Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή σκληρού

leonidas112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Λοιπόν, το laptop μου τα έπαιξε, χάλασε το λειτουργικό του και με ενημέρωσαν από την toshiba ότι θα πρέπει να φορμάρουν τον σκληρό, κλπ. κλπ.

Αυτοί δεν κάνουν αντίγραφα σκληρών. Ξέρετε πως γίνεται αυτό ή αν μπορώ να τον πάω σε κάποιο μαγαζί να μου το κάνουν (και τι τιμή μπορεί να παίζει);

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Aντιγραφο του σκληρου μπορεις να κρατησεις με το norton ghost η με το acronis true image(το δευτερο η δικια μου προταση).Αλλα αν οπως λες εχει προβλημα το λειτουργικο(για windows,ετσι?)ωστε να χρειαζεται format,δεν εχει νοημα να κρατηθει αντιγραφο ολοκληρου του σκληρου αλλα μονο τον αρχειων που σε ενδιαφερουν.

Δημοσ.

Μπορείς να αγοράσεις (μάλλον Στουρνάρη θα βρεις) adaptor από ide 2.5" σε ide 3.5". Έχω κι εγώ ένα τέτοιο στη δουλειά γιατί κάνω σερβις και σε φορητούς κι έχει χρειαστεί πάμπολλες φορές.

Τον βγάζεις, τον βάζεις secondary master στο πισι σου κι είσαι έτοιμος...

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι οι Software βλάβες ίσως δεν καλύπτονται σε εγγύηση.

Ρώτα πρώτα...

Αν και θα έπρεπε να μπορείς να το κάνεις και μόνος. Δεν έχεις κάποια recovery CD's μαζί με το φορητό;

Πάρε backup με τον αντάπτορα πρώτα βέβαια.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δεν ήμουν αρκετά περιγραφικός στην αρχή: το λάπτοπ δεν ανοίγει καν!

Οπότε δεν μπορώ να εγκαταστήσω κάποια προγράμματα. Επίσης, δεν είναι θέμα του software για να χρησιμοποιήσω τα recovery CD (που έτσι κι αλλιώς δε θα μου έκαναν, γιατί το θέμα είναι να κρατήσω τα αρχεία του σκληρού που έχω δημιουργήσει)

Αν πάρω τον σκληρό και όπως είναι, μπορεί να μου τον γράψει κάποιο μαγαζί; Γιατί, φαντάζομαι, ότι θα θέλει επιπλέον μηχανήματα αυτή η υπόθεση, που δεν έχω

• Moderators
Δημοσ.

Ποσα mb ειναι τα αρχεια που χρειαζεσαι?

Μπορεις να κανεις boot με καποιο livecd οπως το miniPE και να μεταφερεις τα αρχεια σου σε καποιο flash η καποιο φορητο σκληρο(..η δισκετες αν ειναι μικρα)η αν εχεις εξωτερικο cd/dvd recordable να τα γραψεις(αν δεν κανω λαθος πρεπει να υποστηριζει και εγγραφη)

Εdit:Οταν λες δεν ανοιγει καθολου,εννοεις πως φταινε τα windows η ειναι μηχανικο το προβλημα?

Δημοσ.

Δε γνωρίζω αν είναι πρόβλημα των windows ή μηχανικό. Αυτό που μου είπαν είναι αν θέλω να τον πάρω τον σκληρό για να αντιγράψω τα αρχεία του. Οπότε προφανώς αυτό θα γίνεται

Δημοσ.

leonidas112 pare mia eksoteriki usb thiki gia 2.5" sklhro (oute 10 euro den kanei) , bgale ton sklhro apo to laptop, baltona stin thiki , pigene se kanena filo, gnwsto pou na exei pc (an den exeis dekstop pera apo to laptop sou), sindese ton sklhro me to usb kai kane copy paste ta arxeia pou theleis na kaneis backup.Grapsta meta se merika CD DVD kai teleiwse.

Kai meta agorase monos sou enan alon sklhro 2.5" tis protimisis sou kai baltona panw sto laptop kai perna windows. Min blekeis oute me texnikous oute me teties M@lakies giati tsampa lefta tha dwseis kai tsampa ton xrono sou tha xaseis.Oti sou lew pio pane einai mia mera upothesi.Ama mplekseis me service upologize minimum kamia week.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...