DOMINUS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Πρόκειται για ένα toταλ conversion που ετοιμάζει μία ομάδα Ελλήνων για το Rome. Θα έχει σχέση με τον πελοποννησιακό πόλεμο και από όσα έχω διαβάσει θα περιλαμβάνει μόνο τον χάρτη του ελλαδικού χώρου, με όλες τις πόλεις στα αρχαία τους ονόματα, όλες τις μονάδες φτιαγμένες από την αρχή κτλ. Kαι ποτε θα βγει στην αγορα? ...η μηπως θα ειναι σε free download?
alet Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Πρόκειται για ένα toταλ conversion που ετοιμάζει μία ομάδα Ελλήνων για το Rome. Θα έχει σχέση με τον πελοποννησιακό πόλεμο και από όσα έχω διαβάσει θα περιλαμβάνει μόνο τον χάρτη του ελλαδικού χώρου, με όλες τις πόλεις στα αρχαία τους ονόματα, όλες τις μονάδες φτιαγμένες από την αρχή κτλ. Εχεις καποιο λινκ?Η σειρα total war ειναι η αγαπημενη μου και ενδιαφερομαι
christos43 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Απο αυτους που εχουν παιξει το Alexander μπορουμε να ακουσουμε εντυπωσεις? ΤW addict!
Voodooman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2006 Kαι ποτε θα βγει στην αγορα?...η μηπως θα ειναι σε free download? Free θα είναι... http://s11.invisionfree.com/Hegemony_City_States Άντε να δούμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.