Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως βάζω τα λεφτά μου στους δεσμοφύλακες. Λες και άμα δε φυσούσε καθόλου άνεμος, η φωτιά θα έμενε σταθερή στο κέντρο να καίει το αιώνιο ξερόχορτο. Και γενικά, όποιος ψήνεται να τον βάλω ανάμεσα σε 2 φωτιές με 10 μποφώρ, να μου πει να φορτίσω την κάμερα.
demessakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Πήγε στη μέση του νησιού, έβαλε φωτιά και απομακρύνθηκε προς τα που ρε παιδιά; Με ένα γρήγορο υπολογισμό, κατέληξα στα εξής. Έστω ότι φυσούσε έτσι ---> , πήγε στο κέντρο του νησιού, και έβαλε φωτιά, η οποία θα κατευθυνόταν δεξιά. Πήγε στο αριστερό τμήμα του νησιού, και έβαλε φωτιά, και επειδή θα κατευθυνόταν κι αυτή δεξιά, ο τύπος με το που θα την άναβε, θα προπορευόταν. Κατατοπιστικό παράδειγμα: ---------------------- Πριν την φωτιά -------ο**---------- Υπόμνημα: ----ο---****------- * =καιόμενα ξηρόχορτα -ο--------****----- ο =ο τύπος μας *ο----------****- - =έδαφος, που μπορεί να πατήσει ****--ο--------*** ******-----ο-----* ********------ο--
nikosgia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ο τύπος ήταν στην μέση από 2φωτιές.Ο αέρας είχε την ίδια διεύθυνση αλλά στο κέντρο που ήταν αυτός δεν είχε φόβο Πέστα χρυσόστομη....
FKLDS Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως βάζω τα λεφτά μου στους δεσμοφύλακες. Λες και άμα δε φυσούσε καθόλου άνεμος, η φωτιά θα έμενε σταθερή στο κέντρο να καίει το αιώνιο ξερόχορτο. Και γενικά, όποιος ψήνεται να τον βάλω ανάμεσα σε 2 φωτιές με 10 μποφώρ, να μου πει να φορτίσω την κάμερα. Άμα βρεις τέτοιο νησί ... ψήνομαι
μαφαλντα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ---------------------------------------- | -> |χόρτα | -> | | | | | ----------------------------------------
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 ---------------------- -------ο**---------- ----ο---****------- -ο------******----- *ο-----*********--- ****--ο-********** ***************** Στον πραγματικό κόσμο.
salliara Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Το μονο που με πειθει ειναι να ξεκιναγε η φωτια απο ένα ακρό, κι αυτός να εκαιγε μικρο μερος του άλλου άκρου. Οταν θα έφτανε η 1η στο αλλο άκρο, θα ήταν ήδη καμένα βουρλα κι αυτός θα θυμιαζόταν. Μόνο έτσι.
demessakis Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Λούσι, το είπα και προηγουμένως, post 1095. Φτιάξτε να πούμε την επικόλληση των post.
μαφαλντα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Για να το πω πιο απλά γιατί το σχέδιο δε..Ο τύπος ακολουθούσε την φωτιά που έβαλε .-->
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 demes, ναι, δίκιο, το 'χες πει από τότε, αλλά ποιος σε άκουσε. Μαφάλντα, η φωτιά δεν πάει προς μια κατεύθυνση. Αν βάλω φωτιά εδώ >ο< δε θα πάει έτσι ο----------> θα πάει έτσι <-------ο--------> Αυτό προσπαθώ να πω. Ο αέρας δεν αρκεί για να κάνει την πυρκαγιά δρομολόγιο Ομόνοια-Κολιάτσου.
nikosgia Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 demes, ναι, δίκιο, το 'χες πει από τότε, αλλά ποιος σε άκουσε. Μαφάλντα, η φωτιά δεν πάει προς μια κατεύθυνση. Αν βάλω φωτιά εδώ >ο< δε θα πάει έτσι ο----------> θα πάει έτσι <-------ο--------> Αυτό προσπαθώ να πω. Ο αέρας δεν αρκεί για να κάνει την πυρκαγιά δρομολόγιο Ομόνοια-Κολιάτσου. και έτσι να ναι η φωτια θα αφήσει σίγουρα ένα τμήμα καμένο αρκετό για να σωθείς
Lucifer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Ναι, μπορείς πάντα να πατάς πάνω στο καμμένο σου πόδι. Τέσπα, πάμε παρακάτω.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως βάζω τα λεφτά μου στους δεσμοφύλακες. Λες και άμα δε φυσούσε καθόλου άνεμος, η φωτιά θα έμενε σταθερή στο κέντρο να καίει το αιώνιο ξερόχορτο. Και γενικά, όποιος ψήνεται να τον βάλω ανάμεσα σε 2 φωτιές με 10 μποφώρ, να μου πει να φορτίσω την κάμερα. ΆΝΕΤΑ, και με σορτσάκι
DKNI Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Προφανως ο γριφος ζηταει καποιες παραδοχες Μια καλη παραδοχη ειναι οτι ΟΚ ρε παιδια, αν το νησι εχει μηκος 2χλμ, η φωτια ξεσπασε στο ενα ακρο, ο τυπος ηταν στη μεση, πηγε και 300μ παρακατω, εβαλε φωτια που πηγε με τη φορα του ανεμου (ελα, Λουσι, παραδεξου το, δεν αναβει φωτια στην Πεντελη με Βορειο Ανεμο και καιγεται η Λαμια) και αυτος ειχε παπουτσια που αντεχαν. Εκανε και λιγο μακρια τα πρωτα αποκαιδια, τελος Τα αλλα ειναι υστεριες αυτου που εφαγε φαπα εντος στην πρεμιερα της Μπουντεσλιγκα επειδη δεν το βρηκε ο ιδιος Στο φιναλε αυτο σας πειραξε? Αμα κολλησουμε σε τοση τυπικοτητα, τοτε ειναι τρελο που αποφασισαν οι δεσμοφυλακες να τον αφησουν στο νησι και αν τα καταφερει, να τον ελευθερωσουν. Ποιος τους εδωσε το δικαιωμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα