Προς το περιεχόμενο

Windows 98

dimpap04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

έχω έναν Ρ3 450ΜΗz. Μπορώ να βάλω τα windows xp;

Το ξέρω, είναι λίγο παλιός. Αλλά τον χρειάζομαι, δυστυχώς ή ευτυχώς.

Δημοσ.

Εχω εγκαταστησει xp σε celeron 366MHz με μνημη 256Μb θελει λιγακι υπομονη αλλα τρεχει αρκετα καλα.βεβαια απο κει και περα εξαρταται τι εφαρμογη θες να τρεξεις

Δημοσ.
Αν έχεις 256Mb Ram τότε τρέχουν ικανοποιητικά. Εξαρτάται και απο τον δίσκο σου (Αν είναι 7200 στροφές και ATA100)

"ικανοποιητικά" gia sena mporei na mporeis na trexeis to notepad, to solitaire kai to mspaint.

Gia tre3e ena word 2003 kai prospathhse na kaneis import ena image kai na tou alla3eis dimensions... Kati aplo einai ayto , den einai maya.

Tha perimeneis, tha anapseis tsigaro, tha anapseis deytero, kai meta tha sou crasharei.

Lh3hs

Δημοσ.

Παιδιά το θέλω μόνο για drivers εκτυπωτών. θα ρίξω επάνω γύρω στους 8.

δεν νομίζω να έχω πρόβλημα, σωστά;

Δημοσ.

Με μνήμη 256 θα πηγαίνει μια χαρά αλλά...

Αν τον θες μόνο για τον εκτυπωτή θα τρέχει αλλιώς δε τα βλέπω καλά τα πράγματα.

No games, no nothing αλλά τουλάχιστον θα κάνει καλή διαχήριση πόρων και τρέχει γρηγορότερα από τα 98.

GOOD LUCK

Δημοσ.

Gia drivers twn ektypwtwn, analoga me to installation pou tha kaneis tha phgainei sfaira ;) Tha prepei omws na kleiseis "merikes" ews "polles" uphresies.

Ta server 2003 einai kalh lush an 3ereis 5 pragmata parapanw etsi wste na baleis mono o,ti sou xreiazetai.

Kalh tyxh :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

καταρχήν, ένα μεγάλο ευχαριστώ και λίγα πράγματα για τον υπολογιστή. Ο σκληρός δίσκος είναι μόλις 10GB. Δεν θα μπει και δεν θα είναι σε δίκτυο. Θα χρησιμοποιηθεί μόνο για εγκατάσταση των εκτυπωτών. Η μνήμη είναι στα 394ΜΒ. Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.

Υ.Γ. Δεν έχω τα win2003 server. Είναι μόνο για συγκεκριμένο σκοπό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...