sa1901 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ξέρει κανείς ποια είναι η διαφορά στα M-Lock πακέτα και γιατί έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τιμής από τα απλά; http://www.play.com/play247.asp?pa=psd&page=title&r=R2&title=99639 http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=181147&p=57&g=72&pa=sr
dim_b Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Αυτή είναι η συσκευασία M-Lock. Προσωπικά δεν μου αρέσει, γιατί δείχνει πολύ φθηνιάρικη σε σχέση με τις παλιές κασσετίνες, αλλά με τις τιμές που τα πουλάει το Play δεν έχω κανένα πρόβλημα να τις πάρω. Καλά που ρώτησες, γιατί είχα πάρει την 4η σαιζόν σε M-Lock πριν από μερικούς μήνες αλλά μετά είχαν ανεβάσει την τιμή γύρω στις 30 λίρες και δεν πήρα τις υπόλοιπες. Τώρα που τις έριξε ξανά στις 14, μάλλον τώρα θα παραγγείλω και άλλες 5 γιά να ολοκληρώσω την σειρά
sa1901 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω, σε πόσες μέρες να περιμένω το δέμα; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην το βουτήξει κανένας άλλος...
dim_b Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Συνήθως κάνει 5-10 μέρες. Έχει τύχει να μου έρθει δέμα και μετά από 20, αλλά ευτυχώς ακόμα δεν έχει χαθεί κάποιο.
john1987 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ρε παιδια ειχα ακουσει οτι το amazon νομιζω θα βγαλει x-files dvds ολα με περιπου 200+ ευρω...Βεβαια,νομιζω οτι δεν ειχαν ελληνικους υποτιτλους...εχετε ακουσει τιποτα?
dim_b Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Σε πειράζει να τα πάρεις από το play με 180€ και Ελληνικούς υπότιτλους (εκτός της 1ης σαιζόν);
john1987 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Σε πειράζει να τα πάρεις από το play με 180€ και Ελληνικούς υπότιτλους (εκτός της 1ης σαιζόν); Ωπ πολυ καλη προσφορα ειναι αυτη?? το εχει παρει κανεις απο εδω?? τα dvd εχουν extras η μονο τα επεισοδια...?
sa1901 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 τα dvd εχουν extras η μονο τα επεισοδια...? Special Features * 'The Truth About Season Four' Featurette * 5 Interview Clips: Frank Spotnitz, Vince Gilligan, James Wong, Vince Gilligan, & Chris Carter * 6 Special Effects Clips with Audio Commentary * 9 Deleted Scenes with Optional Commentary by Chris Carter and White Rabbit Branching Option (Extended Versions of Each to be Found on Disc 7) * 13 'Behind the Truth' TV Spots * 30 Promotional TV Spots * International Clips from 6 Episodes
sa1901 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Χτες ήρθε ειδοποίηση από το ταχυδρομείο για το δεματάκι. Συνολικά 11 μέρες. Ήρθαν σε άψογη κατάσταση.
apxwv Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Δημοσ. 19 Απριλίου 2006 Σου στελνουν ειδοποιηση για δεμα απο το play.com? εμενα μου το αφηνουν κατω στο κουτι της πολυκατοικιας. οσο για τα xfiles απο το play εχω παρει 3 sezon και σαν πακετο ειναι πολυ καλο. ολα ως τωρα με extra και ωραιο βιβλιαρακι. οσο αφορα τις μερες παραδοσης την πρωτη την εφεραν σε 10μερες, την δευτερη σε 3 και την τριτη σε 2....
sa1901 Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2006 Σου στελνουν ειδοποιηση για δεμα απο το play.com? εμενα μου το αφηνουν κατω στο κουτι της πολυκατοικιας. Έχει αναφερθεί σε άλλο thread ότι εάν το σύνολο της παραγγελίας σου έχει κάποιον όγκο, ο ταχυδρόμος προτιμάει να μην το κουβαλήσει και σου στέλνει μια ειδοποίηση να περάσεις από το ταχυδρομείο. Δεν έχουν όμως υποχρέωση να το κάνουν αυτό. Η συνήθης τακτική είναι να στο αφήνουν στην πολυκατοικία, αφού το play.com το στέλνει σαν απλή επιστολή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.