσως φταίω κι εγώ που όταν άκουγα στο μυαλό μου έκθεση πήγαινε αλλού το μυαλό μου... Υ.Γ: Όλα τα παραπάνω ίσως να μην ισχύουν για όσους πήγαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη Gamics για να λάβουν μέρος στα τουρνουά. Μόνο αυτοί ίσως να πήραν ό,τι περίμεναν...
devil_will_cry Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Φίλε Μάνο (aka Kotsolis)' date=' συγγνώμη, αλλά εδώ θα διαφωνήσω κάθετα μαζί σου... Η Gamics με απογοήτευσε όσο ελάχιστα πράγματα με έχουν απογοητεύσει τα τελευταία χρόνια και ας νιώθουν τυχεροί οι διοργανωτές της που δεν έχω αναλάβει εγώ την ανταπόκριση στο περιοδικό που γράφω! Εντάξει, δεν περίμενα να δω και την Ε3 σε ελληνική έκδοση, αλλά όχι και ολόκληρη έκθεση να έχει 10 παιχνίδια όλα κι όλα, από τα οποία ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ τα είχα και στο σπίτι μου και μπορούσα να κάτσω εκεί με την ησυχία μου να παίξω... Νομίζω οι ατάκες που διάβασα πιο πάνω ("καταρχας δεν ητανε εκθεση αλλα event και αυτο πολυ λιγο", "san na phgaines se internet cafe htane") δίνουν το ακριβές στίγμα της "έκθεσης" και δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Κι αν κάποιοι σχολίασαν τη μιζέρια του Έλληνα και ότι δεν ξέραμε τι περιμέναμε, το μόνο που έχω να απαντήσω είναι ότι ίσως κάποιοι δεν αντιμετωπίζουν άδικα τελικά τους Έλληνες ως "πρωτόγονους του gaming", γιατί αποδείχτηκε ότι με λίγες... γυαλιστερές χάντρες, μπορούν να μας ενθουσιάσουν και να μας ξεπαραδιάσουν... Δεν ξέρω, ίσως φταίω κι εγώ που όταν άκουγα στο μυαλό μου έκθεση πήγαινε αλλού το μυαλό μου... Υ.Γ: Όλα τα παραπάνω ίσως να μην ισχύουν για όσους πήγαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη Gamics για να λάβουν μέρος στα τουρνουά. Μόνο αυτοί ίσως να πήραν ό,τι περίμεναν...[/quote'] ε αυτο ειπα και εγω πιο πανω οπως λες και εσυ πιο σωστα ισως. πειτε το event πειτε το lan party αλλα οχι και εκθεση ελεος. και δεν νομιζω οτι ενθουσιαστικε κανενας και αυτους που παιζανε να βαριουνται τους εβλεπα. πρωτα απο ολα η εκθεση ηταν ψοφια εγω νομιζα οτι μπηκα σε νεκροταφειο πολυ πεσμενα πραγματα. και οντως το να λες μιζερια την κριση και την συγκριση δεν νομιζω οτι ειναι σωστο . μαλλον ο συμβιβασμος μου κανει πιο πολυ για μιζερια . μην συμβιβαζεστε ρε καλυτερα να αποριπτετε και να κραζετε. μηπως και ξυπνησει κανενας γενικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.