Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση Ubuntu

ale3is

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα να δεις το Ubuntu μια χαρά εύκολο είναι...

Ευκολότερο και πιο αξιόπιστο από πολλές άλλες δημοφιλές διανομές...

Για να μου λες ότι καμμιά άλλη εντολή δεν δουλεύει, κατά την γνώμη μου παίζουν δύο πράγματα:

1. Έκανες κάποιο λάθος στο Install (αν και δε νομίζω... οτιδήποτε και αν έκανες στο Install δεν εξηγεί το γεγονός να μην σου δουλεύουν οι βασικές εντολές....)

2. Να είναι χαλασμένο το cd της εγκατάστασης.... (αν το βρήκες σε περιοδικό, είναι πολύ πιθανόν... Αν πάλι το κατέβασες εσύ και το έκαψες σε υψηλή ταχύτητα, πάνω από 4χ πάλι είναι λογικό να έχεις προβλήματα...)

Εγώ αυτό που θα σου πρότεινα είναι να κάνεις ένα φορματ το παρτίσιον με το λινυχ και να το ξαναπεράσεις από την αρχή... (αφού βέβαια το κατεβάσεις μόνος σου και το γράψεις σε χαμηλή ταχύτητα για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...

Πίστεψε με δεν θα το μετανιώσεις....

Good Luck.........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σερβερ πατησα,το εχω γραψει παραπανω.Αυτο δηλαδη ειναι φυσιολογικο να συμβαινει?Η ειναι αλλο το προβλημα?Τα cd τα παραγγειλα και μου τα εστειλαν σε θηκες κλπ και οντως το πρωτο cd που δοκιμασα εβγαλε προβλημα στην εγκατασταση και το ξανακανα με το δευτερο χωρις να μου πει οτι εχει προβλημα...Λες να το ξαναπερασω?

Αν δεν βαριέσαι ξαναπέρασε το, και αυτή τη φορά όταν θα φτάσει στο σημείο boot: πάτα απλά ENTER και μην γράψεις τίποτα. Θα φορτώσουν όλα κανονικά και μαζί το γραφικό περιβάλλον. Αν είσαι νέος στο Linux, είναι πιο εύκολα έτσι, παρά να σε ζαλίσουμε με εντολές που δεν καταλαβαίνεις. Φιλικά πάντα.

Λοιπον,το παρατησα στον συγκεκριμενο υπολογιστη..Τωρα θελω να βαλω Ubuntu στο λαπτοπ μου σε εναν μικρο εξτρα σκληρο που εχω(4γιγα),το θεμα ειναι,αν θελω καποια στιγμη τον σκληρο να τον ξαναχρησιμοποιησω με windows,πως θα του κανω φορματ?Θα τον δουνε τα win η θα εχω προβλημα?

Δεν με ενδιαφερει να τον δουν με τα περιεχομενα του Ubuntu,απλως να μπορεσω να τον ξαναχρησιμοποιησω θελω...Format Κοινως θελω να μπορω να κανω...

otan tha thellhseis na xanapas sta win tote tha kaneis format ton disko apo to linux, dhladh tha sbyseis ta periexomena kai tha ton formareis san fat12 h' fat16 h' fat32 (an ta thymamai kala) kai tote ta win tha ton anagnvrisoun sigoura

koinos mporeis na to kaneis apo linux prin pas gia win.

PS. sigoura tha sou apanthsoun kai pio empeiroi apo mena.

alla isos na mh xreiastei na xanapas windows !!!!!!!!!

Η εντολή γιαυτό που σου λέει παραπάνω ο Dionisos είναι

sudo apt-get install gnome

ή

sudo apt-get install gnome-panel

Δεν θυμάμαι καλά... Ας πει και κάποιος που θυμάται....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...