Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ετοιμάζω στορυ. Μπι πριπεαρντ. Αύριο ελπίζω να είναι έτοιμος.

Αν εχεις ορεξη για γραψιμο γριφου φτιαξτο μαζι με αλλα ατομα πχ luci να γινει υπεργριφος οπως ο προηγουμενος.. εδωσα καποιες ιδεες παντως στον lucifer προχθες..

Δημοσ.

Ετοιμάζω στορυ. Μπι πριπεαρντ. Αύριο ελπίζω να είναι έτοιμος.

oleeeee αναμένουμε.....

Αν εχεις ορεξη για γραψιμο γριφου φτιαξτο μαζι με αλλα ατομα πχ luci να γινει υπεργριφος οπως ο προηγουμενος.. εδωσα καποιες ιδεες παντως στον lucifer προχθες..

Το θέμα είναι το εξής είμαστε 7-8 άνθρωποι που ασχολούμαστε με τους εν λόγω γρίφους.....αν συνεργαστούν 3-4 θα μείνουν κανα 4 να το παλεύουν δεν έχει γούστο...Απο την άλλη είναι πρόβλημα να σαι μόνος σου, για παράδειγμα έχω σκεφτεί τι πως ποιος....αλλά η διατύπωση και το γράψιμο θα πάρει μέρες...και παίζει στην πορεία να βαρεθώ

Δημοσ.

Η βασική του ιδέα είναι παρμένη απο βιβλίο. Αλλά δεν είναι γνωστό. Οπότε απλά ελπίζω να μην έχει τύχει να το διαβάσετε και κάθομαι και γράφω σαν μαλάκας. Απλά θα το διαμορφώσω να βγει σε λίγες παραγράφους, μην γράφουμε σελίδες και σελίδες.

Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει μου είχε αρέσει πολύ και το είχα βρει πολύ έξυπνο.

Όταν τελειώσουμε και το βρείτε θα σας πω και απο που το πήρα.

Δημοσ.

Η βασική του ιδέα είναι παρμένη απο βιβλίο. Αλλά δεν είναι γνωστό. Οπότε απλά ελπίζω να μην έχει τύχει να το διαβάσετε και κάθομαι και γράφω σαν μαλάκας. Απλά θα το διαμορφώσω να βγει σε λίγες παραγράφους, μην γράφουμε σελίδες και σελίδες.

Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει μου είχε αρέσει πολύ και το είχα βρει πολύ έξυπνο.

Όταν τελειώσουμε και το βρείτε θα σας πω και απο που το βρήκα.

έχω διαβάσει αρκετό πράμα :fear: , αλλά μην ανησυχείς αν το χω διαβάσει η μου θυμίσει κάτι υπόσχομαι να μείνω μουγγός και να σε ενημερώσω

Και μιάς και μιλάμε για βιβλία , όποιος διαβάζει και δεν έχει πέσει στα χέρια του το "Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ακροϋντ"της Αgatha Christie να τρέξει..... Σε αυτό ειδικά το βιβλίο πάιζει με το μυαλό σου ,απο την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία, γράφτηκε το 1926, και κατά πολλούς θεωρείται το κορυφαίο της έργο , αλλά και απο τα κορυφαία έργα όλων των εποχών....

Δημοσ.

Πράγματι απο τα πολύ καλά βιβλία της(αν και προσωπικά το αγαπημένο μου είναι "Οι 10 μικροί νέγροι", άσχετο} και φυσικά το έχουν ξεπατικώσει πολλοί απο τότε ..

Δημοσ.

έχω διαβάσει αρκετό πράμα :fear: , αλλά μην ανησυχείς αν το χω διαβάσει η μου θυμίσει κάτι υπόσχομαι να μείνω μουγγός και να σε ενημερώσω

Και μιάς και μιλάμε για βιβλία , όποιος διαβάζει και δεν έχει πέσει στα χέρια του το "Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ακροϋντ"της Αgatha Christie να τρέξει..... Σε αυτό ειδικά το βιβλίο πάιζει με το μυαλό σου ,απο την πρώτη σελίδα μέχρι την τελευταία, γράφτηκε το 1926, και κατά πολλούς θεωρείται το κορυφαίο της έργο , αλλά και απο τα κορυφαία έργα όλων των εποχών....

http://www.books2u.gr/Product/60418/Page/348/el/

http://www.books2u.gr/Product/29051/Instance/29051/Page/348/

δεν ειναι οι ιδες ιστοριες? 80 σελιδες διαφορα..εσυ στο πρωτο αναφερεσαι? λεω να σε εμπιστευτω και να το τσιμπισω!

Δημοσ.

Είναι πραγματικά κρίμα ,που τα τελευταία χρόνια αναλώνονται με αστυνομικά θρίλερ που έχουν πάνω κάτω το ίδιο σενάριο, και δεν βγάζουν έστω ένα εφάμιλλο των "εγκλημα στο όριαν εξπρές" με τον Albert Finney και του "έγκλημα στο νείλο & Δυο εγκλήματα κάτω απο τον ήλιο" με τον Peter Ustinov.... :(

http://www.books2u.gr/Product/60418/Page/348/el/

http://www.books2u.gr/Product/29051/Instance/29051/Page/348/

δεν ειναι οι ιδες ιστοριες? 80 σελιδες διαφορα..εσυ στο πρωτο αναφερεσαι? λεω να σε εμπιστευτω και να το τσιμπισω!

Αν εννοείς αν είναι η ίδια ιστορία σε δυο διαφορετικές εκδόσεις , ένα είναι το έργο αλλά μερικοί ίσως το έχουν συρικνώσει.

Δες αυτό:

Link

μιλάμε για 280 σελίδες

και το 2 που έχεις βρεί καλό μου φαίνεται 365 σελίδες....

Υπενθυμίζω οτι σήμερα (μάλλον) αναμένουμε και την ιστορία του sellers....(ελπίζω να μαι μέσα την ώρα που θα ανέβει :rolleyes: )

Δημοσ.

Το ''Ποιος σκότωσε τον Ρότζερ Ακροϋντ'' πραγματικά είναι τρομερό αν και πολλοί την κατηγόρησαν ότι έτσι όπως το έγραψε δεν θα ήταν δυνατό να μπορέσει κάποιος να βρει τον δολοφόνο. Αλλά είναι πανέξυπνο βιβλίο.

Μικρός είχα τρελό κόλλημα με Κρίστι με αποτέλεσμα να εχω διαβάσει σχεδόν ότι έγραψε:

Κάποια που ξεχωρίζω:

Η Κληρονόμος (by far)

Έγκλημα Στο Γκολφ

Δέκα Μικροί Νέγροι

Φόνος Κάτω Από Τον Ήλιο

Τραγωδία Σε Τρείς Πράξεις

Τα Πέντε Μικρά Γουρουνάκια

Μια Μυστηριώδης Υπόθεση

Η Ποντικοπαγίδα

Έγκλημα Στο Όριεντ Εξπρές

Όχι ότι και τα άλλα πάνε πίσω, αλλά αυτά μου αρέσαν περισσότερο.

Η δε κληρονόμος είναι απο τα πιο φανταστικά της βιβλία.

Στο τέλος ο Πουαρώ ενώνει το παζλ και είναι λες και όλα ήρθαν στο μυαλό σου και κόλλησαν.

Δημοσ.

Είχα πάρει από το Βήμα πριν 2 χρόνια 5 βιβλία της Κρίστι και δεν διάβασα ούτε ένα :mrgreen: .Μέσα είναι και ο Ακρόϋντ.Αν δε βαρεθώ θα του ρίξω καμιά ματιά.

Δημοσ.

Είχα πάρει από το Βήμα πριν 2 χρόνια 5 βιβλία της Κρίστι και δεν διάβασα ούτε ένα :mrgreen: .Μέσα είναι και ο Ακρόϋντ.Αν δε βαρεθώ θα του ρίξω καμιά ματιά.

Μην βαρεθείς......δεν θα χάσεις....και αν σου βρίσκεται και "Η κληρονόμος" που λέει ο sellers...βάλτο και αυτό στα υπόψιν

Δημοσ.

(ενας λιγο χαζούλης γρίφος)

O Κώστας βάζει στοιχημα με τον γειτονα του ότι ο σκυλος του μπορει να πηδη3ει ψηλοτερα απο το σπιτι!

ο Γείτονας παρατηρώντας τον σκυλο φαντάζεται πως κάτι τέτοιο είναι αδύνατον να συμβει΄κ βαζει το στοίχημα..!Τελικά όμως το έχασε.. Γιατι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...