nikosgia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 για να βοηθησω λιγακι το οπλο δεν ηταν κάτω απο το κρεβάτι ....αυτο συνεπαγεται καποια ενδεχομενα...και για να λυσω την απορια της φιλης μας μαφαλντα, ο Κος Γυάλινος ήταν ΜΟΝΟΣ του στο σπιτι.... Αφού το ρετιρέ ήταν γυάλινο, αν τον πυροβολούσε δεν θα το έβλεπε κάποιος ένοικος; Η θα περνούσε η σφαίρα από μέσα του και θα έσπαγε κανά τοίχο.. Μα θα του την "άναβε" υποτιθεται στον υπνο ,και στον κρόταφο , υστερα θα του βαζε και το οπλο στο χερι για να φανει αυτοκτονια...... Καταρχήν, μπορεί να πήρε την προμήθεια και να την έκανε... με ελαφρά . Αλλά επειδή είναι ο καλύτερος της πιάτσας, δεν νομίζω να το έκανε. Οπότε θα βασιστώ μόνο στο γεγονός, πως αν έκανε την "δουλειά", θα έπαυε να ήταν ο πιο αθόρυβος, κάτι το οποίο δεν ήθελε . φιλε demessakis, οχι. Εισαι σε λαθος δρόμο....
μαφαλντα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το όπλο το είχε στο χέρι του ο κ.Γυάλινος.
nikosgia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Το όπλο το είχε στο χέρι του ο κ.Γυάλινος. οχι δεν το κρατουσε....
μαφαλντα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Με τόσο γυαλί και τον καθρέφτη μπορεί να έδινε την εντύπωση ότι είναι κάτω από το κρεβάτι,αλλά να ήταν στο έπιπλο με τις μινιατούρες κλειδωμένο.
nikosgia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Με τόσο γυαλί και τον καθρέφτη μπορεί να έδινε την εντύπωση ότι είναι κάτω από το κρεβάτι,αλλά να ήταν στο έπιπλο με τις μινιατούρες κλειδωμένο. στο επιπλο με τις μινιατουρες ήταν όντως (για καποιο δικό του λόγο αγνωστο οΚος Γυάλινος το χε βάλει εκεί) αλλά οχι κλειδωμένο.....Τώρα αρχίζει το καλο
μαφαλντα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εε εντάξει,ο δολοφόνος φορούσε γάντια,οι μινιατούρες ήταν γυάλινες ,είχε μόνο ένα μικρό φακό.Θα έκανε θόρυβο. Μη μου πεις ότι ήταν μονόχειρας;
nikosgia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Εε εντάξει,ο δολοφόνος φορούσε γάντια,οι μινιατούρες ήταν γυάλινες ,είχε μόνο ένα μικρό φακό.Θα έκανε θόρυβο. Μη μου πεις ότι ήταν μονόχειρας; τσσσ τσσσ....τα χε τα χερακια του...και ο φακός αν και μικρός ας υποθέσουμε οτι ηταν αρκετα δυνατός, κάτι άλλο παίζει..
μαφαλντα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Μιας και οι τοίχοι ήταν από γυαλί όπως και το έπιπλο για τις μινιατούρες το είχε στον τοίχο με την μπροστινή πλευρά.Για να πάρεις δηλαδή το όπλο έπρεπε να φέρεις το έπιπλο στροφή.
Lucifer Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ο εκτελεστής ήταν σημαντικά βαρύτερος από τον κο Γυάλινο;
nikosgia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Μιας και οι τοίχοι ήταν από γυαλί όπως και το έπιπλο για τις μινιατούρες το είχε στον τοίχο με την μπροστινή πλευρά.Για να πάρεις δηλαδή το όπλο έπρεπε να φέρεις το έπιπλο στροφή. Οχι ....Αλλά ,είμαι σίγουρος οτι θα το βρείς...έχεις λύσει τους περισσότερους απο τους γρίφους μου...τουτέστιν με κάποιο τρόπο αντιλαμβάνεσαι τα πονηρά σημεία των γρίφων μου...δεν πιστευω να σου ξεφύγει αυτός Ο εκτελεστής ήταν σημαντικά βαρύτερος από τον κο Γυάλινο; οχι, αλλά τώρα που μπήκες και συ , τέλος!!! εσύ έχεις τους άλλους μισούς
nikosgia Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Οι μινιατούρες ήταν αγάλματα, έτσι; ναι γυαλινα...γατακια σκυλακια ιπποτες κλπ.... Κάτι παίζει με τον καθρέφτη.. καλως τον 3-4 μας λείπουν ακόμα να χουμε απαρτια
μαφαλντα Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Για να χτυπήσει το κινητό ή το ξενύχτησε προσπαθώντας να πάρει το όπλο ή παίζει ρόλο το κινητό. Κολυμβητή τον έφτιαξες τον γρίφο;
Swimmer21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Για να χτυπήσει το κινητό ή το ξενύχτησε προσπαθώντας να πάρει το όπλο ή παίζει ρόλο το κινητό. Κολυμβητή τον έφτιαξες τον γρίφο; Ναι, ο επομενος ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα