demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είχε φωτογραφήσει το έγκλημα και τις φωτο τις τύπωσε στην Γερμανία. Ε, ναι. Συνήθως την εποχή εκείνη, η εμφάνιση καθυστερούσε κάποιες μέρες. Οπότε και τους είπε, πως τους είδε σε φωτογραφία, που είχε εμφανίσει.
demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 και τις ταχυδρομησε στο polizei? Αρκετά στην εκφώνηση, εμπίπτουν στην κατηγορία της "σάλτσας". Με συγχωρείτε.
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είχε φωτογραφήσει το έγκλημα και τις φωτο τις τύπωσε στην Γερμανία. Miss marple..... ξαναχτύπησε.....
meg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 δεν είναι περίεργο που πέρασαν 3βδομάδες για να πάει να το πει?
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εδώ ΜΑΣ θέλω....... :wacko: 3 φίλοι νοικιάζουν μια παραθαλάσσια κατοικία.Έχοντας εμπιστοσύνη στην σπιτονοικοκυρά τους (μια αξιαγάπητη γιαγιά) της δίνουν όλη τους την (κοινή) περιούσια (κάποια εκατομμύρια) για να την φυλάξει υπό τους (γραπτούς και υπογεγραμμένους) όρους να τους την δώσει πρώτον όταν την ζητήσουν και δεύτερον να είναι παρόντες και οι 3.Κάποια μέρα και ενώ έκαναν μπάνιο στη θάλασσα ο ένας από τους 3 με την πρόφαση ότι πάει να πάρει την πετσέτα ζητάει από την γιαγιά την περιούσια.Η γιαγιά ρωτάει από μακριά να την δώσω? δώσε την δώσε της φωνάζουν οι άλλοι 2 εννοώντας βέβαια την πετσέτα.Ο έξυπνος φίλος παίρνει την περιούσια και την κάνει για Αργεντινή.Η υπόθεση φτάνει στα δικαστήρια με τους 2 να ζητάνε πίσω τα λεφτά τους από την γιαγιά λόγω αθετήσεως των όρων.Η γιαγιά πλησιάζει τον δικαστή του λέει κάτι στο αυτί και αυτός την αθωώνει αμέσως. Τι είπε η γιαγιά στον δικαστή? Τι είπε πουνα πάρει ο διάολος?????? :angry:
demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αντε παίδες τελειώνετε γιατί ανυπομονώ να θέσω ένα γρίφο...που μεν υπάρχει απάντηση κατά τον ποιητή ...αλλά ούτε εγώ έχω βρεί την λύση καιθέλω βοήθεια.... :wacko: Αργεί; Και ευχαριστώ, για πριν.
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 εγώ πάντως πιστεύω οτι το ζουμί ειναι στις λέξεις "να την" ....αλλά μιλάμε για μετρητό.....μήπως πρόκειται για επιταγή ??? άλλη λύση δεν βρίσκω (περιουσία σε επιταγή όμως πρώτη φορά ακούω) λύση υπάρχει? λύση δεν έχει δωθεί ακόμα το ελίευσα απο internet και μου φαίνεται παράξενο ότι δεν έχει απαντηθεί....
Swimmer21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 εγώ πάντως πιστεύω οτι το ζουμί ειναι στις λέξεις "να την" ....αλλά μιλάμε για μετρητό.....μήπως πρόκειται για επιταγή ??? άλλη λύση δεν βρίσκω Για την περιουσια ελεγε.. ε το λογικο ειναι η γιαγια να ειπε οτι ρωτησε τους αλλους 2 και ειπαν να τη δωσει, δεν τους κοροιδεψε αυτη αλλα ο 3ος..
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Για την περιουσια ελεγε.. ε το λογικο ειναι η γιαγια να ειπε οτι ρωτησε τους αλλους 2 και ειπαν να τη δωσει, δεν τους κοροιδεψε αυτη αλλα ο 3ος.. Ναι αλλά ο δικαστής θα μπορούσε να ισχυριστεί οτι η γιαγιά είναι αφελής ...αφού ήξερε για τι ποσό μιλάμε ....
μαφαλντα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Και οι τρεις ήταν παρόντες δύο στην παραλία και ένας στο σπίτι και οι τρεις της το ζήτησαν με το δώσε.Δεν αθέτησε τίποτε.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ε αφου δεν ξερουμε τη λυση.. και δεν υπαρχει και στο google.. εκτος απο ενα forum για ψαρεμα που και εκει δεν το απαντησαν.. Οποτε..
Sellers Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Υπάρχει η λύση στο νετ: Είπε ότι τα λεφτά δεν τα έδωσε και τα έχει σπίτι της αλλά δεν μπορεί να τα βγάλει γιατί δεν είναι παρών ο 3ος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα