Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η ιστορία ήταν η ''Saved by Inspection'' του Ronald Knox.

Άν και δεν το έχω διαβάσει, μήπως είναι "Solved by Inspection";

Δημοσ.

Ωραίος γρίφος;Ωραίος γρίφος;Δηλαδή έγραφε ένα βιβλίο που είχε θέμα αυτό που θα του συνέβαινε σε 2-5 μέρες;Και αν το διαισθανότανε γιατί δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει;

Δημοσ.

εξυπνος ο τροπος του φονου.

αλλα δεν μου στεκει εφικτο στην πραγματικοτητα.

αυτο.

Δημοσ.

έξυπνος ήταν μπράβο!

Είχε και παραπλανητικά.. εγώ :P σκεφτόμουν ακόμα τον λεκέ του μπάτλερ και τα ψίχουλα στη γωνια

Δημοσ.

θες τον γριφο του αιωνα?

τον ξερουνε 4 ανθρωποι μονο.

....3 ακομα γελανε.

ενας πεθανε απο τα γελια......

εχουμε 4 γυναικες........και ενα παγωτο.

η πρωτη το γλειφη..........

η δευτερη το δαγνωνει........

η τριτη το φυσαει..........

και η τεταρτη γελαει...........

ποια απο τις 4 αυτες γυναικες,ειναι παντρεμενη και γιατι?

για να βρειτε το γριφο,πρεπει πρωτα να βρειτε τι χρωμα μαλια εχει η καθεμια,και τι ηλικια εχει η καθεμια,και ΓΙΑΤΙ.

πριν ξεκινησετε καν να σκεφτεστε........εχετε ειδη πει την απαντηση.............και δεν το ξερετε.ειναι ΤΟΣΟ απλη!

Οσοι μπηκαν στο τρυπακι(καλητερα να μην μπειτε ποτε),και προσπαθουσαν επι μηνες να βρουν την απαντιση.........τρελαθηκαν!

γυρω στους 30 ανθρωπους,εχουν μαθει το 20% της απαντησης,και γελανε ολη μερα.........

εμεις που την ξερουμε και βλεπουμε τους αλλους να σκεφτονται..........γελαμε ακομα περισοτερο..........

Για την ιστορια,το γριφο αυτο,με διαδοχικες ερωτησεις καθε 6 μηνες,εκανα να τον μαθω 7 χρονια,και πιστεψτε με,αξιζε τον κοπο.

τον γριφο αυτον,τον εχει βγαλει καλαματιανος...............ηλικιας 65 χρονον.

οποιος τον βρει,εχει καταλαβει το νοημα της ζωης,και τα σταδια μιας γυναικας!

αν δω προσπαθεια,θα βοηθησω συντομα........

Τελικα ο γρυφος απαντηθηκε? δεν με παιρνει ο υπνος ρε παιδια? ελεος τι λεει το παλικαρι? και οι 4 παντρεμενες μου φαινονται! η πρωτη ειναι μικρη και το χαιρεται αρα το κανει καλα! η δευτερη θελει να το ξεφορτωθει γιατι την κουραζει! η τριτη το φυσαει απο βαρεμαρα γτ δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει μαζι του! και η 4η το αναπωλει και της ερχεται γελιο απο τις στιγμες που αναφεραμε που εχει περασει μαζι του! αρα ολες φορανε βερα μια και ολες ειναι παντρεμενες απλα διαχωριζει τα σταδια του γαμου στον τομεα του φικι φικι απο την πλευρα της γυναικας! πρεπει να ειμαι κοντα παντως! ε ρε κατι σκαλωματα που τρωμε νυχτιατικα! xD helppppppp!

Δημοσ.

Ωραίος γρίφος;Ωραίος γρίφος;Δηλαδή έγραφε ένα βιβλίο που είχε θέμα αυτό που θα του συνέβαινε σε 2-5 μέρες;Και αν το διαισθανότανε γιατί δεν έκανε κάτι για να το σταματήσει;

Γιατί κολλησες? Έγραφε ένα μυθιστόρημα για έναν γέρο που θα δολοφονούταν. Ποιος σου είπε ότι έγραφε για αυτόν?

Ρε σεις νταξει μην του σπάσουμε τα αρχίδια του γρίφου, δεν έγινε στα αλήθεια, μια ιστορία ήταν, την βρήκε ένας τέλος. Προφανώς και δεν έγινε στα αλήθεια, και ούτε πρόκειτε να γίνει. Τι ψάχνετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...