Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xD helppppppp!

αυτη που φοραει βερα.

τουλαχιστον αυτο εχω δει σαν απαντηση :eek:

Δημοσ.

Τελικα ο γρυφος απαντηθηκε? δεν με παιρνει ο υπνος ρε παιδια? ελεος τι λεει το παλικαρι? και οι 4 παντρεμενες μου φαινονται! η πρωτη ειναι μικρη και το χαιρεται αρα το κανει καλα! η δευτερη θελει να το ξεφορτωθει γιατι την κουραζει! η τριτη το φυσαει απο βαρεμαρα γτ δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει μαζι του! και η 4η το αναπωλει και της ερχεται γελιο απο τις στιγμες που αναφεραμε που εχει περασει μαζι του! αρα ολες φορανε βερα μια και ολες ειναι παντρεμενες απλα διαχωριζει τα σταδια του γαμου στον τομεα του φικι φικι απο την πλευρα της γυναικας! πρεπει να ειμαι κοντα παντως! ε ρε κατι σκαλωματα που τρωμε νυχτιατικα! xD helppppppp!

H παντρεμένη είναι αυτή που φοράει βέρα.Παλιός γρίφος.

Δημοσ.

αυτη που φοραει βερα.

τουλαχιστον αυτο εχω δει σαν απαντηση :eek:

ty αλλα δεν νομιζω και μεχρι την 40 σελιδα δεν λενε τπτ γιαφτον τον γριφο που να βοηθαει! παντως αν ειναι αυτη θα κανω ban τον εαυτο μου απο τους γριφους καθε μορφης! εχασα 1 μιση ωρα απο την ζωη μου χωρις νοημα! xD

H παντρεμένη είναι αυτή που φοράει βέρα.Παλιός γρίφος.

αυτο ειναι ανεκδοτο ρε σεις! ;P πω θα ξενερωσω.. μου φαινεται θα ξενερωσω πολυ xD

Δημοσ.

παντως αυτο με τα σκοινια και το κρεβατι δεν θα το σκεφτομουν ποτε..

Σκεφτομαι παντως να φτιαξω κανα δικο μου γριφο.. με κωδικους, κρυφα μηνυματα κλπ

Ψηνεται κανεις?

Δημοσ.

οχι ρε πούστη μου....το χασα.....γαμώ τις μπύρες γαμώ....απο διάσπαρτα post είδα ότι ο γρίφος ελύθει....θα τον απολάυσω λοιπόν μόνος!!!!

Δημοσ.

οχι ρε πούστη μου....το χασα.....γαμώ τις μπύρες γαμώ....απο διάσπαρτα post είδα ότι ο γρίφος ελύθει....θα τον απολάυσω λοιπόν μόνος!!!!

Και εγω την πατησα.. αλλα δεν θα σκεφτομουν με τιποτα τη λυση..

Δημοσ.

swimmer έχω ενα σενάριο...εσύ βέβαια μπορείς να χεις καλύτερο αλλά ψήνομαι όπως και να χει...στο γράψιμο όμως βαριέμαι και είμαι κομματάκι ανοργάνωτος..... :P

Δημοσ.

Ελπίζω να λυθεί μέχρι να βάλει ο Pieter van den Hoogenband :) (μου αρέσει το όνομα)

Λοιπόν, ένας μικρός γρίφος, για να μην μας προχωράει το πράμα:

Έχουν περάσει 3 εβδομάδες, από την στιγμή που το ζεύγος Τσιμεντόβεν, επέστρεψε στην Γερμανία, έπειτα από διακοπές σε ελληνικό νησί. Το νησί, δεν είναι από τα γνωστά, και ήταν από τους ελάχιστους τουρίστες, που είχε φέτος. Οι μόνιμοι του κάτοικοι, δεν ξεπερνούν τους 100. Η μονοκατοικία που νοίκιασαν για 10 μέρες, ήταν αρκετά απόμακρη, μιας και ο κ. Τσιμεντόβεν, ήθελε ησυχία, για να συγγράψει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, όπου ο δολοφόνος ήταν γένους θηλυκού.

Ένα ζεστό πρωινό, στα προάστια του Μονάχου, η κυρία Τσιμεντόβεν, μετά από το ταχυδρομίο, όπου πήγε για να στείλει ένα δέμα, επισκέπτεται την ελληνική πρεσβεία της πόλης, για να αναφέρει πως στο μέρος όπου πήγαν διακοπές μαζί με τον σύζυγο, υπάρχει ένα πτώμα. Και επίσης, τους είπε πως βρίσκεται ανάμεσα σε κάτι θάμνους στην αυλή του σπιτιού. Την αφήσαν να φύγει, αλλά της κρατήσαν τον αριθμό του τηλεφώνου, για να επικοινωνησουν την επομένη.

Το επόμενο πρωί, χτυπάει το τηλέφωνο, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

- Κυρία Τσιμεντόβεν, λέγετε παρακαλώ.

- Καλημέρα σας από την πρεσβεία τηλεφωνώ, μιλήσαμε μαζί εχθές.

- Α, ναι. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμη;

- Ξέρετε, έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε, πως όντως ηπήρχε ένα πτώμα, και μάλιστα ανάμεσα σε θάμνους στην αυτλή του σπιτιού. Τι έχετε να πείτε για όλο αυτό;

- Συγχαρητήρια, τι άλλο;

- Ναι όμως, πως να το πω; Απ' ότι φαίνεται ήσασταν η μόνη που ήξερε για τον φόνο αυτό, και επομένως ήσαστε η ύποπτος υπ' αριθμόν ένα, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Εκτός αν έχετε καμιά καλή δικαιολογία...

- ------αυτό ψέχνετε να βρείτε---------

- Ωωωω με συγχωρείτε για την ενόχληση. Καλή σας μέρα.

Δημοσ.

Ελπίζω να λυθεί μέχρι να βάλει ο Pieter van den Hoogenband :) (μου αρέσει το όνομα)

Λοιπόν, ένας μικρός γρίφος, για να μην μας προχωράει το πράμα:

Έχουν περάσει 3 εβδομάδες, από την στιγμή που το ζεύγος Τσιμεντόβεν, επέστρεψε στην Γερμανία, έπειτα από διακοπές σε ελληνικό νησί. Το νησί, δεν είναι από τα γνωστά, και ήταν από τους ελάχιστους τουρίστες, που είχε φέτος. Οι μόνιμοι του κάτοικοι, δεν ξεπερνούν τους 100. Η μονοκατοικία που νοίκιασαν για 10 μέρες, ήταν αρκετά απόμακρη, μιας και ο κ. Τσιμεντόβεν, ήθελε ησυχία, για να συγγράψει ένα αστυνομικό μυθιστόρημα, όπου ο δολοφόνος ήταν γένους θηλυκού.

Ένα ζεστό πρωινό, στα προάστια του Μονάχου, η κυρία Τσιμεντόβεν, μετά από το ταχυδρομίο, όπου πήγε για να στείλει ένα δέμα, επισκέπτεται την ελληνική πρεσβεία της πόλης, για να αναφέρει πως στο μέρος όπου πήγαν διακοπές μαζί με τον σύζυγο, υπάρχει ένα πτώμα. Και επίσης, τους είπε πως βρίσκεται ανάμεσα σε κάτι θάμνους στην αυλή του σπιτιού. Την αφήσαν να φύγει, αλλά της κρατήσαν τον αριθμό του τηλεφώνου, για να επικοινωνησουν την επομένη.

Το επόμενο πρωί, χτυπάει το τηλέφωνο, και ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος:

- Κυρία Τσιμεντόβεν, λέγετε παρακαλώ.

- Καλημέρα σας από την πρεσβεία τηλεφωνώ, μιλήσαμε μαζί εχθές.

- Α, ναι. Σε τι μπορώ να σας φανώ χρήσιμη;

- Ξέρετε, έπειτα από έρευνα, διαπιστώθηκε, πως όντως ηπήρχε ένα πτώμα, και μάλιστα ανάμεσα σε θάμνους στην αυτλή του σπιτιού. Τι έχετε να πείτε για όλο αυτό;

- Συγχαρητήρια, τι άλλο;

- Ναι όμως, πως να το πω; Απ' ότι φαίνεται ήσασταν η μόνη που ήξερε για τον φόνο αυτό, και επομένως ήσαστε η ύποπτος υπ' αριθμόν ένα, σύμφωνα πάντα με τα μέχρι τώρα στοιχεία. Εκτός αν έχετε καμιά καλή δικαιολογία...

- ------αυτό ψέχνετε να βρείτε---------

- Ωωωω με συγχωρείτε για την ενόχληση. Καλή σας μέρα.

χμμ κάτι μου θυμίζει....αλλά δεν ομιλώ.... :X

Δημοσ.

Το πτωμα ειναι ο κυριος Τσιμεντοβεν.. αλλα δεν ξερω πως και γιατι..

Και η ιστορια πρεπει να ειναι απο βιβλιο, αλλα δεν εχω διαβασει..

Δημοσ.

Έχει κυκλοφορήσει αρκετά. Αλλά βασίζομαι στην περασμένη ώρα. :devil:

Αν θες, στείλε pm με την απάντηση, αν και είμαι σίγουρος πως αυτή είναι.

Δεν ξέρω αν πριν από μένα, πρόλαβε άλλος και το έκδωσε. :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...