Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο φόνος πάντως έγινε με κομμάτι πάγου (από την ακαθάριστη μεριά του σπιτιού) που έλυωσε σιγά-σιγά και δεν άφησε άλλα ίχνη εκτός απ' τα υγρά στο χαλί (εξ' ου και η απουσία άλλου οργάνου φονικού, πχ μαχαιριού). Ψάχτε για δωμάτια στη δεξιά μεριά που είχε πάγο, για τον δολοφόνο

Δηλαδή η κηλίδα στο χαλί ήταν από απλό νερό; Λούσι, με απογοητεύεις. :P

Εγώ συνεχίζω να θεωρώ ύποπτο τον Κολομβίνη. Μπορεί από τότε που πήγε να πάρει τον πάγο απ' έξω, να μην πρόλαβαν να στεγνώσουν τα παπούτσια του, και να βγήκε για να έχει άλλοθι.

edit

Ή αν δεν πρόλαβαν να καλυφθούν από το χιόνι, οι πατημασιές του, να πατήσει από πάνω τους, για να φαίνονται πως έγιναν λόγω της βόλτας του, για το καλμάρισμα των νεύρων του.

Δημοσ.

Σουίμερ, τα αρχικά μάλλον υποδηλώνουν καμμιά οικογενειακή βρωμιά (τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί κτλ). Ο μπάρμπας πάντως δεν κάπνιζε (αλλά ποιός ξέρει τελικά τί καπνό φούμαρε...)

Τον δε πάγο (σταλακτίτη) ρε παιδιά, απ' το δωμάτιο (μάλλον) του μπάρμπα τον έκοψε ο κίλλερ. Δεν βγήκε κάποιος έξω.

Δημοσ.

Όχι.

Άρα δεν το έκανε κανένας.

Λοιπόν, είμαστε σύμφωνοι ότι ο Ρωσοπρόσφυγας συνέταιρος του τον σκότωσε με παγοκρύσταλλο γι'αυτό και τα χέρια του έγιναν έτσι?

Δημοσ.

Ο αστυνόμος ρώτησε αν κάπνιζε το θύμα γιατί πιθανόν να του μύρισε τσιγάρο.Ο ανηψιός καπνίζει.Αρα είχε πάει να δει το θείο του και το έκρυψε.

Με πονάει το κεφάλι μου.

Δημοσ.

Δηλαδή η κηλίδα στο χαλί ήταν από απλό νερό; Λούσι, με απογοητεύεις. :P

Εγώ συνεχίζω να θεωρώ ύποπτο τον Κολομβίνη. Μπορεί από τότε που πήγε να πάρει τον πάγο απ' έξω, να μην πρόλαβαν να στεγνώσουν τα παπούτσια του, και να βγήκε για να έχει άλλοθι.

Το παγο το πηρε απο το παραθυρο, οχι απο την αυλη..

Δημοσ.

Ο αστυνόμος ρώτησε αν κάπνιζε το θύμα γιατί πιθανόν να του μύρισε τσιγάρο.Ο ανηψιός καπνίζει.Αρα είχε πάει να δει το θείο του και το έκρυψε.

Με πονάει το κεφάλι μου.

Ο ανηψιός καπνίζει με δανεική ταμπακιέρα?

Εκτός και ο ανιψιός δεν είναι ανιψιός και δεν λέγεται όπως λέγεται, αλλά Ι.Π.

(Βαρέθηκα με τα σπόιλερ, αντε εμείς και εμέις είμαστε όποιος θέλει να το βρει μόνος του ας διαβάσει τον γρίφο και ας μην συνεχίσει παρακάτω.)

Δημοσ.

Σουίμερ, τα αρχικά μάλλον υποδηλώνουν καμμιά οικογενειακή βρωμιά (τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί κτλ). Ο μπάρμπας πάντως δεν κάπνιζε (αλλά ποιός ξέρει τελικά τί καπνό φούμαρε...)

Τον δε πάγο (σταλακτίτη) ρε παιδιά, απ' το δωμάτιο (μάλλον) του μπάρμπα τον έκοψε ο κίλλερ. Δεν βγήκε κάποιος έξω.

με τα αρχικα συμφωνω και εγώ και επαυξάνω.....ερώτηση ....πρίν απο το μοιραίο βράδυ ποιοι απο τους παρευρισκόμενους είχαν ξαναδει τον ανηψιο? η δεν έχει σημασία?

Δημοσ.

Παντως πιστευω οτι ειναι συνεργασια.. γιατι κατι παιζει με τη πορτα και τα κλειδια..

Ισως καποιος να υποσχεθηκε σε καποια μεγαλυτερο μεριδιο στη διαθηκη.. ισως εμπλεκεται κ ο δικηγορος με τον λεκε απο μελανι..

Δημοσ.

Μπορεί να του χτύπησαν κι άνοιξε.Που να το φανταστεί;Πιθανόν ήταν δύο ο ένας θα του μιλούσε και ο άλλος θα τον κοπάνησε.Μετά πήρε τον πάγο και τον αποτελείωσε.

Δημοσ.

Το παγο το πηρε απο το παραθυρο, οχι απο την αυλη..

Μα δεν τον σκότωσε πρώτα και μετά πήρε τον πάγο :-D .

Αν πήγαινε να ανοίξει το παράθυρο, θα γύριζε ο μακαρίτης, να δει τι έκανε ο άλλος. Και αν έβλεπε να κρατά καμιά κομματάρα πάγο, λογικά θα έβαζε τις φωνές.

Δημοσ.

με τα αρχικα συμφωνω και εγώ και επαυξάνω.....ερώτηση ....πρίν απο το μοιραίο βράδυ ποιοι απο τους παρευρισκόμενους είχαν ξαναδει τον ανηψιο? η δεν έχει σημασία?

Και μενα με εχει κολλήσει ότι κάποιος απο αυτούς δεν είναι αυτός που λέει. Ο ανηψιός λίγο δύσκολα αφού είναι και η αδερφή στην μέση. Ο φίλος όμως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...