greekboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ο γιατρος ηταν απο πανω και βοηθουσε τον νεκρο,τον ταχυδρομο τον συνελαβε γιατι μιλησε με δικηγορο και ταχυδρομο και καταλαβε απο τη φωνη ποιος ειναι αυτος που φωναξε ασε κατω το οπλο(δικηγορος) αρα εποιασε τον ταχυδρομο edit: ή απλα ρωτησε ποιος ειναι ο νικος
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Έλα παιδιά, οι ταχυδρόμοι δε δουλεύουν νύχτα.
nikos21aek Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Στο μαγαζί ήταν παράνομο τρίο οι δύο που ήταν στο αμάξι και ο ταχυδρόμος και τα έπιναν.Εσκασε μύτη ο άντρας της γυναίκας με τον δικηγόρο του για να την πιάσει στα πράσα και να τις δώσει τα χαρτιά του διαζυγίου να τα υπογράψει.Ο ταχυδρόμος λογομάχησε με τον άντρα,σηκώθηκε έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε.Έρχεται ο γιατρός και αυτό που είπε ο παππούς σούλης.Μπαίνει μέσα ο Μπατσίδης και ο ταβερνιάρης του κάνει νόημα να πιάσει τον ταχυδρόμο.
μαφαλντα Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Νίκο ήταν όλοι άντρες; Εντάξει ο ταχυδρόμος ήταν αλλά μπορεί να ήταν η δικηγόρος και η γιατρός οπότε,λογικά συνέλαβε τον μοναδικό άντρα της παρέας.
nikosgia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Νίκο ήταν όλοι άντρες; Εντάξει ο ταχυδρόμος ήταν αλλά μπορεί να ήταν η δικηγόρος και η γιατρός οπότε,λογικά συνέλαβε τον μοναδικό άντρα της παρέας. Να σου πω, δεν μου τα λες εσύ να τα γράφω εγώ??.... :P
salliara Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 αυτο ειναι μαφαλντα. ο ενας ειναι γυναικα. ο γιατρος, που κανει cpr στο θυμα, φωναζει "νικο" τον ταχυδρομο. η δικηγορος ειναι γυναικα. ε?
μαφαλντα Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλημέρα Σαλλιάρα. Μμ μάλλον,εγώ σκέφτηκα ότι πιθανόν γιατρός και δικηγόρος ήταν γυναίκες οπότε.. Έχω ένα γρίφο με την αστυνόμο Σαλλιάρα,έτοιμο.Λίγο επεξεργασία θέλει.
nikosgia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Καλά ντε μην θυμώνεις,μια ιδέα ήταν. Δεν θυμωνω απλα θα χω λιγοτερη δουλεια..... :lol: Καλημέρα Σαλλιάρα. Μμ μάλλον,εγώ σκέφτηκα ότι πιθανόν γιατρός και δικηγόρος ήταν γυναίκες οπότε.. Έχω ένα γρίφο με την αστυνόμο Σαλλιάρα,έτοιμο.Λίγο επεξεργασία θέλει. ωωω αυτα ειναι ....απλα πείτε μας ποτε θα ανεβει στο περιπου , καθοτι εχω κατι δουλιτσες το μεσημερακι να ειμαι ενημερος....
salliara Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ω, μετα θα μου γραψει και τραγούδι το ινσομνια μπαντ μαφάλντα δωσε ραντεβού.
μαφαλντα Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Πότε βολεύει.Τώρα τον διορθώνω. Δεν ξέρω αν είναι καλός,μήπως έδωσα πολλά στοιχεία,μήπως είναι εύκολος,τέλος πάντων το κοιτάζω.Πείτε εσείς πότε.
nikosgia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 αν συμφωνουν και οι υπολοιποι αλλα βολευει και εσας, 4 με 5 θα ταν καλη ωρα , η αργοτερα το απογευμα μετα τις 5 .... πριν τις 4 παντως θα ειμαι off εγω...
salliara Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 οκ, ας μπει μετα τις 5. μαφαλντα θα σε βοηθουσα αλλα ειμαι λιγο busy τωρα. ας προσφερθει κανας αλλος. οχι οτι ειμαστε και πολλοι εδω. ολοι για μπανιο πηγαν παλι
salliara Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 μμμαλλον εχει ενδοιασμούς. Λοιπον μαφαλντα. εχω κανα 2ωρακι ακομα δουλειες, κ μετά αμα θες τον τσεκαρουμε μαζι εαν εχεις αμφιβολιες κλπ. εδιτ. οοοοοοοοκ ακυρον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα