demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Θα το τελείωνε σε 2 μήνες. Όπως λέει και η εκφώνηση, είπε κάτι η κυρία Τσιμεντόβεν, και αθωώθηκε. Εκεί πρέπει να εστιάσετε.
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Ο γρίφος του φίλου μας είναι απο τους απίστευτους.....συνιστώ να προσέχετε τι σας λέει στις υποδείξεις του...άλλιώς...... :angry:
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ψαχνουμε το γαματο αλλοθι δλδ? Nikosgia. τωρα προσεξα υπογραφη σου.
demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 το πτώμα ήταν γυναίκα ? Αυτό δεν έχει ως απάντηση, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Για την ιστορία, μπορούμε να πούμε πως ήταν άντρας, αν και δεν παίζει ρόλο στην υπόθεση. ψαχνουμε το γαματο αλλοθι δλδ? Ναι, που να είναι ικανό να κάνει "κλικ", στον τύπο από την πρεσβεία.
meg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 α οκει..είχα σκεφτεί πως αυτοκτόνησε και το περιέγραψε στο βιβλίο του ο Τσιμεντόβεν. Αλλά ακυρο!
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ψαχνουμε το γαματο αλλοθι δλδ? Nikosgia. τωρα προσεξα υπογραφη σου. Τον γρίφο μου με τα παγάκια τον θυμάσαι??? άλλο τόσο πονηρός γρίφος είναι και του φίλου μας....
Swimmer21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αυτό δεν έχει ως απάντηση, ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Για την ιστορία, μπορούμε να πούμε πως ήταν άντρας, αν και δεν παίζει ρόλο στην υπόθεση. χαχα, μου αρεσει που τονιζεις λεξεις
demessakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όχι! Μια χαρά ήταν. Μπορούσε ακόμη και να περπατήσει χωρίς δυσκολία, ακόμη και σε σκοτεινό θάλαμο.
nikosgia Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Αντε παίδες τελειώνετε γιατί ανυπομονώ να θέσω ένα γρίφο...που μεν υπάρχει απάντηση κατά τον ποιητή ...αλλά ούτε εγώ έχω βρεί την λύση καιθέλω βοήθεια.... :wacko: Όχι! Μια χαρά ήταν. Μπορούσε ακόμη και να περπατήσει χωρίς δυσκολία, ακόμη και σε σκοτεινό θάλαμο. Σεμναααααααα..........
salliara Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ρε καιγομαι. συγκεντρώνω τα μπολντ και πάλι ηλίθια νιώθω. εχει καεί το κεφάλι σήμερα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
μαφαλντα Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Είχε φωτογραφήσει το έγκλημα και τις φωτο τις τύπωσε στην Γερμανία.
Swimmer21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 ρε καιγομαι. συγκεντρώνω τα μπολντ και πάλι ηλίθια νιώθω. εχει καεί το κεφάλι σήμερα. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ Και εγω.. δινω σεπτεμβρη.. (αν δωσουμε) Οντως.. +1 για τις φωτο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα