Προς το περιεχόμενο

K750i VS W800i

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ έχω και τα δυο σε μία συσκευή!!! Περίπου δηλαδή... Έχω Κ750ι και του έβαλα μία 512 κάρτα μνήμης το αναβάθμισα και σε w800ι και είναι ένα κανονικό w800ι. Εγώ σου προτείνω το w800i επειδή σου δίνει και μεγαλύτερη κάρτα μνήμης στην αρχή και το πορτοκαλί πιο ωραίο χρωματάκι για καλοκαίρι.

Δημοσ.

Εγώ ήθελα από την αρχή κάρτα 1GB. και αφού οι τιμές έχουν πέσει πολύ (40 η 512 και 60 η 1GB), πήρα το k750. H 512 του w800 δε μου έκανε. Επίσης βρίσκω το k750 πιο σοβαρό και πιο όμορφο :)

Δημοσ.

ego pali 8a sou elega na to skeftis ligo prin paris ena apo ta dio.

mexri x8es mou ta eixe"prixsi" apo tis sinexomenes epanekinisis...

tora me tin kenouria anaba8misi pou to perasa den exo di akoma kanena problima...pantos psaxse to kala prin paris ericsson(ego to metaniosa...)

kita an 8es mnimi ogou 1 gb pare to k750 lai kane oti ekane to pedi prin, kanto w800

an sou aresoun a xromata kseris pio na paris

pliroforiaka simferi na paris k750 kai kateftian 1 gb, i diafora tis 1gb me auti tou w800 (512gb) sin timi einai poli mikri...sta 25 euro...

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ ήθελα από την αρχή κάρτα 1GB. και αφού οι τιμές έχουν πέσει πολύ (40 η 512 και 60 η 1GB), πήρα το k750. H 512 του w800 δε μου έκανε. Επίσης βρίσκω το k750 πιο σοβαρό και πιο όμορφο :)

plhroforiaka kapoia W800i kykloforoun me 1gb Memory Stick (grafoun panw oti einai 512mb) alla an ta koita3eis sto Computer Management sto Disk Management exoun to miso Memory Stick Unallocated... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...