Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λολ.. και ο 3ος γιατι πηγε Αργεντινη;

Πω μ@λ@κιες.. ερχονται ολα σε αντιφαση, αφου λεει οτι πηρε τα λεφτα ο αλλος κ εφυγε!

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχα μανια.. οκ Αργεντινη.. αλλα ο γριφος οτι να ναι..

Ο 3ος τα πήρε κανονικά τα λεφτά. Η γιαγιά λέει ψέμματα αλλά δεν μπορούν να την πουν και τίποτα.

Δηλαδη δεν μπορει ο δικαστης να της ζητησει να δει τα λεφτα..

Δημοσ.

Ε όχι γιατί δεν είναι παρών ο 3ος.

Γενικά πάντως νομίζω ότι τους έχετε παρεξηγήσει λίγο τους γρίφους. Σημασία έχει απλά να σκεφτείς την όλη πονηριά του γρίφου. Δεν τίθεται θέμα για το αν γίνεται ή όχι κ.λ.π Δεν γίνεται ο άλλος να σου λέει: ''Είναι 2 άνθρωποι που ο ένας λέει πάντα ψέματα και ο άλλος πάντα αλήθεια'' και εσύ να του λες ''Ναι αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.''

Δημοσ.

Πω πω πουστιά η γριά.....πάντως εγώ πάνω απο τις ...μασέλες θα παιρνουσα για να δω το μετρητό.....!!!

Γενικά πάντως νομίζω ότι τους έχετε παρεξηγήσει λίγο τους γρίφους. Σημασία έχει απλά να σκεφτείς την όλη πονηριά του γρίφου. Δεν τίθεται θέμα για το αν γίνεται ή όχι κ.λ.π Δεν γίνεται ο άλλος να σου λέει: ''Είναι 2 άνθρωποι που ο ένας λέει πάντα ψέματα και ο άλλος πάντα αλήθεια'' και εσύ να του λες ''Ναι αλλά δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.''

Πολύ σωστός....

Δημοσ.

γριφος που ποτε δεν ένιωσα. αυτος με τα αδερφια στην διασταυρωση που ο ένας λεει αλήθεια και ο άλλος ψέματα.

και κατι πρέπει να πεις εσυ για να την βγάλεις καθαρή.

αχ αικιου μου.

Δημοσ.

Ναι ενταξει.. δεν ειπα κατι, και πριν με το κρεβατι και τα σκοινια δεν ειναι απιθανο.. συμφωνω να γινονται τα πιο απιθανα πραγματα σε ενα γριφο, αλλα να εχεις απο καπου να πιαστεις..

Εδω η γιαγια υπεγραψε να τους ΔΩΣΕΙ τα λεφτα οταν ειναι και οι 3, δεν υπεγραψε να τους τα ΔΕΙΞΕΙ οταν ειναι και οι 3... αρα μπορει να τα δειξει..

Τελοσπαντων..

Δημοσ.

Πρώτη Σκηνή : Ένας άντρας ανεβαίνει σε ένα τραίνο. Μπαίνοντας σε ένα βαγόνι βλέπει μια γυναίκα με τέσσερα δάκτυλα στο ένα χέρι. Χωρίς να χάσει χρόνο βγάζει ένα πιστόλι και την σκοτώνει.

-Δεύτερη Σκηνή : Ο άντρας πηγαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα και ομολογεί τον φόνο.

-Τρίτη Σκηνή : Ο αστυνομικός τον αφήνει ελεύθερο και ο άντρας φεύγει.

Τι είχε προηγηθεί και ο αστυνόμος τον άφησε ελεύθερο να φύγει;

Το συγκεκριμένο όποιος το γνωρίζει ας βοηθήσει απλά στις ερωτήσεις που θα γίνουν.....

Δημοσ.

Οι πιο δύσκολοι γρίφοι για μένα είναι αυτοί που βγάζεις συμπεράσματα απο το ότι ο άλλος δεν απάντησε.

Δηλαδή έστω ότι είναι 3 τύποι οι οποίοι μπλα μπλα. Ρωτάν τον πρώτο και δεν απαντάει. Και απο αυτό εσύ πρέπει να αρχίσεις να χτίζεις...

Δημοσ.

Πρώτη Σκηνή : Ένας άντρας ανεβαίνει σε ένα τραίνο. Μπαίνοντας σε ένα βαγόνι βλέπει μια γυναίκα με τέσσερα δάκτυλα στο ένα χέρι. Χωρίς να χάσει χρόνο βγάζει ένα πιστόλι και την σκοτώνει.

-Δεύτερη Σκηνή : Ο άντρας πηγαίνει σε ένα αστυνομικό τμήμα και ομολογεί τον φόνο.

-Τρίτη Σκηνή : Ο αστυνομικός τον αφήνει ελεύθερο και ο άντρας φεύγει.

Τι είχε προηγηθεί και ο αστυνόμος τον άφησε ελεύθερο να φύγει;

Εγω ας πουμε επρεπε να σκεφτω αυτο..

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο άνδρας ήταν ο σύζυγος της γυναίκας, όμως αυτή είχε έναν γκόμενο και ήθελε να ξεφορτωθεί τον άντρα της. Έτσι η γυναίκα έκοψε το δάχτυλο της , έκαψε την άκρη του, το έβαλε σε ένα κουτί με στάχτες και το έθαψε στον κήπο του σπιτιού τους. Μετά πήγε και κρύφτηκε στο σπίτι του γκόμενου της, ο οποίος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τους είπε ότι είδε το σύζυγο της κυρίας να θάβει κάτι “ύποπτο” στο κήπο. Η αστυνομία βρήκε το κουτί και τον φυλάκισαν 20 χρόνια για την δολοφονία της γυναίκας του. Αυτός μόλις βγήκε από την φυλακή έψαξε να την βρει και την σκότωσε. Μετά πήγε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κάτι το οποίο ήταν γνωστό και είχε εκτίσει και την ποινή του. Έτσι τον αφήσανε ελεύθερο.

Ε οσο και να προσπαθησει καποιος δεν θα σκεφτει οτι η γυναικα εκοψε το δαχτυλο της, το εκαψε και στην ακρη, το εβαλε σε κουτι μαζι με σταχτες και πηγε στον γκομενο.. υπαρχουν και τα διαζυγια.. ισως να ηταν καλος γριφος αλλα ηθελε περισσοτερα στοιχεια, να μας πει σκηνικο με κανα λακο στην αυλη του σπιτιου, σταχτες κλπ..

Δημοσ.

Εγω ας πουμε επρεπε να σκεφτω αυτο..

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Ο άνδρας ήταν ο σύζυγος της γυναίκας, όμως αυτή είχε έναν γκόμενο και ήθελε να ξεφορτωθεί τον άντρα της. Έτσι η γυναίκα έκοψε το δάχτυλο της , έκαψε την άκρη του, το έβαλε σε ένα κουτί με στάχτες και το έθαψε στον κήπο του σπιτιού τους. Μετά πήγε και κρύφτηκε στο σπίτι του γκόμενου της, ο οποίος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και τους είπε ότι είδε το σύζυγο της κυρίας να θάβει κάτι “ύποπτο” στο κήπο. Η αστυνομία βρήκε το κουτί και τον φυλάκισαν 20 χρόνια για την δολοφονία της γυναίκας του. Αυτός μόλις βγήκε από την φυλακή έψαξε να την βρει και την σκότωσε. Μετά πήγε στην αστυνομία και ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του, κάτι το οποίο ήταν γνωστό και είχε εκτίσει και την ποινή του. Έτσι τον αφήσανε ελεύθερο.

copy paste σαν το ερώτημα... :rolleyes: οι λοιποί όμως πήγαν για νάνι.... :rolleyes: .Προτείνω την επόμενη φορά που θα ανέβει μακροσκελής γρίφος να υπάρχει post απο την προηγούμενη, για το τι ώρα θα τον ανεβάσει ο "συγγραφέας" την επομένη....και όποιος πιστός προσέλθει...Γιατι του sellers τον χάσαμε σήμερα :angry:

Δημοσ.

Ο δικός μου αγαπημένος γρίφος μου είναι ο παρακάτω:

Έχουμε μία αεροπορική βάση. Κάθε αεροπλάνο που έχουμε έχει καύσιμα για να κάνει τον ΜΙΣΟ γύρο της Γης, δεν παίρνει παραπάνω. Το ένα αεροπλάνο μπορεί να ανεφοδιάσει το άλλο. Πόσα είναι τα ελάχιστα αεροπλάνα που χρειαζόμαστε έτσι ώστε 1 αεροπλάνο να κάνει τον γύρο της Γης;;; Όσα αεροπλάνα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να γυρίσουν στην βάση, δηλαδή να τους φτάνου τα καύσιμα να γυρίσουν πίσω στην βάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...