ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Επειδη εχω βοηθηθεί πολυ από το forum σε αρκετά θέματα προτεινω σε καθε κατηγορία να φτιαχτει μια υποκατηγορία με τα θέματα τα οποία λύνονται κατα καιρους.δηλαδη ο δημιουργος του thread βρισκει τελικα λύση στο προβλημα του.Σε καθε θέμα δηλαδη να υπάρχει το ερωτημα και η απαντηση η οι απαντησεις που οδηγησαν στην λύση του Επίσης προτεινω να φτιαχτει ενα αρχειο καπως σαν βαση δεδομενων με την συμμετοχη όσων θέλουν το οποίο θα περιεχει λύσεις και απαντησεις σε ολα τα θεματα που εχουν γινει post κατα καιρους... Το αρχειο αυτό θα ενημερωνεται συνεχεια μεσω αποστολής mail η upload σε καποιο ftp server και θα μπορει να το κατεβασει ο καθενας
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ωραια η ιδεα αλλα φιλε Μανωλη ποιος θα κατσει να ξεχωρισει τη ουσια απο τις βλακεις σε ολα αυτα τα thread;
Hal9000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Επειδη εχω βοηθηθεί πολυ από το forum σε αρκετά θέματα προτεινω σε καθε κατηγορία να φτιαχτει μια υποκατηγορία με τα θέματα τα οποία λύνονται κατα καιρους.δηλαδη ο δημιουργος του thread βρισκει τελικα λύση στο προβλημα του.Σε καθε θέμα δηλαδη να υπάρχει το ερωτημα και η απαντηση η οι απαντησεις που οδηγησαν στην λύση του Επίσης προτεινω να φτιαχτει ενα αρχειο καπως σαν βαση δεδομενων με την συμμετοχη όσων θέλουν το οποίο θα περιεχει λύσεις και απαντησεις σε ολα τα θεματα που εχουν γινει post κατα καιρους... Το αρχειο αυτό θα ενημερωνεται συνεχεια μεσω αποστολής mail η upload σε καποιο ftp server και θα μπορει να το κατεβασει ο καθενας Ετοιμάζουμε κάτι σχετικό. Αναμείνατε (όχι πολύ)
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μμμμ.Μπορώ να αρχισω κατι το Σαββατοκυριακο.Θα διαλεξω μια κατηγορία και θα αρχισω το copy paste.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο.Θα επικοινωνησουμε hal αν ειναι και θα στο στείλω για να το ανεβασεις.Αναμεινατε(3-4 μέρες)
Remali-R- Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά κάνω μια έρευνα για μια πτυχιακή και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος. Αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια που δε θέλει τον άπειρο χρόνο θα την έδινα ευχαρίστως. Απλά στείλτε μου pm να μου το αναφέρετε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ο οποιοσδήποτε μπορεί να βοηθήσει είναι, φυσικά, ευπρόσδεκτος. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τα μέλη ΜΑΝΩΛΗΣ και Remali|R|.
paschalia Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ενα χερι βοηθειας κ απο εδω . Απλα πεστε το ειδος κ τροπο βοηθειας που θελετε προς αποφυγη διπλης δουλειας .
mazda Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ψοφαω για τετοια.... κι εγω μεσα !!! Το ψο στο ψοφαω το εχω γραψει σωστα η θελει ωμεγα ;
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Ψοφαω για τετοια.... κι εγω μεσα !!! Το ψο στο ψοφαω το εχω γραψει σωστα η θελει ωμεγα ; «Ψοφάω» / «Ψωφάω»
Cristina Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δηλαδη γράφεται «Ψοφάω». Συνήθως (σχεδόν πάντα), η αναζήτηση με τα πιο πολλά αποτελέσματα είναι και η σωστή γραφή της λέξης.
mazda Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δηλαδη γράφεται «Ψοφάω». Συνήθως (σχεδόν πάντα)' date=' η αναζήτηση με τα πιο πολλά αποτελέσματα είναι και η σωστή γραφή της λέξης. [img']http://www.mplampla.gr/files/Trillian/blink.gif[/img] ok ................
ΜΑΝΩΛΗΣ Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Η δουλεια που πρεπει να κανει ο καθενας ειναι να διαλέξει μια κατηγορία η μερικα θέματα που κατα την γνωμη του ειναι χρησιμα και στα οποια βρεθηκε λυση και να κανει ενα copy paste σε ενα αρχειο word για παραδειγμα με ενα τιτλο πάνω απο καθε θεμα-απαντηση της επιλογης του . πχ ''προβλημα με account στο outllook''
yiah Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 νομιζω κατι σε wiki θα βοηθουσε περισσοτερο απο word και ανεβασματα/ κατεβασματα
bandito Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 νομιζω κατι σε wiki θα βοηθουσε περισσοτερο απο word και ανεβασματα/ κατεβασματα Το ειπε ο άνθρωπος . Αναμείνατε.... (wiki εννοείται )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.