Lucifer Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τον δέσανε στο κρεββάτι με τα σεντόνια μέχρι να ψοφήσει της πείνας και από την προσπάθεια να λυθεί, το μετακίνησε λίγο. Στοιχεία και κίνητρα δεν έχω ακόμα.
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το κακό είναι οτι μετα απο το διαβασμα παλι σημερα επηξα, ζαλιζομαι, δεν εχω ιδεα γουαταφα γινεται δω.
DKNI Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 H αληθεια ειναι οτι κινητρο μεχρι στιγμης εχει μονο η αποκλειστικη Οι αλλοι δεδομενου οτι πληρωνονταν καλα και τους αφηνε και στην ησυχια τους, ανοητοι θα ηταν να τον σκοτωναν αφου δεν θα επαιρναν τιποτα Ρε πας και πηδιοσουνταν με το νετο και επαθε ο ανθρωπος τετοιο σοκ απο το καλο κρεβατι που εμεινε εκει μεχρι ναποθανει?
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 αποκλειεται να επαθε εγκεφαλικο την ωρα που ξαπλαρε, να του προκαλεσε παραλυση και να πεθανε οντως απο ασιτια μετα?
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 ναι αλλα δεν εχει να λεει. δεν τον ξεχασαν. δεν τον αφησαν νηστικο. πηρε το φαι του, το βαλε διπλα στο κρεβατι, και μετα ξεχασε να φαει. γουατ.... αντε ρε ριχτε ιδεες
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Τι παιζει με την τροφοδοσια; Τη μια λέει ότι του πηγαιναν φαι καθε Δευτερα και την αλλη καθε 20 μέρες. Επίσης γιατι στην αρχη έχουμε Αποκλειστική Υπηρέτρια Κηπουρό Μάγειρα και μετα Αποκλειστική Μπάτλερ Κηπουρό Μαγείρισσα Ειναι λάθη του γενικά αλάθητου (άσφαλτου) μοντερέητορ ή έχουν σχέση με το γριφο; Χμμμ, τελικα επρεπε όντως να παω για ύπνο τώρα θα σκάσω μέχρι να τον λύσω.
μαφαλντα Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Η αποκλειστική ήταν η μόνη που κέρδιζε από τον θάνατό του.Μπορούσε με την βοήθεια κάποιου να του ρίχνουν κάποιο αναισθητικό αέριο από τον φεγγίτη το βράδυ.Σκοινιά είχε η αποθήκη. Ο μακαρίτης ήταν σίγουρα ο πλούσιος;
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μ'αρέσει που το έψαξα και για λάθη. Το 20ήμερο και η εβδομάδα ήταν δικό μου λάθος. Το διόρθωσα τα έκανα όλα 20ήμερα να τελειώνουμε. Και οι υπηρέτες πάλι τα ίδια. Διορθώθηκαν.
Iridium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Μ'αρέσει που το έψαξα και για λάθη. Το 20ήμερο και η εβδομάδα ήταν δικό μου λάθος. Το διόρθωσα τα έκανα όλα 20ήμερα να τελειώνουμε. Και οι υπηρέτες πάλι τα ίδια. Διορθώθηκαν. Του πήγαιναν φαγητό κάθε 20 μέρες .Λογικό να τα τινάξει ο άνθρωπος.
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Του πήγαιναν φαγητό κάθε 20 μέρες .Λογικό να τα τινάξει ο άνθρωπος. χαχα ε μα ναι ρε Σελερς. ;Ρ θα πιασει σκουληκια το φαι.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Η αποκλειστική ήταν η μόνη που κέρδιζε από τον θάνατό του.Μπορούσε με την βοήθεια κάποιου να του ρίχνουν κάποιο αναισθητικό αέριο από τον φεγγίτη το βράδυ.Σκοινιά είχε η αποθήκη. Ο μακαρίτης ήταν σίγουρα ο πλούσιος; Λες να φαγανε το Μαγειρα και να πήρε τη θεση του ο Γέρος; Ετσι έχουμε απο τους αρχικους: Γερος, Αποκλειστική, Μαγειρας, Υπηρέτρια, Κηπουρος. και μετα: Ο Γερος κανει τον μπατλερ, Αποκλειστική και κηπουρος ως έχουν, η υπηρέτρια μετατρέπεται σε μαγείρισσα και εξηγείται η αμπαλοσύνη στο καψιμο και ο Μαγειρας ειναι ο νεκρος στο κρεβατι. Αλλα πως το ανακάλυψε αυτο ο Κ;
salliara Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 το κρεβατι απεχει 2εκ απο εκει που ληγουν οι γρατζουνιες στο πατωμα. καποιος το σηκωσε και το πηγε πιο κει. ο κηπουρος με την πληγη στο ποδι. το εγκαυμα στο χερι τις μαγειρισας ειναι απο τριβη. της εφυγε στο κουβαλημα.
Sellers Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Ηταν κονσέρβες, τι θέλετε τώρα? Ρε μην κολλάτε σε χαζά νταξει μονος μου το έγραψα σε μιση ώρα λογικό να έχει και βλακείες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα