kostastnt Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Λοιπόν με αφορμή την είδηση στην πρώτη σελίδα του Insomnia λέω να κατοχυρώσω ένα .eu domain. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω από που. Βασικά έψαξα στο google και όλες οι σελίδες που κατοχυρώνουν αναφέρουν μία διαδικασία που λέγεται "Sunrise" η οποία δεν κατάλαβα τι είναι. Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει τι είναι και πείτε μου αν υπάρχει κάποια σελίδα που να μου το κρατήσει για να το πάρω αύριο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
gvard Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Καλησπέρα, Κατοχύρωση .eu domain μπορείς να κάνεις και από το σύστημα κατοχύρωσης domains μου, στο http://www.hyperhosting.gr/grdomains . Αύριο μεσημέρι ξεκινάει η live περίοδο, αν επιθυμείς να μπεις στο σύστημα προκατοχύρωσης πρέπει να δράσεις άμεσα (μόνο τα εξοφλημένα εώς τις 10 το πρωι domains θα παίξουν στην προκατοχύρωση).
Highlander Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Γιώργο Domain με 2 γράμματα επιτρέπονται στο eu ?
gvard Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Καλημέρα, Στα .eu επιτρέπονται ονόματα από 3 χαρακτήρες και άνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.