Καριώτης1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει την σειρά τοποθέτησης του hardware να δω που έχω κάνει την π........ριά
giankyr Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Ανοιξε το manual της mobo σου και δες τι σημαινουν τα 2 beep. αλήθεια φιλε Καριώτης1 πες μας, το έχεις χάσει το manual? στο κλέψανε? στο βάλανε στο πάνω ράφι και δεν το φτάνεις? είναι στο υπόγειο και φοβάσαι να πας?
Paladin25 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το πιο προφανες δεν ειπατε: Εαν το cpu ειναι λιγο παλιας τεχνολογιας και ανοιξε το pc χωρις να λειτουργει το fan,μπορει το cpu να καηκε.Μου ειχε συμβει σε εναν athlon 1 gz οταν εφυγε το fan και ηταν ανοιχτο το pc και μεσα σε 1 sec ειδα οθονη να σβηνει και μετα το pc να μην bootarei.
Καριώτης1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Tα μπιπ όπως προανέφερα είναι τελικά τρία και όχι δύο και να τι σημαίνουν σύμφωνα με το manual :3 bip First 64 K memory failure.
Καριώτης1 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Το πιο προφανες δεν ειπατε: Εαν το cpu ειναι λιγο παλιας τεχνολογιας και ανοιξε το pc χωρις να λειτουργει το fan' date='μπορει το cpu να καηκε.Μου ειχε συμβει σε εναν athlon 1 gz οταν εφυγε το fan και ηταν ανοιχτο το pc και μεσα σε 1 sec ειδα οθονη να σβηνει και μετα το pc να μην bootarei.[/quote'] Ο cpu είναι ένας intel P4 στα 1.7 G αλλά πιστεύω πως η μνήμη που μου δώσανε (μεταχειρισμένη) δεν είναι SDRAM δηλαδή δεν είναι συμβατή με την μητρική.
S2Katana Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 First 64 K memory failure. Τι σημαινει ρε σεις αυτο???
S2Katana Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως σημαινει RAM Failure.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.