Pleasure Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Καλησπέρα φίλοι. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έστω πως έχω 10 Combo boxes σε μια φόρμα με ονόματα ξεκινώντας από Combo1, Combo2 κλπ κλπ Combo10. Κάθε φορά που θέλω να δώσω μια τιμή από κάποιο Combo (ή οποιοδήποτε άλλο control) κάνω χρήση της εντολής Combo1.value= "δφσδφσδ" Combo2.value= "δφσδφσδ" κλπ κλπ Combo10.value= "δφσδφσδ" Υπάρχει τρόπος με μια for - next loop του στυλ for i=1 to 10 να τρέχει μόνο του από combo σε combo και να δίνει την τιμή ? Κάτι δηλαδή σαν: for i=1 to 10 Combo(i).value="δφσδφσδ" next i (το συγκεκριμένο δεν τρέχει) Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και happy coding
Pleasure Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Βρε συνάδελφοι κανείς δεν ασχολείται με Vb ή όλοι είστε όπως κι εγώ ? (Brute Force programmers) ))))))
firewalker Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Κάνε αυτό: > Private Sub ÅíáëëáãÞ0_Click() For i = 0 To 5 Me("combo_" & CStr(i)).Value = "kkk" Next i End Sub βδ1.zip
Pleasure Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Χίλια ευχαριστώ φίλε. Πραγματικά με βοήθησες πολύ. Είναι αυτό που έψαχνα. Να σαι καλά ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.