Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας του CPU;

Καριώτης1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στήνω ένα μηχανάκι με μια μεταχειρισμένη mother ( Intel D845WN) με το δικό της τροφοδοτικό τα έχω συνδέσει όλα κανονικά ξεκινάει το Pc αλλά δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;

Δημοσ.

1) Να μην έχεις συνδέσει τον ανεμιστήρα

2) Να έχει πρόβλημα το καλώδιο ή και ο ίδιος ο ανεμιστήρας

3) Να έχει επιλογή το BIOS όπου αν η X temp είναι κάτω του Y ορίου, να κλείνει ο ανεμιστήρας, και να ανάβει μετά το Ζ όριο.

Ψάξτο :)

Δημοσ.

Ο ανεμιστήρας ξεκίνησε (κάτι έτρεχε με ένα καλώδιο) αλλά ενώ ανοίγει ο υπολογιστής η οθόνη είναι μαύρη δεν ανοίγει τίποτα. Ο σκληρός δουλεύει κανονικά η κάρτα γραφικών και αυτή το ίδιο (γυρίζει ο ανεμιστήρας της )

Το λειτουργικό του σκληρού είναι Win 98SE. Τι στο καλό μπορεί να τρέχει τώρα;

Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιοςαν έχω συνδέσει καλά τα καλώδια στο front panel του modo Συγκεκριμένα: Το καλώδιο του κουμπιού Power (άσπρο μαύρο ) τα έχω στα pin 6 8 το καλώδιο H.D.D LED στα pin 2,4 και το reset SW (μπλε άσπρο ) στο 5,7 pin.

Δημοσ.

Βασικά άμα δεν ανοίγει το pc ενώ όλα είναι συνδεμένα κανονικά… οι δίσκοι ανάβουν, το bios δε βαράει κάποιο error και ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει σημαίνει ότι δε τροφοδοτείτε ο επεξεργαστής για λόγους ασφαλείας. Ή κανένα βραχυκύκλωμα θα είναι ή δυστυχώς φιλαράκο… καμένη Mother όπως ήταν η δικιά μου. Εκτός και αν έχεις κάνει κανένα λαθάκι στης συνδέσεις. Έλεγχε τα όλα καλά!

Όσο για τα pin, που ενώνεται τι, συνήθως γράφει πάνω στο Mother αν δεν έχεις το manual. Μπορείς να το βρεις και στη σελίδα της κατασκευαστικής εταιρίας.

Δημοσ.

Στο ξεκίνημα ακούγονται δύο μπιπ.

Η modo δεν είναι καμένη γιατί ήταν δική μου από ένα μηχάνημα που του έκανα αναβάθμιση όσο για τον ανεμιστήρα δουλεύει κανονικά

Δημοσ.

kai ego to epatha ayto otan piga sta pios kai rithmisa ton epexergasti sta 132clock.den anige gia mia imera.ala telika anixe kai to xanarithmisa opos itan.mipos agorases kati kainorio kai to evales sto pc soy kai den inai simvato??des sto manual toy mobo soy kai tha lei kapoy gia ta dio mpip.

Δημοσ.
Όσο για τα pin, που ενώνεται τι, συνήθως γράφει πάνω στο Mother αν δεν έχεις το manual. Μπορείς να το βρεις και στη σελίδα της κατασκευαστικής εταιρίας.
Ανοιξε το manual της mobo σου και δες τι σημαινουν τα 2 beep.

τα κοίταξες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...