Sadako Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που πέφτει αρχείο ratDVD στα χέρια μου, και επειδή σκέφτηκα να το μετατρέψω σε DVD για να παίζει σε standalone (είναι και μουσικού περιεχομένου, οπότε θα ήθελα να πηδάω απο το ένα βίντεο στο άλλο χωρίς να χρειάζεται να το βλέπω όλο μονοκοπανιά), πήγα να το κάνω με το ratDVD.. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι η εξής: με το που φορτώνω το αρχείο, στο destination size βάζει 2.824ΜΒ (το αρχικό αρχείο .ratDVD είναι 1.13GB). Και ρωτάω εγώ. Να το αφήσω έτσι το size? Δηλαδή να μην το βάλω να γεμίσει το single layer DVD?? Να υποθέσω ότι δεν θα κερδίσω τπτ ε??
cybereddie Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 http://www.ratdvd.dk/faq.htm Does the reconverted DVD-Video data (from .ratDVD) always fill the target media (single layer and double layer)? No. RatDVD always tries to reach the best possible video data for the size given. However, there may be cases where even with the best possible quality not enough video is available to fill the whole DVD. Especially when the target is 9GB double layer it will probably not fill the disc - but still have the optimum quality.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.