Καριώτης1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Στήνω ένα μηχανάκι με μια μεταχειρισμένη mother ( Intel D845WN) με το δικό της τροφοδοτικό τα έχω συνδέσει όλα κανονικά ξεκινάει το Pc αλλά δεν δουλεύει ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή τι στο καλό μπορεί να συμβαίνει;
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 1) Να μην έχεις συνδέσει τον ανεμιστήρα 2) Να έχει πρόβλημα το καλώδιο ή και ο ίδιος ο ανεμιστήρας 3) Να έχει επιλογή το BIOS όπου αν η X temp είναι κάτω του Y ορίου, να κλείνει ο ανεμιστήρας, και να ανάβει μετά το Ζ όριο. Ψάξτο
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μαλλον το 3το ισχυει. Μπα, δεν το νομίζω ρε Νίκο, έχεις δεί τι λιτά bios έχουν τα retail intel boards ?
Καριώτης1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Ο ανεμιστήρας ξεκίνησε (κάτι έτρεχε με ένα καλώδιο) αλλά ενώ ανοίγει ο υπολογιστής η οθόνη είναι μαύρη δεν ανοίγει τίποτα. Ο σκληρός δουλεύει κανονικά η κάρτα γραφικών και αυτή το ίδιο (γυρίζει ο ανεμιστήρας της ) Το λειτουργικό του σκληρού είναι Win 98SE. Τι στο καλό μπορεί να τρέχει τώρα; Επίσης θα ήθελα να μου πει κάποιοςαν έχω συνδέσει καλά τα καλώδια στο front panel του modo Συγκεκριμένα: Το καλώδιο του κουμπιού Power (άσπρο μαύρο ) τα έχω στα pin 6 8 το καλώδιο H.D.D LED στα pin 2,4 και το reset SW (μπλε άσπρο ) στο 5,7 pin.
Remali-R- Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Βασικά άμα δεν ανοίγει το pc ενώ όλα είναι συνδεμένα κανονικά… οι δίσκοι ανάβουν, το bios δε βαράει κάποιο error και ο ανεμιστήρας δεν δουλεύει σημαίνει ότι δε τροφοδοτείτε ο επεξεργαστής για λόγους ασφαλείας. Ή κανένα βραχυκύκλωμα θα είναι ή δυστυχώς φιλαράκο… καμένη Mother όπως ήταν η δικιά μου. Εκτός και αν έχεις κάνει κανένα λαθάκι στης συνδέσεις. Έλεγχε τα όλα καλά! Όσο για τα pin, που ενώνεται τι, συνήθως γράφει πάνω στο Mother αν δεν έχεις το manual. Μπορείς να το βρεις και στη σελίδα της κατασκευαστικής εταιρίας.
Καριώτης1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Στο ξεκίνημα ακούγονται δύο μπιπ. Η modo δεν είναι καμένη γιατί ήταν δική μου από ένα μηχάνημα που του έκανα αναβάθμιση όσο για τον ανεμιστήρα δουλεύει κανονικά
S2Katana Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Ανοιξε το manual της mobo σου και δες τι σημαινουν τα 2 beep.
hackermon1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 kai ego to epatha ayto otan piga sta pios kai rithmisa ton epexergasti sta 132clock.den anige gia mia imera.ala telika anixe kai to xanarithmisa opos itan.mipos agorases kati kainorio kai to evales sto pc soy kai den inai simvato??des sto manual toy mobo soy kai tha lei kapoy gia ta dio mpip.
S2Katana Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Εννοεις να εχει ασυμβατοτητα σε καποια καρτα PCI?
giankyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Όσο για τα pin, που ενώνεται τι, συνήθως γράφει πάνω στο Mother αν δεν έχεις το manual. Μπορείς να το βρεις και στη σελίδα της κατασκευαστικής εταιρίας. Ανοιξε το manual της mobo σου και δες τι σημαινουν τα 2 beep. τα κοίταξες?
ntouzieras Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 epeidi eixa pathei kati analogo:ta 2 mpip mou ta ekane giati 1) dn eixe katsei kala i karta grafikon kai 2) epeidi to visma tis kartas dn eixe koumposei kala.dokimase to mporei na einai auto.mia idea rixnw
giankyr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 η μια ιδέα σου δεκτή, αλλά τα signals που έχει το κάθε mobo είναι διαφορετικά..
Καριώτης1 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 τα κοίταξες? Τα pin είναι εντάξει αλλά τα μπιμπ ακούγονται ακόμα (τρία όχι δύο) αν και άλλαξα την κάρτα γραφικών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.