Πέτρος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Το δημοσιεύω εδώ γιατί μάλλον τα παραθύρια κάνουν ξαφνικά κόλπα. Αν ανήκει στην ενότητα s/w πράξτε αναλόγως. Σε WinXPpro SP2 τόσο firefox(1.5) όσο και ο IE(6.κάτι), αρνούνται να κάνουν cache οποιοδήποτε flash object (περασμένος ο τελευταίος shokwave, flash player). Ξέρετε τι μπορεί να φταίει, τι ρυθμίσεις πρέπει να αλλάξω και που? Ευχαριστώ...
djgenesis Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Xwris na eimai sigouros, den 3erw an ginetai na eimai eilhkrinhs. Den pisteyw oti mporeis na exeis flashakia available off line kai ayto giati ginontai compile on the fly. Opws kai ta java programmatakia. Den to exw 3anadei egw, alla isws na to exeis dei esy se allo PC. An nai, dwse mou ena site, typo browser kai tha to ereynhsw
Πέτρος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Ότι γίνεται γίνεται, το έχω κάνει πάρα πολλές φορές στο παρελθόν σε διάφορα site (joecartoon.com πχ), με Ffox. Ίδιες εκδόσεις προγραμμάτων με ότι έχω τώρα και όχι μόνο από τον υπολογιστή μου. Απλά: Tools-> Page Info-> Media Τα swf εμφανίζονταν ως embed και απλά τα αποθήκευα. Ακόμα μπορούσα να τα κατεβάσω μέσω browsing με κάποιον dowload manager (FlashGet). Πλέον, δε γίνεται ούτε σε αυτό το site (που είναι εμπορικό, μεταξύ μας) αλλά ούτε και σε οποιοδήποτε άλλο. Αν μπορέσεις να βρεις λύση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.